Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Jag har HIV - något du undrar?

    Spontant så undrar jag om du vet vem som smittade dig! Hur upptäckte du att du var smittad? Hur är det med dina barn? Är de födda INNAN du fick HIV?

  • Anonym

    Har du oskyddat sex med din nuvarande?
    Hur pass försiktiga är ni?
    Hur blev ert barn till?

  • Anonym

    Vad hade du för hiv symptom ? Får man utslag på kroppen och sånt ?

  • Anonym

    Vad sa dina föräldrar och syskon när de fick veta? vad har ditt ex föräldrar sagt efter detta till dig? Vad säger dina nuvarande svärföräldrar om detta? Har du mist några kompisar pga detta? kände du tjejen som också blivit smittad? var han otrogen med henne mot dig?

  • Anonym

    Jag undrar en sak apropå din förra tandläkares reaktion: är det så att du måste informera vårdpersonal om att du har hiv? Gäller det i så fall oavsett sammanhang (alltså även i situationer där det rimligtvis inte kan uppstå blodvite)? Hur känner du i så fall inför det, känns det jobbigt att hela tiden behöva "öppna" med det (bl.a. med risk att mycket fokus läggs på det istället för den egentliga anledningen till ditt besök)? Sen undrar jag hur du ställer dig till lagen om informationsplikt; att man måste informera sexpartners om att man har hiv. (Vissa tycker ju att den lagen är kontraproduktiv, om jag har förstått saken rätt skulle det då bero på att personer som misstänker att de har hiv låter bli att testa sig för att slippa informera sexpartners ? är det rätt uppfattat?)

  • Anonym

    Hur gammal var du när du fick veta det? hur fick ditt ex veta det? varför håller du undan informationen för dina svärföräldrar? vad har ditt ex mamma och pappa sagt till dig efter att du fått det? 
     

  • Anonym
    Topcom skrev 2012-10-10 16:07:50 följande:
    Anonym: varför hon "undanhåller" infon för svärisarna kan kanske bero på att de rent tekniskt inte har någonting med det att göra?! Huvudsaken är att pojkvän vet, för allas säkerhet.
    Nja det vet jag inte, skall man undanhålla information för dom man umgås ofta med?
  • Anonym
    Topcom skrev 2012-10-10 16:12:11 följande:
    Så du berättar all extremt känslig info för dina svärföräldrar? Det var en speciell relation..
    Detta är  väl inte vad som helst detta är ju något smittsamt!
Svar på tråden Jag har HIV - något du undrar?