• FoxyMama

    BF februari 2013 i Göteborgsområdet

    Hejsan!  Finns det fler än jag som nyligen plussat och väntar en liten i februari 2013? Vore i så fall kul om vi kunde samlas i den här tråden och utbyta erfarenheter, peppa varandra samt bara göra väntan lite roligare ihop. Jag vet att det redan finns en februaritråd, men fördelen med att ha en tråd med geografisk indelning är ju att man kan träffas.  Ha lite fikaträffar, lära känna varandra och förhoppningsvis upptäcka att man har mer gemensamt än bara graviditeten.  Jag och min sambo plussade i fredags och har prel BF den 9februari.   Hoppas på många vill bidra till den här tråden!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-06-18 17:15
    Här hittarn ni BF- listan

    www.familjeliv.se/Forum-11-222/m65415665.html

  • Svar på tråden BF februari 2013 i Göteborgsområdet
  • Mal86

    Hej Hej

    Här är en till som är nyplussad i göteborg=)

    Enl. FL är det BF 21 Feb om allt går som det ska.

    Är det första barnet för dig?     

  • Tasgu

    Hej!

    Hoppar in här även om jag kan tänkas försvinna. Plussade häromdagen, BF kanske runt 16 februari tror jag. Har dock fått två missfall i år men hoppas verkligen att det ska gå vägen denna gång. För mig är det andra barnet i så fall. Har en dotter på 2 år och 3 månader.

    Att vara gravid är dock det bästa jag vet, hormonerna gör att allt är på topp så har svårt att inte vara positiv och tänka att nu går det bra =)

    Hoppas att ni också mår bra! 

  • FoxyMama

    Grattis och välkomna, båda två! Hoppas på lite fart i den här tråden nu vi får hjälpa till och sprida den. Är första barnet för mig, har tidigare ett sent ma i bagaget. Det var i sept 11... Efter det tog vi en paus i försöken i över ett år. Känner att jag inte kommer kunna tro på det här för ena jag åtminstone passerat v14 Mår väl OK, känner lite vågor av illamående emellanåt men annars som vanligt, Ni då?

  • Mal86

    Första barnet här oxå=) Mår väldigt bra, lite ont i äggstockarna till och från under dagarna men det känns bara bra(som att det växer) hehe
    Nä man vågar inte hoppas för mycket då jag hört att MF och MA risken är rätt stor men det är ändå svårt att inte drömma sig bort=P 

  • Tasgu

    Puh, alla symptom har försvunnit på några timmar nu så ska hålla mig borta från denna tråd en stund tror jag, återkommer om allt går som det ska. Lycka till ni andra!

  • Mal86
    Tasgu skrev 2012-06-14 12:18:22 följande:
    Puh, alla symptom har försvunnit på några timmar nu så ska hålla mig borta från denna tråd en stund tror jag, återkommer om allt går som det ska. Lycka till ni andra!



    Håller tummarna för dig att allt är som det ska och att bäbisen vill stanna
  • FoxyMama
    Tasgu skrev 2012-06-14 12:18:22 följande:
    Puh, alla symptom har försvunnit på några timmar nu så ska hålla mig borta från denna tråd en stund tror jag, återkommer om allt går som det ska. Lycka till ni andra!
    Håller alla tummar jag har, men vill ändå uppmuntra och säga att det är inte säkert att man har några symptom alls såhär tidigt. De kan dessutom komma och gå lite hur som... 
    Tänker på dig och låt oss veta hur det går! 
  • emmets

    Hej! Som nyplussad och göteborgare ansluter jag mig till denna tråd. 

    Är i vecka 4+6 idag med bf runt 16 februari. Men har så fruktansvärt svårt att tro på det än bara. Önskar nästan att jag hade haft alla symptom man kan ha bara för att känna mig lite tryggare. Men nä, inget alls förutom lite molvärk och att brösten känns som blåmärken typ.

    Kan inte veckorna gå bara liiiite snabbare ett tag framöver bara? 

  • Pyret81

    Hej!

    Här hoppar jag också in!

    Jag plussade i söndags på BIM-3, så är i v 4+2 idag.
    Har bokat tid för inskrivning, 17/7, känns låååångt fram...

    Jag har också lite svårt att förstå att jag är gravid, men får påminna mig ibland. Känner mig dock som om jag är sjuk. Lite hängig, mosig i huvudet och febrig, nån som känner igen det?

    Jag är annars 30 år (31 i sommar), min sambo är ett år äldre. Mitt första, hans andra.
    Känns väldigt spännande =)

    Tasgu: Hoppas vi får se dig här snart igen =) Håller tummarna!!

  • emmets

    Det där med sjukdomskänsla känner jag iofs igen lite. Kände mig också mosig i huvudet och frös och svettades lite omvartannat. Detta var dock dagarna innan jag plussade, nu känner jag mig "frisk" igen. :)

    Har fått inskrivning den 4/7. Känns också som en evighet fastän det bara är tre veckor kvar. Och sen är jag helt totalt inställd på att boka in ett ultraljud privat så fort som möjligt efter det, eftersom jag inte tror att det är något de erbjuder hej vilt på mitt MVC. Vill ju se livstecken!

Svar på tråden BF februari 2013 i Göteborgsområdet