Inlägg från: Mariposas |Visa alla inlägg
  • Mariposas

    Gravid efter missfall

    Sommar15 skrev 2014-09-01 19:55:43 följande:

    Var på återbesök idag, 10 mm hinna kvar. Därför är mina gravtest fortfarande positiva. Om det inte kommit ut något mer om två veckor ska jag skrapas.

    Så himla less att man aldrig kan få gå vidare från det här hemska!

    Någon som varit med om samma? Ska jag be om skrapning direkt?


    Fick missfall i början av juni. Hade en fantastisk läkare som lät mig komma dit på kontroll (vul) en/flera gång(er) i veckan. 3 veckor tog det innan allt va ute o mitt hcg va nere på 0. Näst sista gången jag va där började hon prata om skrapning som ett alternativ men jag tackade nej o en vecka senare va allt ute. Nu 3 månader senare är jag gravid igen i vecka 6... Självklart nervös men hoppas på bättre lycka denna gången. Hoppas det snart är över för din del, vet precis vad du går igenom... Jag ville bara att det skulle ta slut så jag kunde få försöka bli gravid igen.
  • Mariposas
    Sommar15 skrev 2014-09-01 21:01:45 följande:
    Tack för ditt stöd! Och grattis till ny graviditet! Håller tummarna för dig!

    Blödde du hela tiden tills allt var ute? För mig har det gått nästan 3 veckor sedan nu och jag har inte blött något på en vecka. Känns osannolikt att det ska komma ut av sig själv tycker jag, men det kanske det kan göra...? Gick ju i sex veckor utan att kroppen fattade att fostret var dött så varför skulle den fatta det nu tänker jag.
    Näe, så va det iofs inte för mig så klart du är i en annan situation. Förstår att du verkligen överväger skrapning om du inte blött på en vecka. Önskar dig det bästa!! Styrkekram

    (O tack för grattiset)
  • Mariposas
    Sommar15 skrev 2014-09-03 19:20:00 följande:
    Ska nu skrapas i nästa vecka (om det inte har kommit ut innan dess). Känns faktiskt väldigt skönt att ha ett slutdatum på eländet! Har inte kunnat gå vidare alls psykiskt men hoppas kunna göra det mer sen när jag vet att allt är ute, så man kan börja se framåt! Förstår att det kan ta ett tag innan kroppen är återställd igen, men längtar ändå tills vi kan börja försöka igen och hoppas på positiva streck igen!
    Lycka till med allt!!
  • Mariposas
    EmmasaraL skrev 2014-09-02 19:08:28 följande:
    Tråkigt att höra om ditt mf, men roligt att läsa att du är gravid igen! Lycka till! Är själv i v 6+6 och hoppas att bebis vill stanna kvar denna gång!
    Tack det samma. Synd bara att tiden går sååå långsamt just nu. Åker iväg på semester 2 veckor om några dagar, hoppas det får tiden att flyga fram. Är i vecka 9 när vi kommer hem i ska då på vul :)
  • Mariposas

    Första kvällen på vår semester precis innan läggdax märker jag blod på pappret när jag går på toa :(. Känns som hela semestern är förstörd. Det va det strandlivet :(. Vet att det inte behöver va nåt men oj vad jag känner mig ledsen o orolig :(

Svar på tråden Gravid efter missfall