Inlägg från: Arn01 |Visa alla inlägg
  • Arn01

    Polisens agerande och övervåld i Husby

     


    Varför ska jag få min bil uppbränd och min privata egendom förstörd för ett antal personer tycker att dom känner sig utanför.


     Dom här vålds handlingarna går inte att försvara.


    Nu försöker man vända det till att det är polisens fel, samtidigt som vissa tävlar i dåliga ursäkter för att legitimera skadegörelse och våld.


     

  • Arn01

    Att bränna bilar är ett sätt att visa att man demonstrerar för att man känner sig frustrerad och förminskad säger man på tv.


    Börjar se ut som i vissa städer i mellanöstern, fantastiskt vad det här berikar.


     


    Själv fick jag inte morgon tidningen, men grannens Saab ser väldigt lockande ut att bränna upp i ren protest mot tidningsutdelaren.


    Kanske slänger jag några stenar också för att verkligen anamma det nya sättet att kommunicera i ett demokratiskt samhälle med fred och frihet. 


     


     


    Kanske ska vi börja kalla våra förorter för nya Gazaremsan, eftersom att vi förtrycker dom här stackars människorna med  demokrati ,skolor,sjukvård,bidrag, fred, frihet och en massa andra hemska saker.

  • Arn01

    Dom här dåliga ursäkterna för våldsverkan,vilket är denpåstådda nedrustningen som förklarade händelserna i Husby så borde det väl snarare vara Norrlands inland och andra delar av Sverige som stod i lågor.


    Det finnes inga andra platser i Sverige som debatterasså flitigt med olika lösningar och miljon satsningar som våra förorter, trotts detta brinner det på dessa områden.


    Det här skit snacket om att dom visar sitt missnöje mot att polisen sköt en 69-årig man till döds i en lägenhet i förra veckan.  Det är bara en i raden av dåliga ursäkter för dessa personer som i stället ser ett tillfälle att fly tristessen med våldsverkan.


     


    Det ironiska är att dom bara förstör för sig själva där en stor majoritet av dom som följer det här i övriga Sverige  bara får sin bild av  dom här förorterna bekräftade.


    Snacka om val lokomotiv för vissa partier.

Svar på tråden Polisens agerande och övervåld i Husby