Inlägg från: Anonym ("Micke") |Visa alla inlägg
  • Anonym ("Micke")

    Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad

    vildsvin45 skrev 2014-11-28 19:27:22 följande:

    Har förmodigen frågat tidigare men som sagt, tråden är lång.
    Har du visat din fru de är tråden?
    Återigen, dina barn vet ännu ingenting?


    Nej, och...
    nej
  • Anonym ("Micke")
    Med Lem skrev 2014-11-29 13:30:16 följande:

    Var inte så benägna att tillskriva Micke egenskaper eller känslor utifrån hur ni själva skulle ha reagerat!

    Jag själv tror att

    Micke inte är så ledsen

    Micke skulle kunna må bättre, om vissa saker förändras, men hans liv är helt rimligt bra redan nu.

    Micke skulle kunna återfå lusten till sex men det skulle kräva omorientering av alla inblandades önskningar och vilja. Det är kanske orimligt.


    Ja...det är nog en korrekt analys
  • Anonym ("Micke")
    Med Lem skrev 2014-12-01 23:28:10 följande:

    Jag tyckte jag såg två eller tre inlägg av Micke som gav en komplettare och troligare bild av möjliga framtiden, men sen försvann dom.

    Ångrade du dem, Micke?


    Nja...vet inte riktigt vilka inlägg du pratar om. Kan man ångra inlägg här?
  • Anonym ("Micke")
    Med Lem skrev 2014-12-02 14:32:33 följande:
    Då måste man be om hjälp från admin.
    Aha...ok. Men det har jag inte gjort
  • Anonym ("Micke")
    ynk skrev 2014-12-02 21:00:39 följande:

    Funderar på ifall Mickes tragiska berättelse rymmer en annan historia där hans hustrus berättelse kanske skulle låta helt annorlunda...?

    Micke har ju beskrivit det som att hustrun tappade lusten till sex med honom, men sedan återfann lusten till sex men med andra män.
    Men min tanke är att dom kanske aldrig var särskilt kompatibla eller synkade i sexet och att avsaknaden av sexlust hos hustrun, kanske handlade om att man helt enkelt tände på olika saker...

    Vill inte strö salt i såren, men kanske har hon långt innan hon blev påkommen tillfredsställt sina sexuella behov med andra män på sidan om, men fortsatt i relationen med Micke av andra orsaker...

    En sak som får mig att fundera är hur Micke beskriver att hans hustru tog med älskaren i möten med deras gemensamma bekantskapskrets, och hur reaktionerna kring detta blev i denna tråd.

    Hustrun framställs som okänslig och rent av grym, men kanske kan man här ana en annan bild av Mickes äktenskap än den som Micke beskrivit.
    Varför reagerade inte vännerna, var det så att alla andra utom Micke såg älskarens närvaro som något naturligt utifrån deras bild av deras äktenskap...

    Kan inte Mickes brist på reaktion och till synes totala accepterande av situationen som han befinner sig i även vissa på en oförmåga till förändring och utveckling som kanske är just en förklaring till att hans hustru sökt sig till andra män...

    Att hon presenterade älskaren för den gemensamma bekantskapskretsen tycker jag tyder på att hon inte enbart söker sex, utan att det även kan handla om en emotionell närhet som hon saknar i sitt äktenskap med Micke.


    Nu var ju detta inlägg inte riktat till mig utan till andra som läser tråden (förstår jag). Men bara några korta reflektioner:

    Det är klart att min fru har sitt perspektiv på saker och ting. Jag har nog försökt balansera upp och nyansera händelserna här och vid ett flertal tillfällen skrivit att jag bara ger er en begränsad bild av vårt samliv här. Att hon inte alls är så hemsk som många uppfattat utifrån det jag har gett i från mig här. 

    Jag kan ju naturligtvis aldrig veta med bestämdhet att hon inte varit otrogen under hela vårt förhållande. Men hon bedyrar att hennes sexlust vaknade för något år sedan och jag har valt att tro henne.

    Hon har inte gjort ett aktivt val i att presentera sin älskare för våra gemensamma vänner. Dom råkade springa på varandra en kväll på stan och tillbringade några timmar tillsammans på en restaurang. Det blev fel och det har hon också medgett. 

