Inlägg från: Dallah |Visa alla inlägg
  • Dallah
    ev127 skrev 2013-04-14 20:26:53 följande:

    *Hoppas hoppas* när ska du testa?? :)

    Jag fick positiv, men vet inte riktigt när...måste nog ta en digitaltest med...=)
  • Dallah
    MsX skrev 2013-04-14 22:24:04 följande:
    Hej allihopa! Passar på att skriva ett kort inlägg här innan sovdags från mobilen. Imorse plussade vi äntligen! Digitala testet visade på 2-3 veckor. Beräknad dag är självaste julafton! Vi har nog inte förstått allt här hemma. Vi har testen framme och går förbi och kikar på de hela tiden. Mina bröst är ömma som bara den, har "mensvärk" och halsbränna. Äter redan som en häst och har fått illamående kring vissa lukter. Så imorgon ska jag ringa till mvc och boka inskrivningstid. Trevlig kväll på er alla och jag tror nog att vi kan få många härliga samtal tillsammans!

    Grattis! Skrattande
  • Dallah
    Dagsmeja skrev 2013-04-15 22:32:14 följande:
    Hej, 
    Jag bor i Stockholm, är 26 år och väntar (förhoppningsvis!) mitt första barn i december. 

    Jag gjorde fösta graviditetstestet i tisdags för en vecka sedan (och har sedan dess gjort 3 till, kan ju inte tro att det stämmer..). Har haft oregelbunden mens senaste tiden och därför blir det lite olika datum för BF, allt mellan 7 och 18 december. Dock slog clearblues digitala test om från 2-3 till 3+ veckor mellan onsdag morgon och tosdag eftermiddag, så om man går på det borde det bli 11-13 december..

    Jag mår bra, lite antydan till illamående (men hur vet man vad som är graviditet och vad som är nervositet och oro?), och öm i brösten som börjar få lite bristningar som känns mer än de syns.  

    Jag har under de föregående månaderna utretts för min oregelbundna mens och man har kunnat se att jag har en förtjockad slemhinna som liksom inte stöts ut ordentligt. Man har också sett en cysta på vänster äggstock. Är nu livrädd för att cystan ska vara hormonproducerande, en mola. Jag har därför bokat ett besök hos gynekologen som utrett mig (har gjort 4 VUL sedan januari) på onsdag morgon, 17/4, och hoppas att då kunna se ett litet hjärta. Kan inte tänka på något annat än min eventuella graviditet och pendlar tillsammans med den blivande pappan mellan ofantlig glädje och förgörande oro.

    Var bor ni andra och hur gamla är ni? Ska bli spännande att följas åt! Håller tummarna för er alla.
      

    Hej, och grattis :)

    Jag är en 25 år gammal tjej som plussade nu fredag 12. Ovärkligt :)
    Vad vill det ge för konsekvenser om cystan är hormonproducerande? Har sj haft en del cyster, vattencyster, som visst ska va helt ofarliga.
  • Dallah
    novaaaa skrev 2013-04-17 21:52:04 följande:
    hej hoppar gärna in här :)
    Plussade igår och tog även ett test idag med veckoindikator idag som visade GRAVID 2-3 :)
    Testar lite olika gravid appar men den som verkar stämma bäst överens med ÄL o menscykel är här på FL med BF 28december...v4 (3+3) gravid appen jag har visar på v5 (4+2). men har menscykel på 33dagar så tror mer på FLs :P

    Är 28, sambon 29 och vi väntar första barnet!!! Skrattande

    Stort GRATTIS till alla er andra också här inne {#emotions_dlg.flower}

    Tror vi är ganska lika dåCool, fast jag förstår inte så mkt eftersom jag inte kommer ihåg när jag fick M senast (kommer ihåg att den kom tidigare än vanligt, men kommer inte i håg vilken dag..) Men testet visade 2-3 :)
    Grattis till dig med! 
  • Dallah

    Är det flera än mig som är väldigt emotionell? Jag blir sur (på sambon) för alt och inget + gråter till alt jag ser på tv. Igår gråt jag till Bygglov...

Svar på tråden 1sta barnet BF December 2013