• winty

    1sta barnet BF December 2013

    Hejhej! Nyplussad och överlycklig!! :D fick ett missfall i december som jag verkligen blev knäckt av, ska försöka boka in tidiga UL för att hålla koll! Jag är mest bara trött, kissnödig, uppsvällda bröst, yr och allmänt obehag typ. Men det är det värt!

    Hur mår ni?? :)

  • winty

    Godmorgon tjejer :) Idag ska jag försöka boka in ett tidigt ultraljud, hoppas hoppas att lillen stannar kvar. Min förra graviditet slutade i MA vecka tolv, men fostret hade dött i början av vecka sex, som jag är i nu.

    Är det bara jag som nästan bor på toan nu för tiden? Måste kissa hela tiden xD

  • winty

    Jag tror det är vanligt. I min förra graviditet hann jag med alla symptom innan missfallet, hoppas det blir lite bättre denna gång xD drygt på jobbet, alla mina raster går åt att kissa xD

  • winty

    Aah det är tidigt, jag fick ett MA i december, där fostret varit död i flera veckor, så nu vill jag ha stenkoll tidigt :p blir vecka sju då :)

    Vi har berättat för de närmsta, föräldrar och min bästis. Det var så sjukt hårt sist när jag fick MA:t, då var jag verkligen glad för allt stöd :)

  • winty

    Carolina1981; jag krävde xD jag blev så sur sist, för när jag började blöda och åkte in på UL och de såg att fostret var dött, så vägrade läkaren lyssna på mig. Jag skulle vara i vecka tolv, men fostret var i vecka 6, men hon ba "du har nog haft ägglossning senare än du trott" och så fick jag åka hem och vänta. Blev skitarg xD

    Grattis Smulan!! :)

  • winty

    Jag hoppas att vi alla slipper missfall!! Så vi kan ha fina stora magar i sommar och bebis i vinter :)

    Jag har inte så mycket symptom just nu, är skitorolig, men försöker att ha is i magen. UL på tisdag, kan knappt vänta :)

  • winty

    Jag är 21, bor i hus med min sambo. Vi har inte varit tsm så jättelänge, ett år bara, men trivs så himla bra ihop :) vi försöker starta eget, samtidigt som vi har vanliga jobb bredvid.

    Jag undrar en grejj, kanske ni vet mer? Vi har nämligen planerat in en MC resa tilm Tyskland i slutet på maj, kommet vara typ i v 10-11. Är lite osäker på hur det är att åka så långt med magen? Med vibrationer och så, någon som vet lite? :S

  • winty

    Vad kul med människor som bott/ bor i andra länder :) jag är hel dansk, och resten av familjen med ^_^

    Vecka sju idag, längtar till UL imorgon!

  • winty

    Aah tidigt, eftersom jag fick ett MA i december. Blir ett VUL :) är jättenervös för att få samma negativa besked om sist, men jag satsar på att allt är bra denna gång :)

  • winty

    Tack tjejer!! :) jag tycker absolut att ni ska boka in ett tidigt UL, bara för att få vara lite lugnare :)

  • winty

    Nu är jag hemma från UL igen, det var lite tidigt för att kunna se fostret sa dem, men livmodern hade rätt storlek och man såg gulsäck. Så jag känner mig lite halv lugn :p dock har jag tydligen en blåse på äggstocken? Som är 3x4cm, hon sa att det var normalt men.. :s fick en uppföljningstid den 6:e, så hoppas på hjärtslag då!

    Apropå alvedon, så sa hon åt mig att äta alvedon så jag känner mig pigg (har haft feber och är dödsförkyld), för hon sa att det inte alls är bra för fostret om man exempelvis har feber. Så jag tror det är lite vad är värst, febern eller alvedonen? Så jag känner mig trygg med alvedon i alla fall :)

  • winty

    Tack för tipsen, det har varit sjukt jobbigt idag :( men, det är tecken på att allt är bra, så jag är ändå glad! Fick i mig mat vid ett först, hoppas inte detta är en kommande trend xD

  • winty

    Vad ni skriver tjejer :) jag är himlans avis på er som inte har så mycket symptom, jag har mått illa nonstop sen i onsdags :( det är jättejobbigt, för jag kan inte äta nåt, men samtidigt blir jag så sjukt hungrig -.-

    Hoppas att allt är bra med er!!

  • winty

    Nu var det ett tag sen jag var inne, hur mår ni alla? :) jag har ett nytt VUL imorgon, längtar ihjäl mig! :)

Svar på tråden 1sta barnet BF December 2013