• Anonym (..)

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Anonym (Sex med ex.) skrev 2021-01-08 03:54:40 följande

    *Jag träffade under några veckor främlingar och sög av dom.


    Inte för att du måste svara men får man fråga hur och varför? Har nämligen svårt att föreställa mig hur det skulle gå till ... Eller var det krogen?
  • Anonym (..)
    Anonym (Sex med ex.) skrev 2021-01-08 15:29:51 följande:
    Hej. Du får gärna fråga. De kontaktade mig på BC i somras.  I min profil stog att jag ville ha sex utan krav. Fick 1000 mail på 14 dar. Lärde mig då att anonymitetssex är ett begrepp.  Alla fem var trevliga. Jag är singel. 

    Första killen var endast 30, singel. Vi träffades först på en stor parkering så jag fick avgöra om jag vågade följa med honom hem. Väldigt fräsch kille,  24 år yngre än mig. Jag är 54 och knubbig med ganska stora bröst och en rejäl rumpa.  Kaffe, småprat och så sög jag av honom. Påtår och han frågade blygt om jag kunde göra det igen. Japp. Han hörde av sig några veckor senare och vi möttes upp i skogen och höll till i hans bil. Eftersom jag var hem till honom kan jag ju  kolla vad han heter men det är ointressant. 

    Två andra har jag bara träffat i skogen. Avsugningar. En man två ggr. Han var särbo.  
    Vet inte vad någon heter och det vet inte vad jag heter. 
    En man kom hit och satt på mig så det heter duga i 2.5 timmar. Han kan ju iofs kolla vad jag heter men han är inte singel. Han körde 32 mil enkel resa.
    Mycket trevlig kväll. Oskyddat, ja. Jag har kollat mig och inte fått något. 

    Inser att jag har kunnat råka illa ut. Jag njöt av alla tillfällen. Endast två träffar  innebar samlag. Tre var endast  BJ. 

    Jag har avslutat kontakten med samtliga och detta skedde under 4 veckor. 
    Tack för svar! Då förstår jag.
    men jag måste säga att ojdå, det där var en värld och begrepp som är helt främmande för mig. Blev uppriktigt talat lite förvånad av din ålder också, men det är ju inte något fel för det. Vet inte varför jag ens fick för mig ngt annat.

    Får väl erkänna att det lät ju häftigt, haha =)
    gick lite igång på det faktiskt
Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?