Inlägg från: Tonårsmamman1 |Visa alla inlägg
  • Tonårsmamman1

    Bjudna på bröllop - smörgåstårta??

    Elli47 skrev 2012-07-15 08:38:55 följande:
    Min enda tanke är att TS verkar bortskämd, omogen och jävligt dum. Brudparet bjuder väl vad de vill! Jag tycker det är okänsligt och dumt att krångla om maten. Brudparet kanske varken vill eller har råd eller lust att bjuda på oxfilé! Jag har varit på bröllop där det serverats köttsoppa och det har varit hur bra som helst! Och att man inte vill köpa en present för 500 om man inte blir bjuden på bättre mat än smörgåstårta? Ja herregud, väx upp människa!
  • Tonårsmamman1
    Anonym (såhärärdet) skrev 2012-07-15 09:49:13 följande:

    Smörgåstårta och kaffe/läsk hör till dop, begravningar tex. Inte till ett bröllop! Jag anser att har man inte råd att bjuda på nåt bättre (ja, jag tycker smörgåstårta inte är riktig mat), så kan man vänta med att gifta sig tills man har råd att bjuda på nåt bättre. Jag skulle inte heller åkt 40 mil för ett bröllop där det bara serveras smörgåstårta på en hel dag. Jag och min man och våra barn skulle hungra ihjäl! Smörgåstårta är nåt vi kan äta som kvällsmat tex.

     Ett bröllop ska vara en stor fest med fin och mycket mat, och dricka och stor härlig fest, och där alla får äta så mycket man vill. Det här bröllopet känns som en mindre fest med snålt med mat. Köp för guds skull inte present för 500 om ni åker. 40 mil i bensin pengar fram och tillbaka är mycket och om ni dfessutom får gå hungriga därifrån... eftersom det är din arbetskamrat så behöver ni inte åka.


    Vem är du, en bröllopspolis?
Svar på tråden Bjudna på bröllop - smörgåstårta??