Inlägg från: langtarefterbarn78 |Visa alla inlägg
  • langtarefterbarn78

    Gravida efter IVF april 2013

    Hej tjejer!

    Hoppar gärna in här även om jag precis fått plus och inte har testdag förrän på tisdag, rd 18. Men jag känner ju er från IVF April 2013-tråden, så tänkte varför inte?

    Hoppas vi får följas åt i 8-9 mån, kram!

  • langtarefterbarn78

    Tack för välkomnandet kul att känna igen så många namn. Ja den där oron blir man aldrig av med. Men man kan ju som ngn skrev välja att göra saker så man får fokus på ngt annat. Träffa kompisar, njuta i solen, gå på bio, resa, etc. Om man orkar. Jag är ganska trött. Tar ju fortfarande lutinus, men tack o lov att jag slipper dem snart.

    Å ena sidan är man orolig och tänker att det kommer gå snett och å andra sidan börjar man planera. Tänker redan på mammaledighet osv. Men lika bra att låta sig va lycklig, hur länge det nu varar vet man ju inte. Jag har inga missfall i bagaget, har aldrig fått plus innan. Vet inte om man oroar sig mer om det hänt innan.

    Ha en fin söndag allihopa

  • langtarefterbarn78

    När skriver man in sig på MVC? Det är väl inte förrän typ vecka 8-12 va? Tror jag går till Västermalms barnmorskorna eftersom den är närmst där vi bor. Är den bra? Men först får jag se om den lilla vill stanna kvar. Har officiell testdag imorgon. Är nervös även om klinikens test borde va positivt En sticka kan väl inte visa fel eller?

  • langtarefterbarn78

    Jag hade min senaste mens från 4 april. ÄP 17 april + ET 19 april. Testdag morgon rd 18. Hur räknar jag? Är jag i vecka 4 +4 ? Vad ska veckoindikatorn visa? 2-3 veckor eller 3 + ?  

  • langtarefterbarn78
    enäggs81 skrev 2013-05-06 09:35:33 följande:
    ja du är i v.4+4 som jag ;)

    Tack Har du tagit ett veckoindikator-test? Om ja, vad visade det?

    Lucy: Ja det är konstigt att man inte alls är sugen på sådant man normalt älskar och tvärtom! Hehe, ni får smyga lite till...  
  • langtarefterbarn78

    Lucy: håller med Enäggs. Oroa dig inte, det är i så små mängder. Min syrra firade nyår med öl och var gravid i vecka 5-6 utan att veta det. Hennes pojke föddes frisk och fin och är idag en sprallig grabb på 6 år.

  • langtarefterbarn78
    enäggs81 skrev 2013-05-06 09:29:50 följande:
    langtarefterbarn: jag hade TD igår. vi är exakt lika gångna :) ja vi är i 4+4:) jag räknade ut BF 7/1. vad får du fram ?
    Har inte räknat ut BF ännu. Hur gör man det? När jag sökte via familjelivs gravkalender blev det typ 14 januari. Men jag vet inte vad jag skulle fylla i för menscykellängd, då den varierar väldigt mycket. Hur påverkar den förlossningsdatumet? Ska man räkna första mensdagen tills ÄP, ET och sedan vidare till BIM?
  • langtarefterbarn78
    Fiffig skrev 2013-05-06 15:18:10 följande:
    Du kan fylla i datum för ägglossning (äggplocksdagen) så bör det bli rätt! Senaste mensen är ju lite knepig att gå efter om man varit nedreglerad.

    Jag har ännu inte slutat med crinonet. Vet knappt om jag vågar när jag läser om alla som småblöder... Men det vore skönt att slippa känna sig så ofräsch nertill. Särskilt nu när det är varmare ute. Imorgon har ju ännu en vecka passerat för mig (5+0) kanske slutar då.
    Tack! Jag gjorde det och fick fram BF 7 januari. Känns helt overkligt att det kan bli bebis då!

    Jag slutar med lutinus imorgon, ska bli skönt. Är det många som börjar blöda när de slutar med vaggisarna? Då är vi ganska lika i tiden, du är några dgr före mig och Enäggs. Spännande! 
Svar på tråden Gravida efter IVF april 2013