• MammaTillEnStjärna

    Marsbebis 2013

    Hej,

    Här samlas vi från tråden www.familjeliv.se/Forum-2-113/m65586885.html men självklart är Du som ny välkommen också!

    Här delar vi med oss av vår underbara resa från plusset till beräknat förlossningsdatum (och kanske längre?).

    Startar även en ny BF-lista för oss som följs åt     
             

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-20 09:44
    BF-listan
    www.familjeliv.se/Forum-2-113/m65849625.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-31 08:17
    Bildtråd
    www.familjeliv.se/Forum-11-228/m65981602.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-09-05 13:03
    Presentationstråd
    www.familjeliv.se/Forum-2-113/m66526219.html

  • Svar på tråden Marsbebis 2013
  • Laliii
    Lilly Jk skrev 2012-07-23 00:11:31 följande:
    Välkommen in Sparriss!

    Jag måste klaga av mig.
    Det är så inihelvetes jobbigt att aldrig kunna sova.
    Känner mig liksom sjuk och nästan febrig så att säga.

    Allt är varmt, jag mår illa, har ont i huvudet, uppstötningar
    och är bara trött, trött, trött men sova går inte alls!
    Sover inte heller så bra, varför är nog en blandning. Vilda drömmar, kissa, obekväm i sängen (då jag redan slutat sova på magen och brukar annars göra det)!
    25 år, Gift, Stockholm, 1:a barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    HejAlice skrev 2012-07-23 00:42:23 följande:
    Är det nån mer som börjar få tro ha byxor? Jag är i vecka 9 :O
    Jag gick ner 10 kilo i våras och fick så må ha komplimanger för det och behövde nya kläder. Nu kan jag ha mina gamla byxor igen :( fast jag har bara gått upp 1-2 kilo.

    Usch. Känns som att folk kommer tänka, "jaha, hon har gått upp alla kilona igen som hon gick ner." innan de vet att jag är gravid :/
    Har inte testat några byxor ännu, håller mig till klänningar & kjolar då de är skönast! ÄR i vecka 8 och ja, jag har redan gått upp 1 kilo och märker själv att jag är lite större runt magen & definitivt större runt brösten!
    25 år, Gift, Stockholm, 1:a barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii

    God morgon alla :)

    7+1 idag i 8:de veckan! Mår väldigt, bra, kanske för bra, men jag passar på att njuta av det, ifall att det skulle vända och ja börjar på pyton. Inte upplevt illamåendet alls på flera dagar, men det är nog för att jag inte tillåter mig bli hungrig till den nivån att jag blir illamående. Lider verkligen med er andra som mår så illa. Brösten dock, de tar död på mig, känns som att jag går runt med två bomber som när som helst ska sprängas. Sååå ont. Ilningar & dragningar känner jag till och från i underlivet och runt magen/livmodern. Hungern håller i sig och jag sover dåligt om nätterna vilket gör att jag är rätt så trött under dagen. Sover dåligt pga att jag går upp & kissar, har massa konstiga drömmar och för att jag inte hittar bekväma sätt att ligga i sängen på. Har redan slutat sova på magen, vilket jag annars brukar göra. Kroppen håller väl på att vänjer sig antar jag.

    Annars är allt annat bra, sista jobbveckan innan 3 veckors semester & 28 dagar kvar tills vi får se vårt lilla hjärta på UL för första gången & efter det ska vi komma ut med graviditeten officiellt :) Vi längtar så och hoppas att allt är bra med lilla hjärtat i magen :)

    Hoppas ni alla får en bra dag! Idag bjuder STHLM på höstväder, tur att man han njuta av stranden igår! 


    25 år, Gift, Stockholm, 1:a barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Hute

    Mailade med min gynmottagning förra veckan ang att jag ville boka in ett tidigt vul, men fick då till svar att gynläkaren var sjuk. Mailade idag igen, tänkte att han nu är frisk...men då är han långtidssjukskriven =( Dvs, jag får vänta till rul för att se bebisen....fan!! Det är riktigt långt till slutet på oktober/början på november...visserligen fick jag inget vul med första barnet heller och "överlevde min oro" till rul...men ändå =(

    Vill dessutom kolla så att det är ett barn och inte fler...har ätit Pergotime i flera kurer i rad och kan ju ha blivit överstimulerad, hade nämligen inga koller efter dessa tre kurer (inga mellan kurerna heller..), men ska i alla fall ringa mvc idag och säga att jag vill skriva in mig...kanske att dom gör vul där? men det tror jag inte faktiskt..vi får se.. 


  • HejAlice

    Vårdcentralen ville inte sjukskriva mig för graviditet är ingen sjukdom :( och mödravården tyckte jag skulle ta postafen.

  • EnStoltMamma

    Fått en läkartid kl 11:) men vågar inte köra bil så sambon får åka hem från jobbet för att köra.. Är inte långt att gå men är för svag för att ens orka röra mig:/ hoppas dom finner ut vad som är fel och att jag iaf får bli sjukskriven 3-4 dagar.. Känner att jag verkligen behöver vila lite..

  • mammaibromma

    Måndagsångest och illamående och hungrig fast jag vet inte vad jag är sugen på :)
    Kan man ha måndagsångest en månad innan man går tillbaks till jobbet efter sin långa mammaledighet!?
    Efter denna graviditet vill jag plugga och skaffa mig ett yrke där jag trivs!!!

  • Hute
    HejAlice skrev 2012-07-23 09:07:19 följande:
    Vårdcentralen ville inte sjukskriva mig för graviditet är ingen sjukdom :( och mödravården tyckte jag skulle ta postafen.
    Be om att få Lergigan utskrivet. Det var det som funkade för mig under förra graviditeten. Finns vanliga, men även Lergigan Comp, som ska vara uppiggande..
  • satirnine

    Har ringt mvc för att ändra min tid, de skulle ringa upp upp kl 9 men ingen har ringt än. Har gått 20 min nu och snart stänger dem...suck.
    Testade också om vi ska få en pojke eller en flicka och den blev en pojke.
    Men jag har dock lite svårt att tro på det. Tiden lär väl utvisa vad det blir. :)

    Så jobbigt att det är att vakna av att blåsan ska sprängas. Och snart ska jag iväg på en långweekend i England där vi ska bo i ett rum som inte har egen toalett.
     


    ♥ Nygravid ♥
Svar på tråden Marsbebis 2013