• Vilvarin

    Andra barnet - BF februari 2013

    Tänkte att det kunde vara kul med en tråd för oss som väntar andra barnet i februari 2013. Det blir ju en hel del andra funderingar än vid första graviditeten.
    Liknar graviditeterna varandra? Kommer magen tidigare? Hur gick första förlossningen? Förväntningar inför kommande? Hur tätt kommer barnen? Syskonvagnar? Hur ska lillasyster/lillebror mottas av syskonet? Mycket som snurrar i huvudet redan! :)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-06-10 20:29
    BF-lista!
    www.familjeliv.se/Forum-11-222/m65299825.html

  • Svar på tråden Andra barnet - BF februari 2013
  • Vilvarin

    Själv testade jag positivt på mors dag! BF är 5 februari 2013, vilket innebär att jag är i 4+2 idag.
    Har en dotter på dygt 19 månader.

  • cutespider

    Jag plussade i fredags och är nu i vecka 4+3. BF är 7 februari 2013. Det tog på första försöket denna gång. Vi har en son som blir 10 månader idag. Skrattande Så himla spännande....

  • MimmiP

    Hej på er!


    Jag slänger mig in här. Jag plussade också i fredags och är nu i vecka 4+1. Vad skoj att följas åt när vi är så nära varandra. Vi har en dotter som fyllde 2 år i lördags.

  • cutespider

    Än så länge mår jag bra. Det molar och stramar lite och jag är trött men annars är det lugnt. Jobbigt dock att vara  trött när man har en 10-månaders som man måste springa efter för han ska vara överallt där han inte får vara... GladHjärta Det är svårt att förstå att man ska få en till liten plutt eller plutta inom kort. SkrattandeHjärta

  • HelenFr

    Hej! Hoppar in här och plussade alldeles idag och är i v 4+0 idag, med BF 11 feb :)

    Är mest trött som bara den och känner att jag redan börjar samla vatten... 

    Har en dotter sedan tidigare. (Hon fyllde 2 i januari, jag belv igångsatt med henne i v38+3 och känner att det nog blir nära mellan födelsedagarna, + jag själv som fyller den 22 jan)

    Vi har försökt syskon i två år så detta är ett efterlängtat plus och hoppas på att det får stanna.  

  • MimmiP

    Jag mår bra, precis som vanligt. Känner ingenting, det är väl bra i och för sig men då blir man ju orolig då också. Jag hinner nog bli både trött och illamående. Mådde bra hela tiden förra gången också.

    Har lite svårt att fatta det än, men det känns väldigt roligt!

    Grattis till er också!

  • cutespider

    Vår son tittade ut i vecka 37+3 och vägde då 4425g och var 53cm lång. Får se hur det blir denna gång. Jag är ju ingen liten kvinna 185 cm lång så bm sa till mig att jag inte kommer få några små bebisar. Och så rätt hon hade då. Men jag tyckte han var pytteliten när han kom i alla fall. Glad Så får se om denna bebbe växer på lika bra i magen och väljer att titt ut tidigare han/hon med. 

  • Vilvarin
    cutespider skrev 2012-06-05 19:51:35 följande:
    Vår son tittade ut i vecka 37+3 och vägde då 4425g och var 53cm lång. Får se hur det blir denna gång. Jag är ju ingen liten kvinna 185 cm lång så bm sa till mig att jag inte kommer få några små bebisar. Och så rätt hon hade då. Men jag tyckte han var pytteliten när han kom i alla fall.  Så får se om denna bebbe växer på lika bra i magen och väljer att titt ut tidigare han/hon med. 



    Oj! Gott om plats att växa då! :)
  • Vilvarin

    Jag har ett illamående som ökar för varje dag. Försökte komma på anledningar till att gå ifrån och småäta på jobbet idag utan att det skulle märkas. Har tänkt göra det lite till en sport att inte berätta på jobbet innan semestern. Men förra gången blev jag heltidssjukskriven från v 7 pga illamående, så får se hur långt jag lyckas :)

Svar på tråden Andra barnet - BF februari 2013