• Noliee

    Marsbebis 2013

    Hej! Jag har också tjuvläst. Är gravid med första barnet och går in i v 9 i morgon. Var hos bm på hälsosamtal idag, fick veta sånt jag redan visste typ. Ska tillbaka om 4 veckor på inskrivning och ta alla prover. Hon tyckte jag var väldigt tunn, vägde 52,7 idag och är 167 cm lång. Någon mer som är ungefär samma? Har alltid blivit ifrågasatt när det gäller vikten men kan inte göra något åt det. Får inte göra ul eller kub heller så första gången vi får se bebis är runt v 18 på rul. :( Bara att vänta! Vi fick en bra bm iaf,det är jag glad över!


    ♥ Gravid med första barnet ♥
  • Noliee

    Åh kul att ni får se era barm! Själv får vi ju vänta till slutet av oktober. Känns som alla här gör tidigare ul?


    ♥ Gravid med första barnet ♥
  • Noliee

    Märks inte här heller, går in i v 9 idag och är platt än. Var svullen om kvällarna i v 6-7 men det har gått över. Vi har berättat för min familj och några vänner. Måste nog berätta för svärföräldrarna snart också då vi bor i en liten stad så det inte får höra om det på omvägar. Jobbet får veta efter v 12 eller hur länge det går att dölja.


    ♥ Gravid med första barnet ♥
  • Noliee

    Jag använder bara byxor med låg midja nu. Min mage har knappt växt men jag tycker att de med hög midja sitter obehagligt. Sen använder jag bara oversizetoppar då magen svullnar upp under dagen och jag inte orkar hålla in den. 


    ♥ Gravid med första barnet ♥
  • Noliee
    Johanna 413 skrev 2012-08-15 22:30:54 följande:
    Måste bara säga att jag är i vecka 11 nu och mår mycket bättre. Knappt nåt illamående och mindre växtvärk mm. Så skönt att fått tillbaka aptiten med:) har gått ner 2 kg sen plusset men jag är överviktig redan innan jag plussade så det oroar mig inte. Lär ju lägga på mig nu ändå:) En sak jag undrar över. Har inskrivning på tisdag nästa vecka och hur ska jag få min BM att gå med på ett Vul? Tycker det är alldeles för långt till Rul , jag menar, med tanke på hur många som får veta att deras foster dött i magen för flera veckor sen så har jag inte lust att vänta så länge och sen få ett sånt tråkigt besked...:( Nu när man mår bättre så blir man lite orolig ju....

    Jag fick inte göra något ul innan rul ,så får snällt vänta. Har 36 mil till närmsta privata gyn så jag får väl stå ut och hoppas. Det normala är ju att graviditeten går bra! När jag frågade om tidigare ul så svarade hon att jag har ju säkra tecken på att jag är gravid när jag testat mig och vi haft oskyddat sex....hmm ja tänkte jag. Jag vet ju att jag är gravid men jag vill ju se att bebis växer som den ska och är frisk. Kände mig dumförklarad. . . Ang barnvagns då faller buggaboo Cameleon och crescent diva oss i smaken. Vi vill ha en lätt och liten vagn med swivelhjul. Emmaljunga är poppis här uppe men jag tycker de är skitfula.
    ♥ Gravid med första barnet ♥
  • Noliee
    Bettan L skrev 2012-08-19 19:35:13 följande:
    Vill gärna följa tråden plusade igår med andra barnet.,

    . Stort grattis! Välkommen!
    ♥ Gravid med första barnet ♥
  • Noliee
    Kenize skrev 2012-08-20 15:57:32 följande:
    Tycker det verkar som rätt många fått se sina bebisar, eller snart ska få göra det, innan rul. Vi har sett vår två gånger redan. Eller tre om man räknar med att vi fick se bild på det befruktade ägget innan de satte in det. :) Så känner oss lyckligt lottade. Måste vara jobbigt att behöva vänta så länge som till vecka 18-20. :( Det är ju jättelänge.

    Ja vi får vänta till rul, tycker också VÄLDIGT många här får se innan. Vi får inte ens kub.
    ♥ Gravid med första barnet ♥
  • Noliee
    Hute skrev 2012-08-21 05:35:31 följande:
    Inskrivning idag, v9+2. Är så jävla nålrädd och min man kan inte följa med...dock vet BM om detta..hon tyckte jag skulle Emla armen, men det är ju inte smärtan jag tycker är jobbig, utan själva nålen...sheit!! Kl 16 får ni hålla tummarna att jag inte svimmar eller så.. 

    Är också nålrädd. Försöker tänka att det bara är att ta tjuren vid hornen. Vad är en nål i jämförelse med en förlossning? har inskrivning först i v 11+5. Är det i v 12+0 man säger att mf minskar? Lider med er som fått mf! Hoppas det inte blir fler nu!
    ♥ Gravid med första barnet ♥
  • Noliee

    Jag hoppas att spökveckorna kommer snart, är i v 10 och spyr varje morgon! Halsbrännan är desto bättre nu dock.


    ♥ Gravid med första barnet ♥
Svar på tråden Marsbebis 2013