Inlägg från: Lemondrop |Visa alla inlägg
  • Lemondrop

    1sta barnet BF December 2013

    Hejsan tjejer och Grattis!!
    Jag är en tjej på snart 28 år som plussade i fredags. Trodde inte på det så gjorde 4 till Flört
    Jag har beräknad bf 14 december, enligt mina beräkningar.  Har fått tid den 6 maj för att se om det lilla livet mår bra. Känns som en evighet tills dess....
    Mår bra, bortsett från en otrolig trötthet och lite ömma bröst. Inget illamående än så länge... 
    Just nu går man omkring med ett leende på läpparna  och vill att tiden ska gå fort så att man slipper den värsta oron fram till v 12. 
    Hur mår ni?  

  • Lemondrop
    lina80 skrev 2013-04-17 20:03:47 följande:
    Hej!

    Så roligt och passande med denna tråden!
    Jag är 32år och plussade i söndags, är nu nog i v.5.
    Tog ut min spiral för ett år sen.
    Jag har nog inte riktigt förstått att jag faktiskt är gravid :) Känns så himla overkligt! Man vågar lixom inte riktigt tro på det för man är rädd att något ska hända...
    Jag ska ringa MVC imorgon o boka en tid, det känns kanske lite mer verkligt då :)

    Dessa dagar sedan i söndags har varit de längsta i mitt liv, man vill bara att tiden ska gå så att magen börjar växa! Är otroligt trött, jag är normalt en kvällsmänniska, men de senaste kvällarna har jag somnat vid 20.30-21.00! Är spänd och öm i brösten också, men inga andra symtom.

    Bor i södra Sverige!
    Grattis!! Har inte helt förstått att jag är gravid heller. Det hela kommer nog att kännas lite mer verkligt på första ultraljudet.
    Då har vi samma "symptom". Jag hoppas man slipper illamåendet, men en kompis till mig sa att de flesta blir det runt v 6-7 om man inte är lyckligt lottad och slipper. 
    Tänkt om tiden kunde gå lite fortare så man får den fina gravidmagen :)
    Har ni försökt sen du tog ut spiralen?
  • Lemondrop

    Åh, vad kul med alla som plussat :) 
    Tänk om man bara kunde stänga av all oro och bara njuta av att man är gravid och den fantastiska resa som man har framför sig. 
    Man har ju suttit här och gogglat en del på allt och inget som har med graviditeten att göra. Har ni börjat fundera något över KUB/Nupp?
    Jag är både för och emot att göra det. Visst testet är inte tillförlitligt till 100%, det finns så många olika kromosomfel som man kan ha utan att det syns på KUB/Nupp, jag är under 30 och då inte "behöver" göra ett test.
    Det som gör att jag skulle vilja göra det är att få veta att "allt är normalt", vet inte varför men intalar mig att lite av oron kommer att släppa. Visst så kommer man att älska sitt barn oavsett om det har handikapp, men självklart vill väll alla ha ett fullt frisk barn. 
    Vad säger ni? Ska ni göra? 
     

  • Lemondrop
    ev127 skrev 2013-04-18 20:58:35 följande:
    Någon annan som har mycket flytningar? Idag är mina bröst jätteömma och spända som satan.. och halsbränna.. den e mindre rolig men jag välkomnar alla symptom.. ska killen med på första besöket? Eller det är väl mer hälso samtal för oss?
    Jag har tid den 6 maj och jag ska ta med min sambo, Vill ju att han ska vara med på första ultraljudet. 
     Flytningar har jag så att det räcker och blir över Flört  Lite ömma bröst, men annars mår jag lite för bra idag, vilket i sin tur leder till att man blir lite orolig. Visst magen är svullen nu på kvällen precis som den verit de senaste dagarna, men inte så ont i brösten som jag haft tidigare och fortfarande inget illamående. 
  • Lemondrop

    Jag ska gå privat och när jag ringde så frågade hon om jag ville ta ett ultraljud också, dock till självkostnadspris. Tror det var 200:- Självklart ville jag det! Ska man börja smörja in magen redan nu? Hur mår ni alla idag? Jag är i 5+6 och känner inget idag. Inga ömma bröst, inget illamående (fast det har jag aldrig känt än så länge) Tänk om mitt lilla frö inte vill stanna kvar? Vill tillägga att jag inte haft några blödningar. I vilken vecka kommer "spökveckorna"? Kanske är senare?

Svar på tråden 1sta barnet BF December 2013