• HejAlice

    Marsbebis 2013

    Hoppar också in :) är i vecka 7+7 och är beräknad till 1 mars tror jag det blir :)

  • HejAlice

    Vilken vecka är du rundberg? :) så hade jag det också runt vecka 5-7, men plötsligt i vecka 8 så är jag inte sugen på nästan nånting. Men måste däremot äta ofta för att inte börja må illa. Så småäter hela dagarna för jag är inte sugen så jag kan inte äta mycket på samma gång.

  • HejAlice

    Lussekatten. På mvc där jag bor så har dom vikarier hela sommaren. Så du kan du ringa och kolla om du vill :)

  • HejAlice

    Grattis EnStoltMamma :)
    Oj att ni tänker hålla er till vecka 15. Jag tycker det är Jobbigt redan i vecka 8 att vissa inte vet :) vill berätta men sambon vill
    Vänta.

  • HejAlice

    Åh måste ventilera! Är på så dåligt humör just nu och blir så ledsen på min sambo som inte förstår nånting. Han frågar ofta hur jag mår men när jag svarar tex att "jo men det var jobbigt att klippa gräset, blir så andfådd" så skrattar han och säger att "ja men det har ju med kondisen att göra" och säger jag att jag är uppe och kissar på natten så fattar han inte varför. Och säger jag att jag har fått större bröst så säger han att jag inbillar mig. Säger jag att ja känner mig så tjock och uppblåst så säger han att jag inte direkt äter så nyttigt, småäter ju jätte mycket!

    Har försökt att vara förstående till att han inte vet hur det känns och att han kanske inte har haft samma intresse innan ja blev gravid med att läsa på vad som kommer hända och vad man kan känna. Men nu har jag bara lust att skrika till honom att han kan väl för fan ladda ner en jävla app så skulle han få läsa om allt som jag har lärt mig! Känner mig så ensam när han inte förstår :(

  • HejAlice

    Ja becca! Vi ska dit i mitten på augusti. Jag sa till honom att han ska med då, då frågade han varför. Så sa jag att barnmorskan hade sagt att båda ska vara med, dom hade ju faktiskt sagt att båda gärna fåår vara med, så ljög inte helt ;)

    Men ja då ska jag spela lite dum tänkte jag och beklaga mig lite och säga att alla symptomen så kommer ju barnmorskan säga att det är helt normalt och beror på ditten och datten så kommer han nog förstå.

    Det är så typiskt min sambo att inte tro på saker innan nån som kan på riktigt säger att det är så. Men jag får väl leva med det och stå ut ;) han fick nog lite mer förståelse för mitt småätande när hans mamma och pappa var här och jag mådde illa så sa de båda två att det är bra att man stoppar i sig lite då och då ;)

  • HejAlice

    Tack snälla ni. Skönt ändå att ni inte tycker jag överreagerar! Han tror väl att det bara händer saker i livmodern och ingen annanstans. Ja han borde sätta sig in i det mera! Ska fan kräva det. :)

  • HejAlice

    Ok lurvensfrö. Jag vet inte om det är sammandragningar jag har, vet inte hur de känns :) men det kanske det är för jag har känt precis som du känt att det liksom kramar till ibland på kvällen när jag reser mig ur soffan, så kan jag nästan inte räta upp kroppen på ett par sekunder för det gör för ont då. Men sen går det över också är det bra :) jag är i vecka 9 idag och har känt det ett par tre gånger sen vecka 7 kanske.

  • HejAlice

    God kväll på er :) använder ni nässpray? Jag är så täppt och det är ju vanligt när man är gravid läste jag, men så läste jag att man ska undvika nässpray. Är det nån som vet varför? Är det det klassiska att man blir beroende eller är det för att det inte är bra för graviditeten? Jag skulle ju tro på det första men eftersom man inte ska ta Ipren så känns det som att man slutar aldrig förvånas ;)

Svar på tråden Marsbebis 2013