• Loussan

    ÄNTLIGEN! Gravid efter IVF och om liten stannar ses vi i feb/mars.

    Jag köpte en sån där trosgördel som går enda upp till bh:n på Lindex för nått år sen när jag skulle ha en tajt klänning. En sån skulle kanske oxå funka, inte lika dyrt! Det kan ju vara värt att testa, vill ju gärna bli av med gravmagen så snart bebisen kommit.

    Kör hårt Humse, spännande med första bebisen i tråden snart på g!!

  • Loussan

    Fick ni en skön å lyxig hotellhelg Susodus?

    Hur har det gått Humse?

    Äldsta dottern börjar bli otålig här, tycker att bebisen kan komma nu. Och jag kan faktiskt hålla med, längtar efter att få hålla lilltjejen i famnen. Och jag längtar efter att inte vara så otymplig, vill få tillbaka min kropp :).

  • Loussan

    Här är det bra! Jobbar min sista dag imorgon, känns lite overkligt att den dagen nu har kommit :). Även om jag har längtat så kommer det att kännas lite vemodigt. Det sociala kommer jag att sakna. Jag längtar grymt efter att få se och hålla vår lilla bebis. Har länge tänkt att hon kommer att komma före bf datum, men börjar nu tro på senare!

  • Loussan

    Nej bilen är skönast att undvika... Jag blir lite avis på er, vill oxå ha en liten bebis att snosa på nu!!

  • Loussan

    Ha ha, skor har inte jag heller tänkt på... De andra gångerna har vi åkt in själva, men om det blir ambulans är ju inte det det första man tänker på. Barnmorskan har rekommenderat oss att ringa ambulans om det drar igång lika snabbt som sist!

  • Loussan

    Va kul att höra att du har sån energi Susodus. Jag längtar dit... Har börjat få lite ont i ryggen, speciellt när jag sitter. Det bästa är att stå eller främst ligga. Jag försöker vila någon gång per dag, men jag tycker att jag blir så seg av att vila.

    Vilka är det fler som fortfarande väntar på sina små bebisar? Är det bara jag?!?

  • Loussan

    Grattis Musch, kul att hon kom på bf!!

    Jag var hos barnmorskan idag, allt var bra och bebisen är fixerad. Nu fick jag ingen ny tid... På måndag ska bm ringa specialistmödravården så får vi se om jag då blir igångsatt. Hoppas dock på att vår efterlängtad tjej kommer innan dess!!

  • Loussan

    Vi behövde inte vänta så länge!! I tisdags kväll föddes vår efterlängtade dotter. Hon vägde 3450 och var 53 lång. Förlossningen gick bara bra. Jag tror vi har bestämt att hon ska heta Hedvig.

  • Loussan

    Tackar!! Ja nu måste väl alla små bebisar vara här.

    Jag njuter verkligen av att inte vara gravid längre, det är så skönt att få ha sin kropp igen. Ja kropp och kropp, det kommer ju att ta ett tag att komma i form, men att inte ha en mage i vägen är skönt. Jag var lite orolig att amningen inte skulle fungera, då jag gjorde en bröstreduktion för ett och ett halvt år sen, men det verkar funka bra. Hedvig verkar nöjd!!

  • Loussan

    Hej, tråden dog lite när alla bebisar kom... Hur har ni det alla med era små? På måndag börjar min man jobba igen. Efter två , nästan tre veckors lediga tillsammans känns det lite tråkigt att han ska börja jobba. Samtidigt ska det bli lite skönt att komma in i vardagen.

Svar på tråden ÄNTLIGEN! Gravid efter IVF och om liten stannar ses vi i feb/mars.