• moonstar88

    Ruvdag 11, kan detta vara ett plus?! (bild)

    Hejsan! Jag är nu på ruvdag 11 och gjorde i morse ett grav.test. Kan detta vara ett plus? Jag har aldrig fått ett sånt kallat "spökaträck". Ska såklart testa igen imorgon eller på onsdag för att se om strecket blivit starkare.

    Otroligt tacksam om någon som hälst svarar.


  • Svar på tråden Ruvdag 11, kan detta vara ett plus?! (bild)
  • MrsC74

    Känns som efter iPhone har man fått ett mycket sämre skriftligt språk. Tur många har en så vi förstod varandra :)

  • moonstar88
    Bloondie skrev 2012-06-12 22:42:31 följande:
    TS...hur mår Du?

    Joo då sådär, tack för att fu frågar. Jag blöder fortfarande men inte så mycket som vid mens plus att det är mer slajmigt liksom:/, hoppas det är possitivt i varje fall. Ska ringa till kliniken idag och prata lite med dom. Finns det någon här som har något tips om vad man kan göra mer än att vara orolig?
  • moonstar88

    Pratade med kliniken nyss och dom sa att det inte fanns någonting att göra för att det skulle sluta blöda utan om det var tillräckligt starkt så skulle det stanna om annat så släpper det och det blir då missfall. Jag ska ta grav.test på lördag som är min riktiga testdag och höra av mig till dom på måndag igen. Men vissa kan ju blöda i början av graviditeten utan att det är någon fara. Det är "bara" att vänta och se.

  • MrsC74

    Visst fick du 2 embryon ? Kan ju vara det ena bara.
    Nej missfall kan du ju inte direkt förhindra men det är som sagt vanligt att blöda lite. Jag blödde en del i v 5 och i v 7. Inte färskt blod men bruna flytningar. Min bebis mådde fint :)

  • moonstar88

    Joo fick tillbaka två så hoppet är ju såklart kvar. Det är ju tyvärr mer än bruna flytningar men mycket ljusare blod och mer utspätt vet inte om det är positivt men det känns så. Det är nog bara att vänta 3 dagar till och ta det testet jag fick från kliniken då. Känns bara som om jag behöver en solskenshistoria om detta. Det är ju en lång väg ändå att gå när man gjort IVF.

  • MrsC74

    Jag vet massor som har blödigt och det har gått bra ändå. Titta in i IVF trådarna och fråga :) er första IVF?

  • moonstar88

    Det är våran första IVF då vi fått tillbaka något i huvud taget, detta pågrund utav både jag och killen tydligen har problem med ferteliteten. Därför fick vi tillbaka två embryon också eftersom läkaren inte viste om något ägg skulle bli befruktat ich utvecklas nästa gång. Därför är det mycket kännslor som står på spel.

  • Gaaaa

    Hej! jag hoppar också in här. det är vår 6 ivf och sista har vi bestämt!

    No press ägget

  • Kämpavidare2012

    Nu har vi fått ett ägg insatt 4 cells test dag 29 juni. Blev dock inga till frysen men känns ändå ok med detta för det är ett guldägg har jag bestämt! :)

Svar på tråden Ruvdag 11, kan detta vara ett plus?! (bild)