Inlägg från: caaroline |Visa alla inlägg
  • caaroline

    Dövstumma bedragare

    Har sett ett flertal av dessa jag med, en kille ville ge mig en ros och jag skakade på huvudet som ett "nej" flera gånger och sa även att jag inte ville ha. Efter mycket så tog jag emot rosen för ja orkade inte stå där nå mer och när ja tagit den och skulle gå så tar han tag i mig och tar fram en lapp där de står att hans familj behöver pengar osvosvosv... Kan ju sen säga att ja inte trodde ett dugg på de för ju längre tiden gick den dagen så såg ja flera stycken killar/tjejer som gjorde likadant. Jag sa att ja inte hade pengar och gav tillbaka rosen men han gav sig fan på att jag skulle ha den! Jag tog den och gick, fick killen springandes efter mig och han slet tag i mig, tog fram lappen igen och blev nästan arg.. Gav tillbaka rosen igen och gick! Sen vände ja mig om och fick ett vackert långfinger riktad mot mig, charmig kille dedär..

  • caaroline

    Har även varit med om att en äldre kille kom och knackade på och gav en lapp om att han behövde komma hem till sitt hemland och behövde pengar till det och på lappen stod även en fråga om ifall han fick rita av någon i våran familj och komma med tavlan inom en vecka (pengarna betalades i förskott) ... Den var också svår att gå på när man varit med om dendär "stads-incidenten" bara ett tag innan..

    Domdär människorna verka finnas lite överallt faktiskt! :/ de är bra att varna andra.. De är så synd för om de faktiskt finns folk som behöver hjälp så tror man inte på dom!

Svar på tråden Dövstumma bedragare