• Lunda

    Första barnet - BF januari 2014

    Hejsan!
    Hoppar in här jag oxå. Har precis registrerat mig här så jag har inte riktigt fått kläm på hur det funkar än.
    Väntar första barnet 4/1- 14. Är nu i v 7 (6+3). Ska på inskrivningssamtal på fredag. Hur många av er har planerat VUL? Jag har nog tänkt vänta till RUL men ska försöka få det så tidigt som möjligt.

  • Lunda

    Vad jag vet om VUL så är det riskgraviditeter som blir erbjudna. Men om man väldigt gärna vill göra det så kan man ju ta kontakt med en privat mvc. Då kostar det ju pengar men det kanske det är värt för vissa.

    Jag hade en orolig tid precis när jag hade plussat och tänkte jag skulle boka en tid men nu känner jag att det är inget jag kan påverka i vilket fall så jag väntar till RUL och hoppas att bönan där inne vill komma ut och träffa oss i januari

  • Lunda

    Började med Aco gravid ca 3 v innan äl då vi planerade graviditeten och jag har hört att det är bra om man får i sig just folsyran redan innan man blir gravid.

    I morgon stundar inskrivningssamtalet. Ska bli spännande :)

  • Lunda

    Nu har jag varit på mitt inskrivningssamtal. Fick bf flyttat till 31/12 men jag hänger kvar här ändå. Hoppas ju den stannar där inne till efter nyår Flört Helt plötsligt är jag då i v 8 (7+2).
    Fick bokat UL i augusti. Blir en lång väntan. 

  • Lunda

    Kan någon lägga till ålder 26 och stad Alingsås på mig i listan? Vet inte hur man gör på telefon.

    Idag är jag helt sjukt trött. Vakna 8.30 och har sedan sovit mellan 11.30-14.30.

    Känns som det ändå blir tidig sänggång för mig ikväll ;)

  • Lunda

    Idag känner jag mig sådär lagom sexig. Trött som ett as är jag och jag är så hård i magen att blodkärl brister när jag är på toa :S

    Nu ska jag sätta mig och läsa lite i Mammapraktikan som jag tycker är en bra och informativ bok. Skulle så gärna vilja ha På smällen oxå men är svår att få tag på.

  • Lunda

    Idag går jag in i v 9 (8+0). Ju längre tiden går desto mer känner jag att jag slappnar av.
    Min mamma och syster vet sedan en vecka tillbaka. Var egentligen inte meningen men känns bra ändå.
    På jobbet har dom listat ut det med. Men vi ska nog försöka vänta ett par veckor till med att berätta för pappa och sambons föräldrar.
    Den enda träningen jag har sysselsatt mig med de senaste åren är hundpromenader.
    Det blir ca 2-3 timmar om dagen och jag tycker det har passat mig bra. Har funderat på att börja simma ett par ggr i veckan då jag har möjlighet att göra det grattis genom min arbetsgivare. 

  • Lunda

    Här är det mycket molvärk och trötthet ikväll. Någon mer som känner av symtomen mer på kvällen?

    Laddar nu inför att jobba hela helgen. Kommer bli jobbigt men får se fram emot nästa vecka då jag bara har ett arbetspass :)

  • Lunda

    Idag har varit en känslodag. Har gråtit flera gånger av ingen anledning alls. Känt mig lite nere och har definitivt inte haft någon som helst lust att jobba. Men nu sitter jag här på jobbet och slutar 12 i morgon så det är bara att gilla läget.

    Är jättehungrig men inte sugen på någonting. Illamående, molvärk, svullen mage och trött som få.

    Ja, idag har jag nog alla symtom man kan tänkas få.

    Hoppas det blir bättre i morgon.

  • Lunda

    Idag börjar jag på v 10. Det går fort men ändå långsamt på något konstigt sätt. På fredag ska jag på mitt andra besök hos bm.

    Vi har berättat för våra föräldrar och några på jobbet vet oxå. Men vi vill hålla det för kompisar och övrig släkt tills vi passerat v 12. Sen kan vi skrika ut det :)

    Har beställt boken "På smällen från a till bebis" som jag hoppas trillar ner i brevlådan i morgon. Har hört den ska va bra så jag ser fram emot läsningen :)

Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014