• Sorkan

    ÄL 5-6/1. Följas åt?

    Åhhh! Jag har planerad äl i helgen enligt min menscykel. Köpte äl-stickor i onsdags (CBs) och idag fick jag glad gubbe= utslag. Någon mer än jag som har ägglossning i helgen och vill följas åt? Många andra trådar är redan i full gång och lite svåra att komma in i tycker jag. Hoppas ni vill komma hit och hänga med mig till BIM. Vore härligt att stöta och blöta symtom, räkna dagar och analysera tester. Hjärtligt välkomna!!!!

  • Svar på tråden ÄL 5-6/1. Följas åt?
  • Sorkan

    Hallå! Kul med någon i samma sits. Jag fick glad gubbe= fullt utslag på CB igår eftermiddag. Hade mys direkt + idag em. Jag räknade med äl den här veckan så från söndags förra v har vi kört varannan dag. Nu blir det imorgon och måndag innan vi tar rast Det här är vårt första försök. Jag vågar inte ens tänka att det skulle nappa direkt -men man hoppas ju. Håller tummarna för oss, har du också bim 21/1?

  • Sorkan

    Äl-tester alltså...!? Man kan ju bli knäpp för mindre. Jag använder CBs tester och det är ju bara två nivåer: Ja/Nej. Undrar nu vad det betyder när testet inte visar positivt längre, är ÄL över då eller kan den fortfarande pågå?

  • Sorkan

    Hej tjejer. Nu är äl över för mig denna månaden. Känns spännande! Jag vågar inte tänka på att jag skulle kunna bli gravid Har haft fullt upp med alla ältester, vitaminer, fertiladagar, sex och allt som hör till. Att det faktiskt kan bli startskottet på ett BARN! Nä, det vågar jag inte tänka på.... Jag har bim 21/1. Har lång lutealfas: 16dagar. Hejaheja oss!!!

  • Sorkan

    De här dagarna är så trååååkiga tycker jag. Äl+4 idag. Jaha. För tidigt att börja älta symtom och smygtesta. Nån mer som tycker det går långsamt?

  • Sorkan

    Idag är jag på äl+6. Har inte känt något speciellt alls förrän idag; brösten har blivit ömma och varma... Har tyngdkänsla i magen ikväll också. Tror inget alls än men klart man känner efter. Jag kommer tidigast att testa på fredag nästa vecka. Då är jag äl+13. Nån annan som känner något? Trevlig helg

  • Sorkan

    Spännande att höra era symptom! Idag har jag börjat springa som en dåre på toa. Är en lång-hållare i vanliga fall men nu är jag konstant nödig. Har också mått lite tveksamt idag. Typ begynnande magsjuka. Men jag hoppas så klart på något heeeelt annat

Svar på tråden ÄL 5-6/1. Följas åt?