• Malaika

    Gravida efter IVF april 2013

    Hej tjejer :) har varit här och kikat lite men inte vågat skriva än förrän nu! Har ju också plussat men livrädd som jag är har jag dragit mig för att kalla mig gravid! Är sjukt rädd för missfall den här gången också.. Så jag tar en dag i taget och försöker inte ropa hej än! Men tänkte att det ändå kan vara skönt att hänga med här och prata med er i samma sits! Ska på VUL 16/5 vilket känns som evigheter kvar!

  • Malaika

    Jag tar fortfarande lutinus så inget sex här ;) väntar nog tills VUL varit! Men tror jag är omedvetet sugen drömmer oerhört mycket snusk på nätterna nu för tiden hehe :)

  • Malaika

    Libra: haha vad kul att jag inte är ensam ;)

    Artep: jag ska ta tills dom är slut tänkte jag har ca 13 tabletter kvar så tänkte trappa ner på dom successivt nu.

    Jo klart vi kan göra annat :) närhet behöver man :) men jag är så jäkla trött jämt bara somnar på 2 sek. typ! Jag som alltid haft svårt att somna innan!

    Skönt att det gick bra otåliglängtan!

  • Malaika

    Tack fröken78 :)

    Ja tänk nu kan man faktiskt ha sex för att man har lust och inte för att man "måste" :)

  • Malaika

    Neej visan :( men det måste inte vara MF för att du blöder! Libra har ju blött jätte mycket och haft ont! Kontakta din läkare och fråga om dom kan kolla upp dig så du slipper vara orolig!

    Jag jobbar till 20.30 som senast så det är bra. Men däremot är det mycket stress och tunga lyft! Är så orolig över hur mycket och tungt man får bära? Finns det någon gräns?

    Testade igen imorse testoman som man är! Har aldrig fått ett så starkt plus!! Trodde nästan att det var fel på testet så starkt var det :) känner mig lite mindre orolig idag ;)

  • Malaika

    Vilken vecka kommer ni vara i när ni gör VUL? Och räknar barnmorskan samma veckor som vi? Vi säger ju att 5+2 är v6 men säger dom v5 då?

  • Malaika

    Vad konstigt förresten att så många säger att dom är i V8 när dom är i v7 egentligen för barnmorskan borde väl säga rätt?

Svar på tråden Gravida efter IVF april 2013