Inlägg från: Anceka m D |Visa alla inlägg
  • Anceka m D

    Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.

    miap01 skrev 2014-01-17 14:52:09 följande:
    Skickade mannen till att köpa gravtest på väg hem från jobb. 14 dagar sedan jag fick max fertilitet på äl-testet så jag räknar med att äl var för ca 13 dagar sedan. Fick svagt positivt på billigatesters test, men litar inte på det. Hade bara hållt mig 2 timmar max så jag hade inte trott att det skulle visa något heller. Är nervös, skakig och skiträdd att det ska vara något som sen lämnar mig :/



    Men då är det ju positivt! Grattis! Nu får vi hålla tummarna att det går hela vägen den här gången!
  • Anceka m D

    Ja, det där är klart positivt - speciellt om du bara hade hållit dig två timmar!! Grattis igen, och alla tummar för att det denna gång går hela vägen!

  • Anceka m D

    Baktakt: ring och hör er för, det skulle jag ha gjort. Om ni skulle kunna slippa gå via primärvården vore det väl skönt.

  • Anceka m D

    Baktakt: hoppas att utredningen går bra och kanske allra helst att ni lyckas själva ändå. Men det är alltid skönt att göra en koll!

  • Anceka m D

    Åh, vad jag blir glad och rörd Baktakt! Stort grattis!! Jag fick ju avboka vår andra IVF, ibland funkar det att ha planerat för utredning/annat.

    Kom till gravidtråden med mig och Mia, det känns lite tomt där just nu. Jag ska leta upp länken och lägga in den!

  • Anceka m D

    Fantastiskt roligt att höra Gweny!

    Grattis Gummiz, håller tummarna för att det bara är växtvärk du har! Förstår din oro.

    Vår lilla tjej är 1,5 år med ett glatt humör men massor av vilja. Lika mycket energi som storebror hade i samma ålder, puh. Jag njuter allt jag kan för några fler barn blir det inte för oss.

Svar på tråden Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.