    Hon får naturligtvis ut mer än bara sex från sin älskare. Hon har ju tillbringat hela helger (även förlängda, utomlands) med honom (dom). Och dom har ju inte tillbringat varje sekund i sängen vad jag kan förstå. Men hon säger att hennes känslomässiga närhet och kärlek finns hos mig och att hon inte behöver eller söker den någon annan stans. Även här har jag valt att tro henne.

    Men som sagt...jag uppfattar att ditt inlägg inte var riktat till mig utan en reflektion i största allmänhet och som resonemang med andra?
  • Anonym ("Micke")

    Hej...tänkte bara säga god jul till alla er som följt tråden. Hoppas att ni får en avkopplande och skön helg

  • Anonym ("Micke")
    Anonym (en annnan) skrev 2014-12-23 12:39:13 följande:
    Hej Micke! Även i mitt liv finns en annan man. Vi har inte sex, jag skulle gärna vilja men tar inte steget. Jag är väldigt attraherar av honom. Han ger mig så otroligt mycket. Det jag vill säga är att ändå så är det min man (som jag sedan 25 år är gift med) som betyder så mycket mer för mig. Där finns min närhet. Det är honom jag älskar. Det låter så konstigt allt men så är det ändå. Så det din fru säger till dig är säkert sant, och du har ju även valt att tro henne.

    Jag förstår att du också tappat bort din egen sexualitet i detta. Det har jag med eftersom jag inte har sex med någon av dem. Jag tycker det är otroligt sorgligt men har på  något sett förlikat mig med det. Min man skulle bli otroligt sårad om jag hade sex med den andre mannen (som han känner till).
    Hoppas att du får en fin jul :)
    Tack. Och jag hoppas att din jul också var fin
  • Anonym ("Micke")
    vildsvin45 skrev 2014-12-23 09:13:01 följande:

    Detsamma Micke, antar att vi på något sätt höras på det nya året.
    Liten undran, era barn fortfarande ovetande?


    Hej
    Ja..våra barn är allt jämt ovetande och skall så också förbli. Vi firade jul tillsammans allihop, som ett exempel.

    Däremot var vi tvungna att dra en nödlögn när dom undrade över våra nyårsplaner. Min fru var på nyårskryssning med sin älskare och den officiella bilden var att vi åkte bort på en herrrgårdshelg. 
  • Anonym ("Micke")
    Anonym (jösses) skrev 2015-01-09 08:53:41 följande:
    Trist att behöva ljuga för barnen. De är väl vuxna? Du och din fru borde kunna stå för hur ni valt att leva.

    Vi lever i ett litet land och risken är stor att barnen ändå får veta. Nån av deras bekanta var kanske med på samma kryssning? Eller nästa gång din fru och hennes älskare går ut tillsammans kanske de träffar på något av era barn. Jag stötte ihop med min bäste kompis i en annan stad på en liten restaurang en gång. Han var där med en annan kvinna än sin fru. De kysstes innan han såg mig. Pinsamt! Det håller inte i längden. Hur dina barn då uppfattar sin mamma är hennes sak, men hur de uppfattar dig är din sak Micke.

    Hur firade du nyår själv förresten?
    Visst är det hela tiden en risk som du beskriver. Men min fru har lovat att vara försiktigt och om det nu skulle bli så att det kommer ut (vilket det säkert gör en dag) så får vi handskas med det då.

    Jag var hemma själv på nyårshelgen. Fixade lite i huset och tränade. Inga andra utsvävningar.
  • Anonym ("Micke")
    Anonym (jösses) skrev 2015-01-09 11:56:35 följande:
    Jag tycker inte man är särskilt försiktig och diskret om man åker på en nyårskryssning med ett stort antal andra människor. (Såvida inte kryssningen är på ett fartyg i Asien eller så och det inte är en charterresa). Blir man igenkänd är det ganska uppenbart vad som pågår.

    Du har ju valt att leva så här Micke, vilket jag respekterar och tycker är ok utifrån dina resonemang. Men varför inte vara öppen då? Så du slipper ljuga för dina egna barn för att täcka upp det liv din fru har. Du har ju knappast själv nåt liv man behöver mörka för de vuxna barnen.
    Jag inser ju att du antagligen har rätt (om risken). Visst kommer det en dag när det här kommer att bli officiellt i någon form. Men som det är nu så vill min fru inte att det skall bli det. Vi får väl se när hon ändrar sig....
Svar på tråden Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad