• Anonym

    Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!

    Anonym (Förälder) skrev 2013-03-21 17:09:04 följande:
    Vadå feminist? Jag är verkligen inte feminist.

    Hela du är en motsägelse. Det fanns inga feminister på 1800-talet och det finns inte särskilt många religiösa feminister. 
    Läs på lite om feminismens historia så får du se att du har fel.
  • Anonym

    Tycker inte speceillt snyggt hade väl ett par kompisar på gymniaset som gjorde det. Men säg till henne att hon måste vänta tills hon e 18 eftersom du inte vill stödja hennes beslut och pierca sig. vill hon då kan du ju endå inte göra så mycket. Men säg till henne att hon måste tänka efter noga och plocka gärna fram bilder på misslyckade tungpericingar och diskutera men som sagt säg till henne att ska hon göra så får hon nog lov och bli myndig först.

  • Anonym

    Förnedrande suga kuk :O är de förnedrande och slicka fitta oxå ts ??

  • Anonym
    Tom Araya skrev 2013-03-21 18:18:27 följande:
    Mina erfarenheter av att få oralsex av tungpiercade tjejer är inte goda. Jag tycker det skaver.
    Raven90 skrev 2013-03-21 19:00:07 följande:
    Jag har haft tungpiercing i 7 år och det är första gången jag hört att det kallas kuksugarpiercing :P
    Jag har flera piercingar och just tungan var den som läkte snabbast och utan några som helst problem. (Jag har haft två i tungan men tog ut den ena då den var sne)  vart 15 år gammal när jag piercade tungan och hade inte en tanke på att suga kuk då :)   Nu brukar jag få ta ut piercingen vid oralsex då min kille ibland tycker att den skaver

    +1 

    Alla har ju inte testat samlevnad, utanför internet Skrattande
  • Anonym
    Anonym (piercad) skrev 2013-03-21 19:24:40 följande:
    Jag är varken trashig  eller lågutbildad, men jag är piercad lite överallt bla näsan, tungan, båda bröstvårtorna, naveln och " down there " . Har även ett par tatueringar. 

     
    Vad har du för utbildning?
  • Anonym
    Sadie skrev 2013-03-21 18:16:48 följande:
    Ok, nu måste jag väl skämmas lite för mina fördomar. Men alla har fördomar, lika bra att stå för dem.

    Jag håller med ts. Piercingar över huvud taget ser sjukt trashigt och billigt ut. Mitt första intryck av någon som har piercingar i ansiktet är att de är lågutbildade alternativt är inne i nån sorts tonårsfas. De människor jag lär känna som har det, kan jag alltid ändra åsikt om men att det SER trashigt ut håller jag fast vid. Jag skulle bli lika arg som ts om min dotter kom hem och ville ha en.

    Däremot associerar jag inte piercing till sex, människor som utnyttjar och förnedrar mot den andra partens vilja finns lika mycket i kostymvärlden, de allra flesta människor har en sexualitet och den finns där oavsett hur man ser ut i ansiktet.
    Håller med.

    Speciellt illa med töjningar i öronen för det ser ut som infödingar och tungpiercing eftersom talet blir så påverkat. 
  • Anonym
    Anonym (Anna) skrev 2013-03-21 13:26:34 följande:
    Jag piercade tungan när jag var 15. Tycker det är jättevackert fördelar ;)

    Som lilla dottern sa om en av fröknarna på dagis: "XX har ett så fint örhänge i munnen."
  • Anonym

    Det viktigaste är att du lär henne hur att suga kuk utan att skrapa piercingen mot ollonet.

  • Anonym

    Jag ville också ha tungpiercing ett tag men det var aldrig någon tanke bakom det mer än att det är snyggt.

  • Anonym

    Urk. Jag säger nej. Om de gör sånt vid 18,kan jag ju inte göra mycket åt.
    Men det ligger nog inte för mina barn :) 

  • Anonym

    Jag gjorde hål i tungan när jag var 18 och har haft det sen dess, fyller 26 i år. Har inte haft någon infektion. Tycker du ska låta henne göra det, en piercing är bara en piercing som går att ta bort. Jag hade i hela ansiktet när jag var yngre men tog bort alla då jag blev vuxen. 

  • Anonym
    Dagdrömmaren skrev 2013-03-21 13:14:11 följande:
    Tungan kan ramla av!
    sant
  • Anonym
    trollefur skrev 2013-03-22 04:40:12 följande:
    Va glad att hon vill ha den i tungan, diskret syns oftast inte , istället för synligt i ansiktet eller mellan benen.
    Inte glad för det tal hon får och de tänder hon skadar.
  • Anonym
    Eerie skrev 2013-03-22 02:08:17 följande:
    Anonym (Piercad)

    gjorde du den på en seriös studio?
    korrekt utfört ska det vara en av de minst smärtsamma piercingarna.  

