Inlägg från: Killerhillary |Visa alla inlägg
  • Killerhillary

    Gravid efter missfall

    staytrue skrev 2013-05-29 14:23:16 följande:
    kul att höra! grattis!
    då finns det hopp för mig med då!
    fick MF i helgen,blöder än..
    men det är väl bara att försöka igen direkt då! 
    (har en son som fyller 3 i Juni,så det börjar bli dags för syskon!) 
    Gammal tråd Hur gick det för dig?
  • Killerhillary
    Funderingar01 skrev 2014-04-29 08:14:19 följande:
    Haha vad slarvig jag är! Det här är ju en gammal tråd läste jag nu. Jaja, gick ju bra smile1.gif
    Jag är glad för att du skrev! Har själv haft missfall precis och vi hoppas på att bli gravida igen, ju fortare desto bättre. Roligt att höra att du haft en så fin graviditet denna gång. Jag har undrat lite hur det skulle vara att vara gravid efter att ha haft ett missfall - med sonen hade jag nästan inga sådana tankar alls, då hade jag aldrig upplevt det. 

    Lycka till, inte långt kvar nu
  • Killerhillary
    MrsEnglund skrev 2014-05-02 13:12:48 följande:
    Vad glad man blir av att se att fler blivit gravida direkt efter missfall.
    Min story:

    Barn fött 2010. Blev gravid på andra försöket.
    Började försöka på syskon ett år efter det.
    Blev gravid jan 2013 (alltså efter drygt 2 års försök), men på rutinultraljud såg de att barnet inte mådde bra och jag fick framkalla missfall i vecka 20.
    Efter det blev jag gravid igen i mars 2014, missfall på det bara någon vecka efter BIM.

    Nu: Gravid igen utan mens efter missfallet....nu är jag c:a vecka 6-7 och är inte ens glad. Hur ska man kunna vara glad när man inte vet om det blir någon bebis eller inte? Jag mår illa och är trött som aldrig förr, och brösten ömmar så man nästan vill gråta ibland, så det är väl tecken på att jag är gravid iallafall...

    Men som sagt...svårt att glädjas över den här graviditeten, även om det är det jag önskar mest av allt här i världen just nu.
    Vilken tung resa ni har haft, förstår om du inte riktigt kan glädjas än för graviditeten utan att du känner att det är svårt och jobbigt detta att inte veta. Tänk vad man hade kunnat njuta av minsta spya (nja, men du förstår tanken) bara man fått förhandsbesked att allt kommer gå toppen. 

    Kanske du kan vara glad åt att ni får en till gravid-omgång som "försök till fullgången graviditet" så pass tidigt? Att ni slapp vänta fyra år till på att få till en graviditet (som ni inte heller skulle vetat om den skulle gå vägen)? Du kanske kan försöka tänka att du kan vara glad åt att få en chans till, istället för att vara glad åt att du är gravid? Gradskillnad, jag hoppas du förstår vad jag menar. 

    Äsch, jag vet inte. Jag skulle förmodligen känna som du om jag blir gravid snart igen. Men åh som jag längtar efter att vara gravid igen. Och åh som jag kommer ha ångest för missfall jag med om jag nu blir gravid igen. 
  • Killerhillary
    Eemmaa skrev 2014-05-08 09:39:49 följande:
    En gammal tråd men jag skriver ändå. Fick igår reda på att fostret dött i v11 ( är i v 14+5 idag ) kom som en total chock för oss. Jag har mått extremt illa hela tiden och inte anat någonting. Men nu ska jag skrapas. Blir otroligt rörd och hoppfull när jag läser hur många av er som blivit gravid igen och att allt gått bra! Vi hade försökt i 6 månader innan vi plussade så detta pyre var såå efterlängtat. Håller tummarna att jag en vacker dag sitter med en frisk bebis i famnen. Kram till er alla
    Åh så sorgligt, beklagar . Så hemskt att du inte känt någon skillnad, trots att lilla pyret inte växt på tre veckor. Skrämmande också, tanken att det aldrig går att veta vad som händer där inne. Ena dagen är allt bra, och andra dagen så har embryot plötsligt slutat växa och själv har man ingen aning. 

    Hoppas det går bra med skrapningen, och att ni blir gravida igen så fort ni känner er återhämtade. Det är tungt att gå igenom ett missfall. 
  • Killerhillary

    Hej, 

    Jag fick missfall 26:e april, och har precis idag fått ett jättesvagt plus. Men ett plus. Jag har inte haft mens emellan, så vet inte hur långt gången jag är, hur lång tid det tog för kroppen att återställa sig efter graviditeten och komma in i vanlig cykel igen. 

    Men tycker inte jag känner mig gravid, såsom jag tydligt gjorde vid förra graviditeten (som slutade med missfallet), och har mensvärk mest hela tiden - så vågar inte tro på något än. 

    Hoppas!

  • Killerhillary

    Hej igen, jag har varit borta en tid från allt vad FL heter. I vecka 7-8 någon gång (:-/ visste inte precis eftersom jag blivit gravid efter ett missfall) så var det dags för VUL, och då visade det sig att fostret tyvärr inte levde längre. Inget hjärta som pickade, och alldeles för litet foster.

    De rekommenderade att jag bara väntade och lät naturen ha sin gång. Det tog två och en halv vecka innan jag började blöda. Blött två veckor nu, men det verkar avta. 


    Två på rad. Det är tungt. Någonstans får jag ändå vara glad för att jag har fått chansen att bli gravid två gånger. Det är ju större chans att det går vägen om det en gång har blivit ett plus .

    Men jag har sådan enorm tidsnoja, 39.5 år nu och vill så gärna att det ska gå vägen. 

    Hatar att tänka på att tiden bara ramlar iväg! 

    Kram till alla.

  • Killerhillary
    EmmasaraL skrev 2014-08-15 18:46:22 följande:
    Någon inne som plussat?

    Plussade imorse, nu gäller det bara att ha is i magen och hålla ut till v 12! 
    Grattisgrattisgrattis!!!
  • Killerhillary
    Mariposas skrev 2014-09-09 11:10:39 följande:
    Första kvällen på vår semester precis innan läggdax märker jag blod på pappret när jag går på toa :(. Känns som hela semestern är förstörd. Det va det strandlivet :(. Vet att det inte behöver va nåt men oj vad jag känner mig ledsen o orolig :(
    Åh nej Mariposas. Vilket jäkla jäkla skit. Jag förstår att du är orolig och ledsen. Varför kan man bara inte få njuta och vara glad???

    (är från tidigare i tråden, har haft två missfall på rad och precis kommit igång och "cyklat" efter det sista. Hoppas på graviditet)
Svar på tråden Gravid efter missfall