Inlägg från: snällochgla |Visa alla inlägg
  • snällochgla

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Anonym (Smutsig hundafär) skrev 2012-07-09 12:42:33 följande:
    Min hemlighet släppte jag för ett par år sedan men jag delar den gärna för den är lite rolig. När jag var 12 tog mamma hand om en unghund åt en kompis som inte lyckats sälja alla valpar i kullen och inte han med den. Vi hade själva en hund i samma ålder. Tiden gick och när hundarna var närmare ett år var hunden kvar hos oss. Kompisen ville inte ha tilbaka den. Mamma hade fått problem med reumatism och kunde inte längre ta hand om en så stor hund så pappa satte ut en anons i tidningen. Jag hade blivit fäst vid hunden och grät och sa att jag ville ha den. Först tyckte pappa att jag var fånig och för ung för en egen hund men till sist sa han att om ingen hört av sig inom en vecka är hunden min. Här kommer hemligheten: det var några som ringde 3-4 samtal tror jag och jag var ensam hemma då det hände. De frågade om det varvid oss det var en hund tillsalu och jag sa att de nog ringt fel. Jag fick hunden och vågade inte avslöja detta för någon innan hunden dog för några år sedan. När jag berättade för pappa skrattade han roat.
    hahahahahahahahahaha och det gör jag också
  • snällochgla
    Anonym skrev 2012-07-16 16:16:39 följande:
    Jag tycker det är kul att skjuta djur 
    Ja det är det många som gör. Majoriteten är män och de skjuter gärna vargar. Och rådjur är också populärt i nödfall. Dessa vackra skygga rådjur som är så smäckra och helt underbara. PANG så är det rådjur "used to be"
  • snällochgla

    Min mörkaste hemlighet är att jag vill att vargen ska få leva och föröka sig och spridas och bli flera starka stammar. Samerna får så mycket betalt av staten för sina rivna renar så de kan väl sluta med detta "renfjantande" och så ger man dem pengar direkt så de kan ligga på sofflocket i kåtan och dricka kaffe med ost i. Renar ska vara fria och då lär de sig snart att fly vargen. Björnen ska inte jagas utan få frodas och må gott. Samma gäller älgen. Räcker väl med alla älgar som blir dödade av tåg och annan trafik. Jägarna kan väl dricka whisky i kojor ändå????

  • snällochgla
    Opcode skrev 2012-07-16 20:52:31 följande:
    Undra om samma personer vill ha tillbaka vägglössen och kanske önskar kackelackorna lycka till i sin Sverige etableringsprocess.
    Nej i Sverige har vi utrotat dessa skadedjur men så åker ju Ahmed och Abdullah och Mustafa och vad de allt kan heta hem till sina hemländer och har med sig dessa skadedjur i bagaget tillbaka. De förekommer ju väldigt frekvent i invandrartäta områden här hemma i Svedala och det är väl ingen tillfällighet. I "vanliga" områden som består av bostadsrätter och villor finns inte en vägglus eller kackerlacka att uppbringa. Och se där en till av mina mörka hemligheter .....jag tycker Abdullah och Muhammed  och Ahmed ska åka hem dit de kom ifrån och STANNA DÄR med sina vägglöss och kackerlackor.
  • snällochgla
    Opcode skrev 2012-07-16 21:33:49 följande:
    Fast det är ju lite sammasak med vargarna, Folk har jagat var så förbannat för att få bort dom ur våra skogar, nu har dom börjat komma tillbaka igen. Och då ska dom helt plötsligt få föröka sig okontrollerat. En arts utrotning eller decimering är precis lika mycket naturligt som att den ökar i population. Människan är ett djur som styr över mycket i naturen- men vi är fortfarande en del av naturen och vi har lika mycket rätt att vara vad vi är som andra djur.
    Ja man kan tycka att en vägglus är lika mycket värd som en varg! Och visst det är djur som vill leva och kämpar för det. Men nu ställer ju vägglöss och kackerlackor till det för oss människor på så vis att de är inne i våra privata bostäder och biter oss och sprider sjukdomar. När det gäller djur som rör sig i det fria så berör de ju inte vardagen för oss som bor i trakter där många människor bor, Den som vill bosätta sig i mörkaste Svappavaras skogsbygd får tåla vilda djur annars får man flytta det är min mörka hemlighet att jag tycker så. Flytta in i ett samhälle där det finns människor och elektricitet.
  • snällochgla
    Anton Chigurh skrev 2012-07-16 21:58:38 följande:
    Då kommer du till att åka på problem här, OT, en helvetes massa problem. Plejset är rivet....
    Har dom rivit källaren???  Så dumt! Den kunde ju blivit en turistfälla extra allt!!! Är du säker?
  • snällochgla
    Anton Chigurh skrev 2012-07-16 23:08:30 följande:
    Garanterat, varför skulle dom  spara det värsta stället av allt. Den är fylld. Tro mig.
    OK jag tror dig. Men jag tänker att någon kunnat bli rik som ett troll genom att låta folk gå ned i källaren och titta.
    Turister skulle ju köat i timmar och betalat en rejäl slant för att få glo. 
  • snällochgla
    Anonym (--) skrev 2012-07-17 22:22:28 följande:
    En av mina hemligheter är att jag önskar att orten jag bor på blev helt fri från invandrare.. Vi har fått ha väktare i vår affär för att det är så mycket stölder och snatterier. Det är flera inbrott i veckan i villor. Allt är kaos och jag känner mig så himla otrygg. :(
    Ja det är ju en väldigt känslig sak att säga så det måste vara en hemlighet. Men vilken tur att vi här på FL kan få ventilera sådant. AB har ju begränsat möjligheten till kommentarer pga "näthat". Jag är 100% säker på att det "näthatet" bestod av kommentarer som din. Jag är 50+ och gammal sosse men jag tänker rösta på SD i nästa val. Och då är jag alltså en "vanlig snäll liten tant" !!!!!!!! Men man får liksom nog...............
  • snällochgla
    Anonym skrev 2012-07-18 13:55:11 följande:
    Nej men Sverige behöver skyddas från den kriminalitet som det bidrar med, sen finns det personer som du som vägrar inse det och det är därför partier som SD växer lavinartat. För tack och lov är inte alla döva och blinda. 
    Du resonerar ungefär som den idiotskribenten i aftonbladet som tyckte det var synd om en invandrare som våldtagit flera kvinnor. 
    Ja och vi "små tanter" är inte alls räddhågsna av oss utan ser allt klart och tydligt med många års perspektiv dessutom!!!
Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?