• Sante

    Första barnet - BF januari 2014

    Nu var ett mycket lyckat besök hos bm gjort!! Nu ligger jag precis på kurvan igen vad gäller sf-måttet!! Och blodtryck, hjärtljud och järnvärde var också de perfekt :) nu blir de hem till sängen igen. Hihi

  • Sante

    Jag började packa den idag. Lite kläder till mig, handduk å schampo. Sen tre bodys, två byxor, mössa och overallen till liten. Sambons grejer får vi ta i en annan väska. ;) nu skall bara laddaren till mobilen ner samt tandborste ;) känns galet att väskan är packad!! Men bara 31dagar till bf så ;)

  • Sante

    En till som haft en kass natt. Men många toabesök och uppstötningar. Lyckades iaf somna om efter att sambon åkte till jobbet. Men efter 40min i soffan börja jag känna mig yr och jättetrött. Så nu ligger jag i sängen igen. Idag är det 29dagar kvar till bf och hoppas dem går fort för nu börjar jag bli less på detta ;)

  • Sante

    Hemsk natt här med. Vakna vid 03.00 gick inte att sova så fick kolla på tvn till 06.00 så lyckades jag somna i vakna 10 men jag sover inte bra!! Inte så mycke toa besök nu men höften somna ju på mig så kan inte ligga på samma sida mer än i en timme typ. Och de gör ont när den somnar!! Försökte bulla upp med kuddar inatt men de funka inte :/ gaah nu är de jobbigt att vara gravid.. ;)

  • Sante

    Smulan82; så var min lilltjej igår. Hon var jättelugn, jag kände henne men inte på samma sätt som vanligt. Men idag då är de en väldans fart!! Så jag knappt kan göra något. :) så jag antar att hon hade en vilodag igår hon är väl mer trött vissa dagar som vi alla andra. Hehe. Men känner du dig orolig så ska du ju absolut ringa/åka in.

  • Sante

    Godmorgon lördag. Ohh idag är de 19dagar kvar. Fast tror jag kommer gå över några dagar men iaf :) nu börjar jag bli nervös inför förlossningen. Har inte tänkt på den innan men nu när dagarna springer förbi så börjar tankarna komma hehe. Ikväll blir de sista utgången för mig innan lillan kommer. Ska iväg på buskis med min mamma å sambo ;)

    Hoppas ni får en härlig lördag!

  • Sante

    Min bm skickade mig till deras egna läkare precis som du skriver sweetmoments. Han frågade mig bara hur jag mådde sen var sjukskrivningen klar. Han mailade FK på en gång så behövde inte göra nått! :) konstigt att de är så olika överallt!!

  • Sante

    Nyss kommit hem från bm besök. Vi gick igenom hur vi vill ha de under förlossningen osv. Gaah de närmar sig nu. Hehe. Lilltjejen mår bara bra iaf och är fixerad. Efter en dipp på kurvan så har vi nu de senaste gångerna följt kurvan precis. Min bm tror de var för att hon låg på tvären.
    Så 17dagar kvar till bf nu. :)

  • Sante

    Nämen välkommen förkylning! Eller inte, åh har varken tid eller ork att vara sjuk nu!! 14dagar till bf så en förkylning är inte vad vi behöver.

  • Sante

    Godmorgon fredag! Ohh känner mig som en ny människa idag! Har fått sovit från 01.00-06.00 utan ett enda uppvaknande! Har nog inte hänt på sisådär 38veckor haha. Så att vakna kl 06.00 känns helt okey :)

    Idag går jag in i v.39 bara 13dagar kvar till nf känns hel galet!

    Hoppas ni alla får en fin fredag!

Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014