Inlägg från: MammaMu74 |Visa alla inlägg
  • MammaMu74

    Fler som är lite äldre som är gravida?

    Hej hopp! Hänger gärna på denna tråd ð??? Jag blir 39 i höst och väntar mitt andra barn i oktober. Har en prins hemma som blir två i september, vi ser så fram emot en liten till. Blev gravid efter sex månaders tappra försök så det får man väl ändå säga gick "lätt" ändå... Har inte hunnit läst ikapp i tråden ännu, det får väl bli nattens lektyr när det är svårt att sova ð???

  • MammaMu74

    Måste bara säga att det känns så skoj att det finns folk i ens egen ålder som väntar barn! Och helt underbart att det trillar in fler och fler :)
    Jag går in i vecka 29 på söndag och förutom foglossning så mår jag prima ballerina! Hur mår ni andra?

  • MammaMu74

    Precis samma sömnmönster här Mamma40plius, liten sover på dagarna och lever rullan på sena kvällar och nätter :) Har du önskat KS?
    Jag blev igångsatt i vecka 39+0 med sonen då jag hade en jätte jobbig foglossning och tur var väl det då han vägde 4600 gr när han föddes :)
    Nu är jag en aningens orolig att även denna lilla juvel kommer väga mycket så jag har varit och diskuterat förlossningen med överläkaren på MVC och är nu lovad TUL på BF för att kolla hur stor bäbben är :) Befaras den vara stor då blir jag igångsatt även denna gång.

  • MammaMu74

    Underbart att fler hittar hit, välkomna!!
    Det vore väl jätte skoj med en BF lista :) Det är en salig spridning på oss alla tror jag ;) Vet inte hur man gör en lista... Blir mest att jag går in på FL på mobilen och här gör man inte mer än inlägg ;) Kan någon?
    Jag har BF den 13 oktober

  • MammaMu74

    Vi har gjort KUB/Nupp båda gångerna och ångrar oss inte :) Känns skönt att veta hur stora riskerna är att barnet har en sjukdom eller inte. Vi gjorde det pga åldern och att det mentalt kändes bättre om vi visste hur det låg till innan bäbben kom.

    Sen tyckte vi att det var bättre att börja med dessa prover innan ett moderkaks prov

  • MammaMu74

    Oj inser att det var ett tag sen jag var inne...
    En stor varm kram till er som får starta om på nytt och ett stort grattis till er som fått ert efterlängtade lilla frö att börja gro.

    Jag har legat inne pga att dom trodde att tappen nästan var utplånad och att jag har haft mycket sammandragningar och molvärk så jag fick åka blåljus från ett sjukhus till ett annat och kollas upp under ett par dagar.
    Efter ett par dgr konstaterades det att tappen inte var påverkad vilket känns toppen men hur kan det fela på drygt 3 cm...

    Har fortsatt mycket sammandragningar och molvärk (32+0 idag) v 33 och det blir en ny koll av tappen om en vecka.

    Skulle vilja ha hjälp med att lägga in mitt datum på BF listan :) (Skriver på mobilen)

    BF den 13 oktober

  • MammaMu74

    Stort grattis Anna2011!! Jag går och väntar med spänning på hur och när det ska sätta igång, har 12 dgr kvar till BF... ð???

  • MammaMu74

    Här går tiden fort som bara den! Men jag förstår att tiden segar sig fram för er som väntar.... Min dotter blir snart fyra månader, helt galet vad annorlunda det var med första och andra barnet- rent tidsmässigt... Ja med allt faktiskt ;) Så skoj att kunna följa er som fortfarande går och väntar på er lilla skatt :)

Svar på tråden Fler som är lite äldre som är gravida?