Inlägg från: Elsanpelsan |Visa alla inlägg
  • Elsanpelsan

    gravida från tråden= vi som försöker få bebis 2013

    Ja tiden går faktiskt ganska fort! Ibland känns det desdutom som att jag blev gravid tidigare, iom missfall bara två veckor innan jag blev gravid igen. Och skulle det inte ha blivit ett missfall då så hade jag haft bf 1/10. Så då hade jag nog redan haft liten i famnen! Men så kan man jy inte tänka heller

  • Elsanpelsan

    Känns så lyxigt på ett vis att jag går hemma med full lön hela hösten o våren. Slipper fundera på det där med fp! Och sparar på massor av dagar dessutom :) tråkigare sen nät det är dags att börjs jobba och jag då måste hitta ett jobb... men just nu njuter jag av lefigheten. Njuter av att jag dessa veckor innan bebisen kommer kan ägna massa tid åt mina andra två barn och göra sånt man aldrig hinner med annars :) så njuter verkligen av livet just nu :)

  • Elsanpelsan

    I förmiddags skulle jag måla dotterns dörr. Efter det vet jag inte vad som hände, men plötsligt satt jag på sonens rum och målade alla väggar. Bara jag som verkar ha för mycket energi? ;)

  • Elsanpelsan

    Amma har jag absolut planer på. Har gkort det med de två andra utan några direkta problem. Tycker det är det bästa med bebistiden, så hoppas det fungerar! Var hos bm idag, bebisen hade sjunkit ner mer (var fixerad redan för två v sedan) och från och med imorgon är bebisen färdigbakad! Närmar sig!! Ska nog oacka väskan i slutet av veckan

  • Elsanpelsan

    Efter ett par dagar med väldigt lugn bebis, som så klart gjort mig massa orolig att något varit fel, så har bebisen verkligen vaknat nu! Har innan inte behövt ligga vaken på natten av all rörelse, men i natt blev det inte mycket till sömn. Men skönt att känna full rulle så då får det vara så med sömnen ;) När jag väl sover så drömmer jag om att hinna till förlossningen, packa väska och andra orosmoment. Får ta tag i väskan idag kanske..

  • Elsanpelsan
    Sweetie darling skrev 2013-10-22 22:54:00 följande:
    Här är länken www.babyproffsen.se/sidor/checklista

    Kändes som att den listan innehöll mycket onödiga saker/saker man behöver först när de är lite större! Men det är ju bra att ha något att utgå från så kan man själv ta bort/lägga till :)
  • Elsanpelsan

    Nu är bb-väskan packad :) några små saker som saknades som ska handlas, men inget livsnödvändigt ;) håller på att tvätta tyget till vaggan sen ska den bäddas. Har varit hos en kompis och lånat babyskydd och amningskudde idag också. Känns som det mesta är under kontroll :) vad packar ni för kläder tkll er själva i bb-väskan? Mammakläder?

  • Elsanpelsan

    Elin, vilket datum var du nu uträknad till? En sak jag funderat på, du skrev föf några dagar sedan att du kan sova på mage? Alltså jag fattar inte hur det går gill, mosas inte bebisen? ;) jag längtar efter att få sova på mage jag med! Har det dessutom som många andta här, vaknar runt två och sen är typ nattsömnen slut :(

  • Elsanpelsan

    I natt har varit en riktigt jibbig natt! Började när jag satt i soffan, kände inte alls så myckdtvrörelser som jag brukar, visst den buffade lite och den hickade, men det brukar vara mycket intensivare vid den tiden. Vid 10 la jag mig och tänkte att jag vill gärna känna lite mer liv innsn jag somnar. Puffade och puttade på magen men fick så lite respons, höll på över en timme. Sen tog jag i mer när jag puttade och fick inga svar alls. Halv 12 väckte jag sambon och började bli riktigt rädd. När han la handen på magen började den sparka lite. Till slut somnade jag men oroskänslan var ändå där. Har sovit jättedåligt sen. Har dock känt både små sparkaf och hicka under natten. Innbillar jag mig? Blir knäpp på det här med att man ska känna typ lika mycket varje dag. Känns ju överdrivdet att åka in när jag känner rörelser också!? Kaske hade bi åkt in om vi inte haft fler barn, men oroa släkten och ringa hit de mitt i natten!?

Svar på tråden gravida från tråden= vi som försöker få bebis 2013