Inlägg från: Helenagbg80 |Visa alla inlägg
  • Helenagbg80

    BF Mars 2013 - Göteborg med omnejd

    35åringen skrev 2012-07-30 18:30:29 följande:
    Sådärja, nu har jag bokat första besöket på barnmorskegruppen i gbg. Nu är det bara att hålla tummarna för att liten stannar kvar i magen. Den 31/8 är det dags för inskrivning och vul. Är det någon mer som går eller ska gå hos bmg i gbg?

    hej

    nu äntligen vågar jag mig in i forumet igen. Ska faktiskt ockå till barnmorskegruppen den 31/8 på inskrivning och vul. Bor strax utanför gbg mot lerum men jobbar på hisingen så BMG är närmare och enklare för mig att gå till. Jag håller som dig 35-åringen tummarna för att fröet vill stanna kvar denna gång. Ska faktiskt på ett VUL på Carlanderska den 15:e för att kolla om allt är ok eller ej. 
  • Helenagbg80

    35åringen.... japps och jag ska också dit 8.30, tydligen hade de alla inskrivningar den tiden. Ha ha ha du supermärkligt, jag bor nämligen i Tollered ju! ;)

    detsamma, så hoppas vi verkligen på att fröna stannar där de ska. Jag har bara lite ångest inför den 15:e iom att mina tidigare MA upptäckts just runt v7   

  • Helenagbg80

    Ja visst är det! Det hoppas jag med, tack för "tummarna" vi håller oxo tummarna för glatta livet

  • Helenagbg80

    var på carlanderska idag och gjorde mitt vul.... och äntligen såg vi ett litet flimmer på skärmen. Det visade sig att anledningen till att det inte syntes nått förra veckan var att jag förmodligen är tidigare gången än jag trott, så hjärtat hade inte börjat slå då. Men både läkaren och min man såg ett litet hjärta som slog för fullt även om det bara såg ut som flimmer på skärmen, så nu blir det inskrivning på barnmorskegruppen nästa och så fortsätter vi hålla tummarna för att det ska fortsätta gå bra.

    Det kändes verkligen som en lättnad att se att det var nått där inne och att det fanns ett hjärta som tickade, nu stiger humöret och även förhoppningarna om än bara en aning.

     

  • Helenagbg80
    Hute skrev 2012-08-22 05:40:05 följande:
    Jag överlevde och fick en väldigt snäll och rar BM =)
    Hon stack mig en gång, mitt i prick, sen tog hon mitt järn och socker från ett av rören istället för att behöva sticka mig i fingret, för om det är ngt jag tycker gör ont, så är det just att bli stucken i fingret..

    Fick tid för RUL 24e oktober, känns som en evighet, är då i v18+3 (var i 17+3 med första barnet) sen bokade vi in ett återbesök 6e november och då går även remissen iväg för kejsarsnitt så att jag slipper orosmomentet kring det mer än nödvändigt. 

    skönt att hon kunde lösa det så för dig med järnvärdet osv....
    ska också försöka få till en remiss för kejsarsnitt då min förra förlossning inte blev en dans på rosor direkt, om inte så får man väl åka ner till Varberg då. 

    Nu längtar jag bara till nästa vecka med inskrivningen och VUL så ska jag också försöka få med en bild, blir ju lite avis när man ser er andras bilder från UL
  • Helenagbg80

    Är det nån fler som har fått tillbaka några av sina allergier? Jag har helt plötsligt fått massa med problem med min pollen plus att maten knappt smakar nått nu för tiden. Hur går det för er andra? Inga tråkiga missöden än? Här håller vi tummarna för fullt, fredag får vi vår andra titt på pyret där inne, förhoppningsvis så klappar fortfarande hjärtat o att han växt

  • Helenagbg80

     



    killerqueen skrev 2012-09-01 17:38:23 följande:


    Jag får hoppa av tråden.. 
    Fick besked i torsdags eftermiddag att våran älskade lilla bäbis är död, och har varit i drygt 3-4 veckor. Men han/hon finns kvar där inne. Jag väntar på att börja blöda nu ..
    Livet är i tusen jävla bitar, och jag vill inte vakna på morgonen. Jag vill försvinna iväg från allting ..

    Lycka till ni andra. 
    åååh nej vad tråkigt.... känner verkligen med dig då jag vart där 2 gånger hittills. Men man tar sig igenom det, tro mig men det tar bara lite tid.

    35-åringen: vem var du på barnmorskegruppen i fredags? jag var hon med upprullade arbetsbyxor och vit fluffig tröja var ju oxo som sagt där på inskrivning. Var andra gången nu jag fick se mitt lilla pyre där inne med bultande hjärta. Den låg oxo still när vi såg på den så jag tror nog inte det är någon fara, så länge hjärtat slår tänker jag. Däremot blev jag tillbaka flyttad 1v så här är pyret i 8+6 
  • Helenagbg80

    35åringen: då såg jag er med, jag fick gå till en BM som heter Jennie, var supergullig hon oxo.... Blev daterad till 8+6 i fred men det visste jag att jag var en vecka tidig.

  • Helenagbg80

    Grattis till ditt lyckade kub test!!! Jag har ju lite halvångest över att berätta för jobbet att vi väntar smått.... Vad har ni andra som redan berättat på jobbet sagt? Själv mår jag oxo förvånansvärt bra, illamåendet har nästan helt gått över men det känns som jag fortfarande äter konstant och supertrött jämt med är jag oxo fortfarande.... Men men det kunde vart värre, som tur var har jag en superförstående man som ställer upp när jag är för trött

  • Helenagbg80

    halloj allihopa

    är det nån som redan fått foglossningar här inne? det har jag fått tror jag, hade aldrig det förra graviditeten men dock denna som sagt. Har ont precis runt svanskotan och i mitten av rumpan där smärtan ibland strålar ut i hela vänster skinka. Nån som har nått bra tips isf för att lindra smärtan?

    Nu har jag iaf berättat för jobbet att vi ska ha barn så vi får väl se hur det går, kommer nämligen att behöva byta arbetsuppgifter längre fram vilket jag har en känsla av inte kommer att va så poppis men va fan liksom ;)

    hur har det gått för er annars? 

  • Helenagbg80

    Det undrar jag med... E ju oftare inne på fb än här och så långt fr Partille bor jag ju inte heller

  • Helenagbg80

    Ska göra mitt 6 nov, så får vi se om jag ska ha i mars eller april.... Tänkte jag kanske ändå kan va med i denna grupp? Verkar inte finnas nån grupp för aprilbarn i Gbg.....

  • Helenagbg80

    Är det nån fler förresten som är sjukskriven o är hemma på dagarna? Själv blev jag förra veckan helt sjukskriven fram till sista dec pga min foglossning och kunde inte bli omplacerad pga där jag jobbar

Svar på tråden BF Mars 2013 - Göteborg med omnejd