Inlägg från: Tompaaik |Visa alla inlägg
  • Tompaaik

    Polisens agerande och övervåld i Husby

    LittleDarling skrev 2013-05-23 12:05:23 följande:
    Okej men du måste väl hålla med om att "neger" är ett rasistiskt ord?

    Ordet neger kommer från det latinska ordet negro=svart. Om nu inte ordet neger med alla dess böjelser får användas så måste du också anse att nationer som Niger och Nigeria omedelbart ska byta namn....
  • Tompaaik
    LittleDarling skrev 2013-05-23 12:18:53 följande:
    Jag har aldrig försvarat någon form av kriminalitet eller våld. Sluta tillskriva mig åsikter. Hade varit jävligt uppskattat!
    Hur kommer det sig då att du är extremt upprörd över att nå´n polis har eventuellt sagt nedsättande ord åt nå´n? Dessa påståenden kommer från em medlem i gruppen Megafon, som dessutom på  bästa sändningstid anklagar polisen för MORD på en 69-åring. Det finns också anklagelser på polisbrutalitet som du också stöder.
    Inget av dessa påståenden finns dokumenterade, det finns däremot en mängd med bilder och filmer som bevisar de unga kriminellas brott.
    Ändå väljer du att attackera polis och dessutom ger du dom skulden . Det kan inte annat än tolkas som att du accepterar de unga kriminellas gärningar.....
  • Tompaaik
    LittleDarling skrev 2013-05-23 12:22:52 följande:
    Jag vägrar att diskutera detta ordet vidare för den debatten tar aldrig slut. Jag hänvisar till dessa hundratals andra trådar som redan finns om detta. Vi stänger den dörren nu bara.

    Du startade själv debatten om det ordet, nu när du får mothugg vill du ändra på agendan. Känns väldigt PK och det känns väldigt  socialistiskt, obekväma åsikter ska tystas ner....
  • Tompaaik
    LittleDarling skrev 2013-05-23 12:32:04 följande:
    Men återigen, du tolkar fel.

    Så du har inta attackerat polisen då??!! För många inlägg sedan menar du att du väljer att tro på Megafons påståenden tills motbevis har presenterats, helt emot gängse rättsuppfattning. Du väljer att INTE tro på andras vittnesmål om motsatta förhållanden, vittnesmål från mödrar till gripna och från en person med invandrarbakgrund.
  • Tompaaik
    LittleDarling skrev 2013-05-23 12:36:31 följande:
    La la laaa.. Jag hade kunnat komma med sååå många argument och ren fakta men jag orkar bara inte. Jag har haft den debatten så många gånger innan. Sök på ordet här på Familjeliv så ser du alla trådar komma upp. Jag orkar bara inte ge mig in där nu.

    Nää... det är tungt när man hela tiden blir överbevisad. Åter till tråden, har du fått fram några konkreta bevis till dina påståenden om polisbrutaliet och polisens rasistiska språkbruk?
  • Tompaaik
    LittleDarling skrev 2013-05-23 12:41:20 följande:
    Ja jag känner mig redo att runda av. Tycker det här börjar bli väldigt uttjatat faktiskt och sen som du säger, det finns inga nya bevis eller aspekter att komma med heller så inget nytt att tillföra.

    ...så i din värld är allt polisens fel. Jag menar med din syn på rättvisa så är polisen skyldig till motsatsen är bevisad...
  • Tompaaik
    LittleDarling skrev 2013-05-23 12:42:45 följande:
    Nej jag har verkligen inte attackerat polisen. Och nej, jag har hittills inte hört något polis förneka detta.

    Så är det det som behövs, ett förnekande från polisen?? Hur ska det gå till då tycker du? Du tycks anse att polisen är en stor homogen grupp som agerar lika. Ska alla poliser göra avbön eller ska polismyndigheten kolla genom vad alla har sagt...?? Många frågor blir det...
  • Tompaaik
    LittleDarling skrev 2013-05-23 12:44:05 följande:
    Överbevisad? Jag har inte ens kommit med en enda grej i "neger"-debatten så lägg ner. Du har bevisat noll medan jag fortfarande sitter inne på mitt. Tänker inte gå in på det heller.



    I debatten om ordet neger så påstår du att det är ett rasistisk ord utan att egentligen reflektera över ordets bakgrund. Dessutom används ordet i olika former i en hel del nationer.

    Jag har inte gjort några påståenden men jag gör ett nu. Problemen i Stockholms förorter beror enbart på unga kriminellas lust att skapa spänning i tillvaron genom att leka katt och råtta med polisen.
    Intressant att få se vad du sitter inne med.... som kan toppa det som ligisterna har gjort och kommer att göra. 
  • Tompaaik
    LittleDarling skrev 2013-05-23 12:48:18 följande:
    Nej allt är inte polisens fel. Men jag vill gärna inte bara avfärda människors berättelser om upplevelser så lättvindigt heller.

    Så du väljer att inte avfärda vittnesmålen mot polisen men hur är det med vittnesmålen som är till polisens fördel då?
  • Tompaaik
    LittleDarling skrev 2013-05-23 12:58:26 följande:
    Jag har aldrig sett några vittnesmål som förnekar att vissa poliser använde orden.

    Du verkar ha klara begränsade kunskaper i juridik va`....
Svar på tråden Polisens agerande och övervåld i Husby