    Min kändes knappt och ja, det skulle jag nog beskriva som den lindrigaste av de som jag har gjort, förutom de följande tre veckorna av svullen tunga och allt som kommer med det. Definitivt något som jag aldrig skulle göra om och sammantaget den smärtsammaste piercingen för mig.
    Anonym skrev 2013-03-22 04:50:23 följande:
    Inte glad för det tal hon får och de tänder hon skadar.

    Vad ändras i talet menar du? Och tänder kommer aldrig i kontakt med en tungpiercing (förutsatt att man byter ut till en kortare barbell när tungans svullnad gått ner, som sig bör) efter att man har lärt sig hantera den. Tar väl ett halvår +
    Anonym (Piercad) skrev 2013-03-22 07:24:33 följande:
    Ja precis. Och sen är okunskapen rent skrämmande då många av dem tror att nålen är steril för att de har eldat på den eller kokat den i tio minuter. Usch.
    Att koka verktyg är tusan så effektivt och det litar jag hellre på än att komma till en liten studio med en sterilizer som ser ut som en blandning mellan en friteringsmaskin och en minibar (som förövrigt ångkokar verktygen)
      
  • Anonym
    Anonym (också piercad) skrev 2013-03-21 21:29:38 följande:
    Jag har både piercing i ansiktet och doktorsgrad.
    Det säger inte mycket. 

     
  • Anonym

    En percing går alltid plocka ut när man blir äldre och mognare... det är väl värre med en tattoo??

  • Anonym
    Anonym (TS har rätt) skrev 2013-03-22 17:21:57 följande:

    Nu pratar jag inte om det i tungan utan annanstans på kroppen...Det var en härinne som skrev om hur många fula ärr hon hade fått i ansiktet också...

    Därför bör man tänka efter innan man gör en dylik sak, vill man bli kallad och sedd som sämre klass?  

       
    Visste inte att det var ett "kast system" att använda sig av tatueringar och piercingar.? Vad mer är i systemet? Smink?   Rakade armhålor och ben? Mer?
  • Anonym
    Anonym skrev 2013-03-22 17:30:51 följande:
    Visste inte att det var ett "kast system" att använda sig av tatueringar och piercingar.? Vad mer är i systemet? Smink?   Rakade armhålor och ben? Mer?

    OT Tatueringar är mycket mer accepterade än förr men om du verkligen inte visste att de eller piercing är olika vanliga i olika grupper gissar jag att du inte umgås med så många utanför din egen kompiskrets.

    Det är mycket som speglar grupptillhörighet (innebär inte att det behöver stämma på en viss person). Smink, visst, såväl viss typ av smink som att inte sminka sig alls är olika vanligt i olika grupper.   Att visa orakade armhålor idag är närmast ett politiskt statement, det hjälper inte att alla såg ut så fram tills modet att raka började några år in på åttiotalet. Mer? Kläder förstås. Du sänder inte ut samma signaler i urtvättad t-shirt med rocktryck som i lusekofta eller kavaj. Språkbruk. Hobbys. Med mera.

    Detta innebär inte att det är en allmän bättre-sämre-skala. Du kan mycket väl utifrån din egen bakgrund eller smak  känna dig bäst till mods med såväl en bilmekande kille med bred dialekt och armtatueringar som en preppy kille med kotlettfrilla och stureplansmål, en salsacasanova i blank skjorta eller en  omvärldsengagerad man  ekiperad på Naturkompaniet. (mer eller mindre korrekta stereotyper) Killen med tatuerade armar har förmodligen bättre chans på mekanikerjobbet än vad kostymsnubben har men både killen med stora öronpluggar och tjejen med "tassar" i tinningarna kan förmodligen än så länge glömma bankjobbet.
  • Anonym
    Anonym (Förälder) skrev 2013-03-21 13:06:22 följande:
    Häromdagen berättade min dotter att hon vill skaffa en piercing i tungan. Jag blev naturligtvis förbannad och vi hade ett ordentligt bråk. Hon säger att hon struntar i vad ja säger och kommer skaffa en ändå! Jag hotade med "rumsarrest", men vet inte om det hjälper..

    Vad ska jag göra? Hur ska jag få henne på andra tankar? Bör jag vara orolig för vilka hon umgås med nu och andra saker? Hjälp!
    Kuksugarpiercing?? Ursäkta men asg, min 18 årige hetro son har en och jag kan lova dig att det inte är för att suga någons kuk. Du har väldigt störda tankar ts.
Svar på tråden Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!