• tinis

    Första barnet - BF januari 2014

    Laddade ner den med lilla ansiktet o handen, verkar ju jättebra o fina bilder på bebis :) Jag har berättat för ngr av mina närmaste vänner som också har fått barn men vill egentligen berätta för alla NU! Sambon är så rolig som tror att vi kan vänta tills i höst :P Jag troooor det kommer sysnas o märkas innan, hellre att man berättar än att folk pratar :)

  • tinis
    Nathis skrev 2013-05-29 16:03:59 följande:
    aha den hade jag visst, haha ska leta mer i appen har ej märkt procenten :P

    Jag har inte heller fått nå böcker inte än iaf, gjorde mitt "hälsosamtal" hemma så hoppas man får de på inskrivningen ist!:)

    Haha
    Jooo men procenten finns under statistik Flört
    Nathis skrev 2013-05-29 16:10:40 följande:
    lär nog synas till sommaren iaf;)

    hahah aa han har så skumma tankar för sig! Han tycker inte att jag behöver vara hemma i mer en 1-2 månader HAHAH Noll koll alltså! Lilla gubben Hjärta
    Lunda skrev 2013-05-29 18:12:05 följande:
    Idag börjar jag på v 10. Det går fort men ändå långsamt på något konstigt sätt. På fredag ska jag på mitt andra besök hos bm.
    Vi har berättat för våra föräldrar och några på jobbet vet oxå. Men vi vill hålla det för kompisar och övrig släkt tills vi passerat v 12. Sen kan vi skrika ut det :)
    Har beställt boken "På smällen från a till bebis" som jag hoppas trillar ner i brevlådan i morgon. Har hört den ska va bra så jag ser fram emot läsningen :)
    Åh jag vill också skrika!!! Glad Idag var jag o gjorde lite skolgrejer hos svärisarna o svärmor undrade om jag ville ha ett glas vin till maten men jag tackade nej o sa att jag ska upp tidigt o bla bla. O hon kontrar med Haha du är nog gravid!!!, o jag blev så röd i fejjan o sa bara Nehe du! O så sa hon " jaa det dröjer väl till jag blir farmor.." Det var lite jobbigt ^^ Drömmer

    Jag är också sugen på att skaffa mig lite böcker o sånt, spännande o nyttig läsning Solig

  • tinis

    Usch det låter jobbigt Evelina :( Jag är en av dom som ännu inte känt av illamåendet o går in i vecka 9 Imorn , ta i trä :) men jag har ngr funderingar.. I min app så fick jag lära mig att ämnesomsättningen ökar med upp till 25%, men vad innebär det egentligen? Är det att det man äter förbränns fortare? O så att blodvolymen ökar, det finns ca 1 liter mer blod i slutet av grav. Betyder det att hjärtat får det jobbigare att pumpa? Är det därför man kan få höjt blodtryck? O så känner jag nånting precis under naveln, kan det vara ngt eller är det bara en slump att ngt känns just där? Många frågor :P

  • tinis

    O en annan grej, när jag vänder mig för fort när jag ligger ner så kan det göra så fasikens ont i sidan. Är det nån mer som känt så?


    belter skrev 2013-05-29 22:39:52 följande:
    meh neej vad tråkigt... aja då får jag köpa uppgraderingen så man ser resten! en favvo app just nu ju ! :D

    Jaa den är faktiskt toppen :)
  • tinis
    Pollyx skrev 2013-05-29 23:30:12 följande:
    Är det sidan i typ magen, ryggen eller mer i höften du får ont Tinis? 

    Förra veckan (v.6) hade jag ont typ i höfterna, (kring/i höfterna på nåt vis). Kunde inte ligga på sidan mer än en kortare stund, på grund av smärtan. -Misstänkte foglossning. 
    Nu har besvären varit borta några dagar, så hoppas på att det håller sig borta ett tag till. 
    Men magen/livmodern får jag också ont i (fortfarande) när jag ligger på sidan eller på mage. Besvärligt... ;)

    Är det när du ligger på rygg/sida eller mage du får ont förresten?  
    Det är i sidan av magen det gör ont, liksom hugger till när jag vänder mig för fort. Det är typ som om ligamenten inte hänger med i svängarna :/
  • tinis
    linaochliten skrev 2013-05-30 13:02:38 följande:
    Idag är tung dag för mig. Ultraljudet visade ingen förändring från förra veckan, det är MA. Jag har fått tabletter och kommer börja blöda ut det på lördag. Fan, jag vill inte! Men bättre det än att veta att det kommer att komma men inte när. Lycka till alla andra, hoppas att allt går bra för er!
    Stora styrkekramar till dig o er Hjärta{#emotions_dlg.flower}
  • tinis
    Lunda skrev 2013-05-30 15:10:12 följande:



    En fråga till er andra. Är det ingen som väntar till RUL?? Känns som jag är den ända här i gruppen som ska göra första UL i v 19. Vad är anledningen till att ni vill göra så tidigt?
    Hej!
    Min barnmorskas o min semester krockar så mycket med varandra så det skulle bli så sent om jag skulle vänta. Men det var inte hon som föreslog det utan det var jag som kände att om det är ngt som är fel så är det bra att få reda på det så tidigt som möjligt. Annars hade jag också fått vänta
  • tinis

    Nu kommer jag inte ihåg vem som skrev men hur vart det med konserten? Jag ska på fest ikväll o har ju inte berättat för dom som ska vara med. Var på systemet igår o köpte alkofri öl o en flaska vin. På ölflaskan får jag pilla bort alkofrimärket o flaskan köpte för att det inte skriker alkofri om den hehe Hoppas den är god :)

Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014