Inlägg från: annica14 |Visa alla inlägg
  • annica14

    väntar smått i septembereller oktober i Umeå

    Hej
    Umebo som väntar tredje barnet 24 september. Är i en speciell situation då barnets pappa har valt att inte leva med mig längre :( Men han ska finnas i mitt och barnets liv och är fortfarande en väldigt bra vän.

    Är det nåt liv i den här tråden? Hoppas på att lära känna nya vänner
    /Annica
     

  • annica14

    Hur visste du att han hette Thomas då?
    Då måste du ju veta vem han eller jag är :)

    Bebis mår bra, jag därimot har haft problem med både foglossning och sammandragningar, så det är ju lite tufft. 

    När ska du få? Och hur går det för dig? 

  • annica14

    Ja blev inte riktigt som jag hade tänkt. F vilken natt. Har haft sammandragningar sen v 14,;men inatt var det riktigt jobbigt. Håller i sig än.

  • annica14

    Aha, då förstår jag. Ja nu är det inte länge kvar. Längtar som bara den. less på alla gravidkrämpor.
    Men vi borde hitta nån dag att ses, de som kan. vore kul 

  • annica14

    tack Lilla du. Ja väldigt tråkigt, men han kommer ju som sagt finnas här, så det känns iallafall bra. Och jag har nära och kära också som kommer finnas för mig.
    Är fortfarande väldigt tungt med fortsatta sammandragningar. Men varit på tillväxtkontroll nyligen och allt såg bra ut. Vet att jag väntar en pojke :)

    Ja nu borde vi styra upp nån gång att ses. Vore kul att ses nån gång innan alla bebisar kommer.

    Nu är jag så ny, så jag vet inte, ni har kanske en bf lista, eller?

    Gör annars en ;)

    annica14- bf 24 september 

  • annica14

    måste få klaga nånstanns ;) exet har nu flyttat ut, barnen lämnade hos sin pappa. ensam och har grymt tryck i fogar och ljumskar och öm och illamående. haft sammandragningar sen vecka 14,så nervös givetvis men all stress har oxå påverkat. 
    tänk om det vill dra igång 

  • annica14

    Merryn: skönt att du fått  beviljat grav peng. jag har varit sjukskriven länge, men nu när jag sökt grav peng och trots att chefen stängt av mig,så krånglar fk. suck
    funderar oxå på vad man ska ha i förlossningsväskan. bara 6 veckor kvar. var hos bm idag och han är så gott som fixerad sa hon 

  • annica14

    Hur går det för alla?
    Själv så har jag bf på tisdag nästa vecka. dock rejäla förvärkar och tryck neråt,så jag hoppas det är på g nu. 

  • annica14

    Trycket igår, och som jag egentligen haft flera dagar,ledde till att värkar började inatt vid 3. yes tänkte jag. de var inte så starka, men jag klockade. ca 10 min emellan. när det var kring 7 min emellan,efter 1,5 från första värken, ringde jag bebisen pappa. han klockade 6 min imellan, och sen till bådas förvåning, avtog det. så nu sitter jag hemma, snuvad på konfekten. var väl förmodligen bara kraftiga förvärkar. suck. Beräknad till tisdag, så det är ju ändå nära
    Vet inte om det funkar, men testade att cyckla till affären, med grym ryggvärk och stenhård mage, handlade cola(koffein) och stark mat för att locka ut han. ha ha. har även testat att dammsuga, så är han redo,så hoppas jag att det ska dra igång ordentligt nu

    Sandra11: välkommen. Härligt att du fick beviljad graviditetspeng.

    Lilla du: slemproppen har ej gått, vilket den gjorde med mina 2 äldsta barn. Väskan packad och klar sen några veckor tillbaka, ha ha. men blivit att packa om några gånger.
     

  • annica14

    hej allihopa. oj vad det skrivits. hinner inte läsa allt nu, så komenterar en annan dag. ville bara berätta att min lille pojke kommit nu. eller liten och liten, 4430 g och 52 lång grabb kom ut den 30/9. 

Svar på tråden väntar smått i septembereller oktober i Umeå