Inlägg från: Sunshine81 |Visa alla inlägg
  • Sunshine81

    Marsbebis 2013

    hejsan, hoppar gärna in här också. är beräknad till den 9 mars än så länge. Hade en liten blödning imåndes, men hade ingen smärta eller det kom inga klumpar, så jag hoppas lillen e kvar där inne. Känner mig gravid än iallafall. Mår små illa till o från, har himla foglossning redan. Värre om kvällarna och när jag ska lägga mig. Har kommit tidigare o tidigare på varje graviditet. Ska till mödra på tis, så får se om dom kan göra ultra på mig då så man kan se om där e nått därinne o hjärtat slår. Annars bokar vi tid till VUL på en annan klinik.  Men hoppas på att kunna hänga kvar här. Någon annan som haft blödning ?

  • Sunshine81

    Hejsan !! 
    tack så mycket, har  googlat mkt om blödningar och kunde vara rätt vanligt i början så hoppas det inte var nått allvarligt. Tack så mkt, håller tummarna till tisdag.   

  • Sunshine81

    Hej alla. Varit hos mvc idag o pratat. Ska göra VUL i morgon för at se om den lille lever efter blödningen för 1 vecka sedan. Håller mina tummar o hoppas.

  • Sunshine81

    Hej alla. var på VUL idag och allt var super. Hjärtat tickade på som det skulle och allt såg normalt ut. Kändes så skönt att höra. Var exakt lika lång gången som jag räknat ut själva, 7+3. Så det stämmer med familjelivs också. Helt underbart. Magen kan jag inte dölja längre, är en kula redan på  morgonen när jag vaknar och sen på kvällen sväller den som jag är i 5 månaden, hehe. men är min 4 graviditet så den kommer verkligen fortare efter varje gång.
    Ha det bra alla, kramar  

  • Sunshine81

    På första barnet följde han med en del, men sen på de andra har han bara varit med på det stora ultraljudet. Och idag var han med på det vaginala.

  • Sunshine81

    Lurvensfrö: Tack så mkt !!!

     Men jag gjorde inte vaginala på mvc utan ringde själv till city kliniken och fick den tiden. Pga jag var orolig för att jag blödde förra veckan.  Men kolla du upp det på din mödra så kanske dom kan fixa ett sånt till dig.  

  • Sunshine81

    Hej alla. Har gjort min moderkaks prov igår. Usch, var hemskt, gjorde ont, men inte super ont, var mest väldigt obekvämt o äckligt. Man kände nålen tränga igenom hela vägen ner i magen och sen när han pumpa upp cellerna kändes det som hela innehållet skulle åka upp. Får se vad resultatet blir nu om några dagar. Hade 1 på 78 på kub testet förra veckan. Idag har man lite mensvärk o trött bara, annars ok. I övrigt har jag mått bra med det mesta, mår illa rätt ofta fortfarande bara.

  • Sunshine81

    Hej alla. Fick reda på igår att det är en liten flicka imin mage !! Sån lycka !! Äntligen kan jag handla rosa, rött och massa klänningar. Kommer bli massa shopping nu och bortskämd kommer den bli då jag får den första flickan på min sida nu av 8 barn, ssssååå mysigt !! Ska på ul på tors för att titta på liten så allt ser bra ut och inga konstigheter har uppkommit. Skönt.

Svar på tråden Marsbebis 2013