Inlägg från: Michelangelina |Visa alla inlägg
  • Michelangelina

    Äggdonation Ava Peter november 2012

    Åh vilken intressant tråd!

    Jag är i St. Petersburg i detta nu för att göra en eggdonation + mannens "simmare". Hoppas verkligen på detta nu - har gjort 6 st misslyckade ivf-behandlingar hemma. Detta tär på krafterna...

    Ni som varit i St. Petersburg - hur fick ni tag på sprutorna som man behöver ifall man börjar blöda? Köpte ni här? Isf - vad kostade de?

  • Michelangelina

    Tack Marge för att du startade denna tråd!  Det vi går igenom tär ganska rejält och det är skönt att prata med fler som förstår:)

    Och tack hoppfull03 för svaren ang. sprutorna - ska hämta dem imorgon när vi ändå har "vägarna förbi" AVA :)

     Hoppas att det går bra för er alla nu!

  • Michelangelina

    Hej på er:) Håller verkligen alla mina tummar för er som åker iväg i juni!!! Jag gjorde testet i morse och det var positivt:))) Lycklig som få även om det känns overkligt. Fick missfall i v.3 efter min tredje ivf så man känner sig inte säker ännu. Men försöker vara lycklig och slappna av (är nog det bästa att göra). Tänk att man aldrig slutar oroa sig. Först oro gör att mensen ska komma rätt tid, sen slemhinnan och vidare.. Tänk om jag fått nån systa eller nåt annat som inte är bra... Och Nu missfall... När man så gärna vill gör man liksom allt för att det ska vara så gynnsamt dom möjligt och ändå finns liksom inga garantier... Tänker på er alla och hoppas!!!

  • Michelangelina

    Hej igen! Det går inte så bra att skriva nu :( Hade skrivit ett lång inlägg via telefonen men lyckades inte få med hela :( gör ett nytt försök på datorn senare... Kram så länge!

  • Michelangelina

    Hej åter igen! (Gör ett nytt försök) Hur har det gått för er alla? Har tänkt på er och hoppas ni fått positiva resultat! Jag har mått superilla och i princip hela långa sommaren! Men jag ska inte klaga - jag är ju äntligen gravid 😀. Hade en blödning i v. 8 och fick då reda (gjorde ett vul) på att det är tvillingar! Det känns för bra för att vara sant efter alla misslyckande försök. Väntar på tid till det "riktiga" ultraljudet. Är i v. 15 +3 nu. Vill så gärna se att allt är ok med dom små liven! Tänk att man aldrig slutar oroa sig... Har inte hunnit läsa alla inlägg jag missat - men hoppas allt gått bra för er alla! Kram på er!

  • Michelangelina

    Hej på er alla!
    Nu var det länge sedan jag var här igen :(

    Grattis till alla plus - underbart! :)

    Jag mår något bättre vad gäller illamåendet, men har nu en förfärlig halsbränna och trötthet och ser ut att vara i 8:e månaden... Men glädjen är så klart jättestor:) 

    Jag hoppas verkligen att allt går bra med operationen så att ni kommer iväg till Spanien inom snarast, Hoppfull!

    Jag hade som sagt ett par blödningar så jag fick använda alla sprutorna. Men det gick jättebra, min man fick ta dem på mig och det skötte han galant :)   

    Jag kom inte ihåg mitt hcg-värde, men jag fick ju ta det lite senare eftersom vi var i NY när jag hade testdag. 

    Vilken vecka är du i nu Marge? Jag är 19 +3 vi var på ultraljud i fredags och det såg bra ut:) den ena tvillingen är en pojke, men den andra var lite "hemligare" och hade navelsträngen mellan benen så vi får vänta till nästa ultraljud v.28 få se om  den vill visa oss. 

    Lycka till till alla er som är på gång med nya försök - jag håller verkligen tummarna för er :)

    Kram 

  • Michelangelina

    Ja det är verkligen kul att det gått bra för så många :) Håller tummarna för er andra oxå!

    Spännande med VUL Em, det kommer gå bra ska du se:)! Men en ständig oro är det!  Nu när jag passerat v.20 och varit på rutinultraljudet är jag orolig för att jag inte känner fosterrörelser så ofta, även fast jag vet att det kan kännas lite i början och dom har väl inte lika mkt plats att röra sig på när det är två som ska samsas.

    Skönt att du slapp sprutorna Marge! Det är inte långt kvar till ultraljudet heller:) 

    Kram på er alla! 

  • Michelangelina

    Hej alla!

    Grattis Em:)! Jag vet att det är svårt att slappna av och vara "för glad" - men försök och njut iaf:)

    Hoppas verkligen ni får göra ett ET snart! Det är positivt att det ser bra ut - håller alla tummar för er!

    Kram på er alla!

Svar på tråden Äggdonation Ava Peter november 2012