Inlägg från: Anonym (Deprimerande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Deprimerande)

    Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad

    Detta måste "hands down" vara den mest deprimerande tråden med tillhörande slutsats jag läst på något internetforum - någonsin.

  • Anonym (Deprimerande)

    Visst - cred till TS som berättar. Men vad jag frågar mig själv är om TS är nöjd med situationen - att inte kunna och inte vilja ge sin fru sexuell tillfredsställelse? Att som det verkar inte ens ha en vilja ATT vilja. Om den viljan fanns - hur skulle situationen då se ut? Skulle hustrun då kunna tänka sig lämna sina kk och ge utlopp för sin någorlunda nyfunna sexuella drift inom äktenskapet i stället?

    Jag kan möjligtvis ha missat något i tråden trots att jag läst det mesta två gånger och jag ställer frågan om TS har låtit testa sin testosteronnivå? Testosteronbehandling ökar bevisligen sexlusten/driften och en sådan behandling skulle kanske öka även TS drift och längtan efter sex.

    Om en behandling faktiskt ger resultat och TS sexlust skulle återkomma och hustrun inte då vill ha sex med sin man, får frågan en lite annorlunda dimension.

    Skulle TS kunna bemöta frågan om Du inte önskar att du faktiskt VILLE ha tillbaka din sexdrift för att kunna ge din hustru den tillfredsställelse som sex med den man älskar faktiskt oftast ger?

  • Anonym (Deprimerande)

    Frågan till TS kvarstår - skulle du VILJA att du hade sexlust? Om den viljan fanns - hur skulle situationen då se ut? Skulle hustrun då kunna tänka sig lämna sina kk och ge utlopp för sin någorlunda nyfunna sexuella drift inom äktenskapet i stället?
    Och - har TS låtit testa sin testosteronnivå vilken kan ha en avgörande betydelse för sexualdriften? Hur tror TS att situationen skulle bli om sexdriften kom tillbaka?

  • Anonym (Deprimerande)

    Tack för svar - jag trodde jag hade läst i princip allt du skrivit tidigare, men måste då ha missat något. Sorry.

    Jaja - då är det inget någon kan göra för Dig och ditt äktenskap. Om man inte ens har en önskan att vilja kunna tillfredsställa sin partner och partnern inte heller något intresse av sexuell samvaro med sin man hur villig han än skulle vara, har åtminstone jag svårt att kalla det ett äktenskap. Lycka till med livet med din "room mate"i alla fall.

Svar på tråden Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad