Inlägg från: SupersurasunkSara |Visa alla inlägg
  • SupersurasunkSara

    Polisens agerande och övervåld i Husby

    LittleDarling skrev 2013-05-21 20:42:05 följande:
    tror du på riktigt att småbarn, gamla damer och precis ALLA som befann sig utomhus kastade sten på polisen och brände bilar? Det tror inte jag.. De flesta var väl kanske oroliga och ville se vad som pågick, var på väg hem eller ut från jobb/träning/vänner/you name it, letade efter sina anhöriga, jobbade i området.. m.m.

    Liksom vad gör folk utomhus i andra stadsdelar på kvällen? Inte är det öde bara för att det är mörkt ute.
    Nu har jag inte följt tråden eller läst det senaste om Husby, men det som förvånar mig är varför dessa personer inte går en annan väg utan promt ska fram och glo?
  • SupersurasunkSara
    LittleDarling skrev 2013-05-21 21:02:54 följande:
    Ja där håller jag med dig om att det inte är särskilt bra att hänga runt och titta på sådär. Men det kan ju som sagt finnas olika anledningar till det.
    Absolut, man kan vara på väg någonstans, men alla med något slags vett i huvudet går väl en annan väg om det är bråk och polisen är där?
  • SupersurasunkSara
    Errol Flynn skrev 2013-05-21 21:18:46 följande:
    Oj, gick inte att citera en bild tydligen, nåja, jag fattar inte att hon vågar, det finns nog ganska många som inte skulle ha nåt emot att den dagen kom fortare än hon väntat sig :-/
  • SupersurasunkSara
    Errol Flynn skrev 2013-05-21 21:25:05 följande:
    Megafon har inte särskilt stor trovärdighet med såna här knastar i framkant. Att megafon påstår att polisen kallat folk för neger kan man ta med en nypa salt kan vi väl vara överens om?
    Jag tycker folk beter sig som idioter. Om polisen har skjutit en beväpnad man bör tamigfasen vara tacksamma. Synd att han dog, vore bättre om han blivit oskadliggjord bara, men nu dog han alltså vilket jag anser att han valde att riskera iom att han betedde sig som han gjorde.

    Megafon vet jag inte så mycket om, men det jag sett nu i dagarna så hoppas jag alla andra inser vad mycket skit de snackar.
  • SupersurasunkSara
    Errol Flynn skrev 2013-05-21 21:26:30 följande:
    Mina barn hade inte fått gå utanför dörren om det var upplopp. Hade de smitit ut ändå och spelat allan ballan mot polisen och fått ett batongrapp är jag den första som hade sagt : så går det när man tjafsar med polisen!!
  • SupersurasunkSara
    LittleDarling skrev 2013-05-21 21:28:41 följande:
    Jag får uppfattningen om att det där är en ung och osäker tjej. Jag tror inte att hon vet vad hon gör eller vad hon säger, eller vad det kan leda till.
    Då kanske det är dags att hon växer upp då. Jag tyckte hon såg ut att vara myndig, men jag kan ha fel, svårt att se om någon är 16 eller 18 ibland. Jag finner ingen som helst ursäkt för ett så dumt uttalande. Gillar man inte lagarna i Sverige behöver man inte bo i Sverige.
  • SupersurasunkSara
    LittleDarling skrev 2013-05-21 21:36:16 följande:
    Som sagt det kan finnas många anledningar till varför man befann sig utomhus.
    Men ingen till att man inte går därifrån på polisens uppmaning eller av sig själv när man ser vad som pågår.
  • SupersurasunkSara
    Stekt potatis skrev 2013-05-21 21:49:36 följande:

    Nehej, vart tycker du man ska bo då? Det tyckte jag var ett ganska dumt uttalande faktiskt. Barnen är väl med största sannolikhet födda i Sverige. Det är deras hem, de lever i ett samhälle där det vimlar av okunniga människor som du som tror människor kan bo vartsomhelst, som helt ärligt verkar tro att alla faktiskt har samma valmöjligheter.
    Jag pratade om den synnerligen korkade bruden som skrivit att hon ska hata polisen tills hon dör, ingen annan.
  • SupersurasunkSara
    LittleDarling skrev 2013-05-21 21:42:45 följande:
    Ja det kan man ju tycka att hon borde växa upp. Men att hon gör ett sånt dumt tweet är heller inte anledning nog att kicka ut henne från landet. Hallå eller?
    Det skrev jag inte, jag skrev att om hon är missnöjd är hon fri att flytta. Liksom jag är fri att flytta för att jag hatar myggjävlar.
  • SupersurasunkSara
    LittleDarling skrev 2013-05-21 21:45:25 följande:
    Njaa.. Det är lätt att säga det för dig och mig som sitter här i vår trygga tillvaro bakom våra dataskärmar liksom. Men tänk dig att du har två kids på 10 och 11 år som lullar runt någonstans bland bilbränder och flygande stenar, inte fan hade jag övergett mina barn och bara gått hem. Nä men dom klarar sig nog, jag går hem och sover nu.
    Mina barn hade inte fått vara ute vid den tiden så det är en ickefråga för mig. De är nu 14 och 17 och får inte vara ute hur som helst nu heller.
Svar på tråden Polisens agerande och övervåld i Husby