• Sante

    BF januari 2014

    Jag ringde bm igår. Så ska dit på onsdag! :) Jag trodde att jag var i v4+5 men enligt bm igår så är jag i v.5+3 Så om de stämmer blir de bf 31/12 men det är väl vanligt att gå över tiden med första?! ;) Fast de ger sig väl efter vul/ul när bf är :)

  • Sante
    sunnydays skrev 2013-05-04 09:52:09 följande:
    Roligt datum, kanske du får nästa års första bebis :)

    sunnydays skrev 2013-05-04 09:52:09 följande:
    Roligt datum, kanske du får nästa års första bebis :)

    Haha ja vem vet. hihi. Det är fortfarande ingen här inne som bor i gbg? ;)
  • Sante
    sunnydays skrev 2013-05-04 12:52:44 följande:
    När ska man ringa barnmorskan och vad säger man? Hej jag gravid?

    sunnydays skrev 2013-05-04 12:52:44 följande:
    När ska man ringa barnmorskan och vad säger man? Hej jag gravid?

    Jag ringde igår och jag sa bara. Hejsan jag heter ... och a jag är gravud. haha. Fick då gratulationer av bm och sedan en tid redan på onsdag! :)
  • Sante

    Två knäckebröd med ost en youghurt bärry samt ett kokt ägg. Sedan jag gick in i v.10 så har detta varit min standard frukost. :)

  • Sante

    Ska på rul 7/8 och alla i vår familj vet om de. Även "hela" världen, då den blivande mostern ville skriva de på fb! ;) Dock har jag inget sagt på jobbet. Tar de efter semestern då vi så lägligt får en ny chef, haha. Så blir ett roligt första samtal med nya chefen, tss..

  • Sante
    SaraKarla skrev 2013-08-12 07:33:32 följande:
    Lycka till Siiran

    Hur mycket har ni gått upp i vikt? Jag är i v20 och har ökat 3 kg. Iofs ätit ganska mycket, men vet inte alls om det är mycket eller lite? Vet det finns någon tabell någonstans man kan följa, någon som vet vart man hittar den?



    Jag är också i v.20. Och jag har gått upp 10kg!! ;) men då vägde jag väldigt lite när jag plussade. Jag äter inte massa onyttigt men ordentligt med mat! ;) Tror detta är väldigt individuelt med hur mkt lr lite man går upp. :)
  • Sante
    SaraKarla skrev 2013-08-15 15:30:14 följande:
    Englasmamma: hon ska vara på dagis/skola/jobb resten av livet, så det känns självklart för mig att ha henne hemma, och jag är själv väldigt social av mig och kommer tillbringa stor del av tiden på öppna förskolan (är väl därför vi har öf) :) har dessutom 2 mil fram å tillbaka till å från förskolan och det känns inte värt att ställa alarm och stressa på morgnar för 15 Tim/vecka. Vet att jag är ganska ensam om detta, men förstår inte riktigt varför förskolan är så nödvändig idag.



    Jag håller helt me dig! Mitt examensarbete handlade även om just 15-h systemet ;)
  • Sante

    Gaaah jag har blivit förkyld och rejält också. Tycker de är på tok för tidigt att bli förkyld nu ;) men nya barn på jobbet betyder väl nya baciller. Tycker bara de är så obehagligt med alla nysningar...

  • Sante
    vilja89 skrev 2013-08-23 08:22:53 följande:
    Jag med, sedan i måndags. Halsont, huvudvärken från helvetet, snorig som tusan och sen det här nysandet. Blir tokig snart!

    Krya på dig!



    De samma!
  • Sante

    Mitt hb var 131 i onsdags. Men jag har alltid haft bra hb värden. Är blodgivare så i vanliga fall ligger jag på 147 i hb. Så känns skönt att inte behöva tragla med järntabletter o trögmage! ;)

  • Sante

    Nej nej nu börjar mina fogar klaga! Kände av de redan i onsdags men sen försvann de. Men igår kväll tog jag mig knappt upp ur soffan. Och idag känns de men litelite bättre. Så var faktiskt lite jobbigt på jobbet idag. Så nu har jag fått klaga av mig lite ;)

  • Sante

    Godmorgon. Här är en till med hemsk foglossning. Skall till bm på fredag och hoppas hon kan hjälpa mig till att bli sjukskriven då jag inte fick min GP godkännd. Har dock förhoppningar om att klara av att jobba till 21/11 sen ta ut min semester och bli sjukskriven från 1/12! Men foglossningen blir ju inte lättare direkt. :/
    Hoppas ni alla får en bra onsdag!!

  • Sante

    Josefine02; exakt samma här och jag hade bm besök idag och du har helt rätt. Det är ligamentet så inget farligt men jäkligt ont!!! ;)

  • Sante
    HimmelHav skrev 2013-12-29 17:14:39 följande:

    Åh sega dagar. Försöker att bara sitta men det är så tråkigt!! Bläh. Har känt riktigt tryck neråt och borrningar av inte denna världen så bäst att ta det säkra före det osäkra. C4trine, som du säger, 2,5 to go...


    Samma här!! Har varit parkerad i soffan hela dagen. Med exakt samma känsla som du ett otroligt borrande neråt som gör galet ont. Men jag har kört med vetekudde o de har hjälpt endel. Men rumpan somnar ju typ haha. Tog mig nyss en dusch iaf så gick några minuter hehe. Jag har bf 2.e så jag hoppas hoppas. Har bm besök imorgon också så får vi se va hon säger/tror :)
  • Sante

    Vi bada andra dagen hemma. Alltså när lillan var tre dagar. Hon var också väldigt torr men vi smörjde in fötter å händer med olja och nu är hon inte alls torr. Nu badar vi minst en gång i veckan. :)

  • Sante

    K87: vi lät händerna vara. Hon hade händerna mycket i munnen med men de gick bra :) så det är först nu när jag läste va du skrev som jag kom på att hon inte är torr längre haha

Svar på tråden BF januari 2014