• Sara84

    Endast en skadad äggledare kvar..

    Samma sits här.
    Opererades akut för utomkveds förra året.

    Det värsta jag gjort, värre än att föda barn. Den smärtan glömmer jag aldrig! Iof hade jag gått länge, 9 veckor och hade 1,5 liter blod i buken och en totalt pajad äggledare. 
    Den trasiga äggledaren + X:et togs bort. Den äggledare jag har kvar har ingen passage och jag har fått rådet, precis osm du, att inte bli gravid på naturlig väg. Nu har vi precis startat vår utredning för IVF.

    Längtar så!!!        


  • Sara84
    MissJP skrev 2013-05-23 15:23:28 följande:



    Vilken tur att det gick bra! Den blodförlusten är inte att leka med. Hur lång tid kan ni få vänta innan första ivf-försöket?

    Jag hade "tyvärr" inget x. Vi skulle fått en tid för ivf-information men efter att jag gjorde en anmälning så har vi inte hört av dem.

    Nej man var verkligen inte kaxig efter den akuta operationen.. Varken fysiskt eller psykiskt.. Det är först nu jag har känt mig redo för IVF, det har tagit tid att bara bearbeta det som hände...

    Jag vet inte alls hur lång tid det kan ta innan vi får göra vårt första IVF försökt.. Vi har lämnat blodprover, spermaprov och ska träffa läkaren för första gången den 3:e Juni. Är riktigt spänd och nervös! :)   
Svar på tråden Endast en skadad äggledare kvar..