• Firran

    Pergotime hur mår ni? 2013

    Åt en trippel kur förra månaden och mådde verkligen skit Syn störningar huvudvärk och vallningar... Nu har jag ätit en halv tablett och i måndags hade fyra blåsor börjat växa en v åter större Så imorn blir det vul igen för att se om de andra.stannat.av men antagligen inte... Då får jag påbörja behandling.med puregon.

  • Firran

    Ja det va inget vidare ... Puregon sprutor har samma effekt ... Fast det är enklare att reglera dosen ... Jag åt tre eller fyra pergo kurer men det funka inte sen tog jag en kur med sprutor och vart då gravid på första försöket... Men nu försöker vi med syskon.... Håller tummarna för alla här:)


    meijah skrev 2013-10-10 20:53:52 följande:
    Jag har bara ätit en enkelkur, påbörjade min andra enkelkur idag oh känner att bara det räcker biverkningsmässigt! Uschan för att äta trippel! Vad har puregon för effekt? :)

  • Firran
    mylady skrev 2013-10-13 06:39:23 följande:
    Ja det hade varit fantastiskt :)
    Men som du säger inte för sent ännu!!

    Kan det inte vara sprutor som är nästa steg för er ?
    verkar vara väldigt olika det där vart man bor.... här får man först testa pergotime, sen sprutor sist ivf!...
    och det är jag glad för eftersom vi lyckats fått ett barn tidigare och därför får vi ingen hjälp med ivf utan får i så fall bekosta det själva =( .... så jag har sprutorna som mitt hopp : )
  • Firran

    Mamiama.. Hoppas du slipper mer biverkningar.. tog mina innan läggdax men kändes som att man låg i en båt och skulle sova så jag blev också väldigt yr.. Va som värst när jag åt tre om dagen och efter tre dagar vart biverkningarna värre

  • Firran

    Har aldrig hört någon speciell tid som är viktig och inte heller att man ska ta samma tid... Mamiama, ja det beror ju på hur man reagerar på tabletterna ... Jag fick nog alla biverkningar man kunde få så har mått skit av dom... Kännt mig som. 70 år med vallningar oxh yrsel ....


    Cell
  • Firran

    Jag fick.bara äta tre kurer gav ingen äl så då sa han att det inte va nån mening.. Åt en enkel en.dubbel.och en trippel kur men ingen äl Nu på syskon försök har jag ätit två och det räckte så ska gå över på sprutor nu..

  • Firran
    mylady skrev 2013-10-18 06:14:08 följande:
    Meijah.
    Samma här. Så jag skyller på pergon

    Jag tar blodprov för att kolla Äl efter varje kur. Av tre enkeldos hade jag bara Äl första gången. Nu med dubbeldos hade jag Äl första kuren. Ska ta blodprov på måndag för att se hur det ser ut den här månaden.

    Men anar att jag haft. Har lite ont i brösten.
    jag har heller aldrig fått tagit blodprov.. bara maaassa vul och följt äggblåsorna noga... 
  • Firran

    Jag fick bara tre gånger men jag fick ju aldrig äl av dom.. Om man får äl vet jag inte

  • Firran

    Nej det är ju inte det .. Verkar vara jätteolika vissa kör massor med pergo kurer.. Jag har nog tur som har läkare som vill byta till sprutor snabbt

  • Firran

    Ja.man tycker ju det .. Men tycker det skiljer mycket mellan olika landsting.. Det är lika om man får ta blodprov om man fått äl.. Vissa får bara nått vul.och sen blodprov.. Jag har aldrig tagit blodprov men får massa vul för att följa äggblåsorna

Svar på tråden Pergotime hur mår ni? 2013