• Rue

    Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?

    Hej! Fick idag reda på att jag väntar 2 . Bara i v 8 än så länge. Är 34 år och detta blir första barnen- fick ett ma i dec. Mår inte illa alls nästan- bara om jag blir väldigt hungrig. Bokade faktiskt vul just för att jag var orolig för ett ma till pga bristen av symtom. Tji fick jag😜. Vi är jätteglada!

  • Rue

    Mest svullna tarmar tror jag . Så ser gravid ut- tur jag har semester nu så man kan undvika spekulationer

  • Rue

    Ja jag har inte heller koll på om det är några mer do/don'ts man ska tänka på för att det är två? Tog blodprov idag och än så lönge bra järnvärde iaf, annars är väl det vanligt har jag hört.

  • Rue

    Fick en för en v sen, gammalt blod och lite men skrämde livet ur mig ändå. Gyn såg inget konstigt utan gissade på ett sprucket blodkärl bara där det kom så lite blod att det inte kom ut med en gång. Också läst att det är vanligare med blödningar v 5-15 med tvillingar- händer ju så mkt där inne då😄. Sen, om man som mig har en icke-fungerande mage så kan det tydligen räcka med att man tar i lite (hrm) för att ett minikärl ska spricka. Så länge det inte blöder mkt el gör ont är det nog lugnt.

  • Rue

    Har bara iPhone så kan inte kopiera en lista men Bill ngn lägga in mig på 28/2 så vore det snällt😜

  • Rue

    Anzz- herregud så sött! Vet inte hur gamla ni andra e men ngn som ska göra/gjort kub? Ska ni försöka ta reda på kön?

  • Rue

    Jag e 34 och vi ska göra kub. Tar blodprov v 11 och nupp v 14 tror jag. Mest för att veta. Jag kommer vara 34 även när bebisarna kommer och e man under 35 vid födsel i Gbg får man betala det själv men vi tycker det är värt det. Vill jättegärna veta könen längre fram- känns på nåt sätt mer verkligt att kunna prata om hon/han än om bebisarna😄.

  • Rue

    Aldrig haft nåt riktigt superillamående men går in i v 9 nu så kanske kommer. Mår illa om jag blir hungrig- och hungrig e jag ofta- så äter mkt så är det bra😄. Men då oroar man ju sig för det- jag var ju säker på att min brist på symtom betydde ma igen- så var det tom 2! Ngn av er andra som fått illamåendet så här sent el kom det med en gång? Håller mina tummar här!

  • Rue

    Thirtyplus- åh det låter ju lovande😄. Va spännande art det snart e dags! Hoppas så att båda mina vill stanna, förstod att det e vanligt art man får missfall på en såhär tidigt- men sen beskedet i onsdags har jag bara blivit mer och mer glad över det😄.

  • Rue

    Tycker också det finns väldigt lite info. Finns väl en tvillingklubb på nätet man kan gå med i tror jag. Själv e jag bara i v 9 på sön så avvaktar lite. Sånt jag vill veta nu är om livmodern "kommer upp" ur bäckenet tidiga med 2, syns bebismagen tidigare etc. Just nu har jag bara svullna tarmar Hahaha, men efter en måltid ser jag ut att vara i 4e mån iaf och magen e stenhård😄. Hade vart roligare om det faktisk va de små räkorna som gjorde det och inte tarmar!

Svar på tråden Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?