Inlägg från: Wizard |Visa alla inlägg
  • Wizard

    Polisens agerande och övervåld i Husby

    Jag undrar var det här landet är påväg, det är inte okej för polisen att försvara sig om det blir attackerade. det är tydligen helt okej att kasta gatsten, förstöra bilar och byggnader för att polisen "använt övervåld". Men det är ju inte konstigt att främlingsfientliga partier gör framsteg i hela europa, det ska daltas med invandrare- som vet att om de säger "de kallade oss råttor, apor bla bla" så är det helt legitimt att förstöra allmänegendom, helst ska de även få några tusen i kompensation för att fått höra dessa ord (som sannolikt är helt fabricerade också). 
    Det är inte okej att kalla andra för ord, men det är definitivt inte okej att agera på något på egenhand. Det är att ta lagen i egna händer och jag hoppas rättväsendet är rättvist och dömmer hela bunten till egenmäktigt förfarande sedan en spark i röven och hem till iran/irak igen. 

  • Wizard
    salo skrev 2013-05-20 17:59:27 följande:
    Haha offerkoftan :) Jag som aldrig blivit utsatt för något liknande i hela mitt liv då jag antagligen ser så svensk ut man kan känner mig inte särskillt utsatt ;) 

    Om du har några utländska vänner(tvekar på det), fråga dem vad deras upplevelse av polisen är. Och då menar jag inte den adopterade klasskompisen som bara umgicks med svenskar. 

    Denna ignorans har jag upptäckt är supervanlig bland många svenskar men iofsig märkte jag heller inte hur mycket rasism det fanns i sverige innan jag började umgås med en afrikan..vilka blickar man möts av, men man vänjer sig som tur är och märker det knappt till sist ;)

    Offerkoftan är på eller? Vakna är du snäll  
    Det kan jag svara på, jag har flera utländska vänner och ingen av dessa är en person som springer ute i gäng och provocerar, de är som vilken annan Svensk som helst och har förstått poängen med integration. Jag har aldrig hört något annat än att de blir förbannade på de invandrare som håller på så här. Precis som jag blir förbannad på Svenskar som beter sig som idioter. Jag har ingen som helst anledning att skylla på polis eller samhälle för detta, jag vet personer jag vuxit upp med som idag är mer eller mindre yrkeskriminella, de avskyr polisen. Jag anser att de får skylla sig själva, problemet ligger inte hos polisen (annat än att det är en tandlösorganisation) utan hos individer som inte förstår hur ett samhälle fungerar, sen verkar denna uppfattning vara väldigt snedvriden hos speciellt många invandrare. Men det är väl oandrasidan inte helt oförväntat då de aldrig levt i ett fungerande samhälle utan krigat i decennium eller betydligt längre. Det går inte skylla på myndigheter när inte individerna tar sitt ansvar.
  • Wizard
    LittleDarling skrev 2013-05-20 20:21:15 följande:
    ok.
    Ja det får vi hoppas!
    Nej SD kommer ju in i nästa val så det blir inget lilla mellanöstern här heller.
  • Wizard
    LittleDarling skrev 2013-05-20 20:59:13 följande:
    Sorry jag läser inga främlingsfientliga sidor!

    Kommer in?

    Kommer in som styrande parti istället för som nu, obetydliga.
  • Wizard

    Jag hoppas även de som fortfarande försvarar vad som nu pågått i Stockholm i tre dygn är beredda att betala för det, jag är det inte.

  • Wizard

    De som inte är medborgare bör bli utvisade med familj med omedelbar verkan. Det ska inte accepteras eller daltas med sådant här beteende. Men oandrasidan bara att gratulera de korkade att de bedriver främlingsfientliga partiers valprogram.

  • Wizard
    LindaEfraim skrev 2013-05-22 01:39:16 följande:
    Nja familjerna borde ju inte straffas för enskilda individers agerande, vi har väl ingen arvssynd i Sverige. Isåfall borde ju alla kriminella som sitter inne även få sina familjer inlåsta
    Eftersom det rör sig om mestadels ungdomar så bör väl samma regler gälla där? Myndigmålsägare blir ansvarig för de brott icke myndiga utfört, det är föräldrarnas ansvar och då ska de även stå tillsvars för detta om de inte levt upp till det ansvaret. Svensk som utländsk.
  • Wizard
    charras skrev 2013-05-22 08:42:51 följande:
    Polisen har för fan vapen, varför skjuter dom inte?

    Det räcker med att skjuta av två tre st så kommer dom andra försvinna omgående.
     
    Vad tror du? Vad hände senast de sköt en stackare som kastade sten på avenyn i göteborg?

    Sverige har blivit feminist och vänsterextremernas högnäste, jag hoppas bara de är beredda att ta sitt ansvar nu när situationen som så många normalt funtade människor förstått skulle uppstå under så många år börjar komma.
    Och detta är bara början ska ni se,  
  • Wizard
    charras skrev 2013-05-22 09:04:26 följande:
    Då skjuter man igen och igen och igen sen laddar man om och fortsätter.

    Polisen ska föreställa auktoritet, inte stenkastande blattar då.

     
    Jag håller med dig i sak, faktum är att hade vi haft något försvar kvar hade det varit läge att stationera ut beväpnade soldater i berörda stadsdelar. Allra värst tycker jag det är att idioterna attackerar och försöker sabbotera för brandkåren när de gör sitt jobb. 

    Och sedan när sådana här sidor får tid och utrymme i media tycker jag är djävla snedvridet.
    http://megafonen.com/husby-belagrat-av-poliser-ga-hem-det-har-ar-vart-hem/

    Hur fan skulle det se ut om man intervjuade en nazist organisation i dessa nyheter? Det gör man inte, det tillför inget. Men att intervjua en exakt likadan invandrardriven organisation går bra. Det är ju synd om de 10% gäster vi har i Sverige inte får särskild behandling. För genomsnittssvensken accepterar helt klart att gäster vrålar om dessert och säger man nej så river de upp vardagsrumsmöblerna, kastar porslinet i golvet och hävdar att det var värdens fel eftersom denne kunde bjudit på dessert. 
  • Wizard
    Enter Sandman skrev 2013-05-22 09:37:59 följande:

    Menar du verkligen det där, du tycker man ska döda invandrare?
    Vad säger det är invandrare? Det är väl svenskar som springer och kastar gatusten på poliserna? Vänstern har ju gjort så i alla tider, fråga bara Hannes Westberg som fortfarande idag anser det var polisens fel att han blev skjuten. Inte det faktum att han kastade flertalet stenar mot dom. 

    Sedan så var det inte vad han skrev, han skrev att polisen skulle försvara sig. Och det har han helt rätt i. Går någon till attack så är det bättre de skjuter en springer därifrån, var det står att någon skulle döda någon eller ens träffa någon förstår jag däremot inte. Det verkar vara något som du sjukt nog drar slutsatsen till själv, jag misstänker du inte drar samma slutsats vad det gäller folk som kastar en kilos stenar mot andra människor eller är det helt främmande att ett sådant objekt kan orsaka betydligt värre skador än vad en kula kan göra? Skillnaden är väl enbart att en pistol så har man bättre kontroll på vad man träffar och hur. 
Svar på tråden Polisens agerande och övervåld i Husby