Inlägg från: Blivandetvillingmamma |Visa alla inlägg
  • Blivandetvillingmamma

    Jag har rul den 19 sep, men ska på ul den 5 sep å då får vi reda på om de e 2 flickor lr 2 pojkar!! Därefter ul varannan vecka fram till v 24 sen var tredje. Nån mer som har det så? ( väntat enäggstvillingar )

  • Blivandetvillingmamma
    Rue skrev 2013-08-22 14:24:09 följande:

    Blivandetvillingmamma- väntar tvåäggs så vet inte hur mitt upplägg kommer se ut. Har ingenting nu mellan kub och rul, sen ska jag träffa min bm igen veckan efter och får väl reda på mer då????. Skulle ju bli en del ul för att kolla tillväxten även på tvåäggs men vet inte hur ofta. Kanske olika beroende på vart man bor med, bor i Gbg.


    Väntar tvillingar feb 2014
    Ja, de kan nog stämma.. Bor i Jkpg.
  • Blivandetvillingmamma
    Eos79 skrev 2013-08-22 20:44:47 följande:

    Vi ska göra Rul 11/9. Längtar sååå. Hade också gärna gjort Ul en gång i veckan:) Väntar ju enäggs och ska ta reda på kön också den 11:e.

    Har inte börjat köpa några kläder än. Vill veta kön först. Tänker nog också satsa på lite i strl44 men mest 50.

    Var och tittade på vagn igår och fastnade för en Buganoo donkey twin. Har ni andra köpt vagn än?


    Hej! Vi har inte köpt vagn än men jag håller koll på blocket just nu. Har fastnat för double monkeyn! :))
  • Blivandetvillingmamma
    Förväntansfulla skrev 2013-08-25 23:37:54 följande:

    Hur känner ni andra angående er graviditet? Är ni lika oroliga som jag? Är orolig att något ska vara fel och vill inte gå ut riktigt med min graviditet innan rul och de är inte förrän i vecka 20. Jämför mig med andras gravidmagar och vet inte riktigt hur jag känner min livmoder så känner inte att jag kan hålla koll på om allt växer som det ska. Har en kula ca upp till naveln nu men så ser jag bilder på kvinnor som är stora ända upp till brösten i stort sett. Hur ser ni andra ut? Vet att alla bär sina barn annorlunda och att vi är olika långa, olika breda osv men oroar mig ändå:/ känt rörelser nu i en vecka som jag är hundra på att det är bebis men vet ju inte om båda fortf lever... Tror mycket av min oro bygger på vårt ma vi hade precis innan denna graviditet och att jag haft dessa blödningar denna gången. Usch önskar att man hade haft ett litet titthål i magen så att man kunde se så allt är bra där inne. Är inte orolig hela tiden men ibland kommer oron där och bonkar på dörren och då är det väldigt svårt att tänka bort det. Är det bara jag som känner så här?:/


    Hej! Förstår din oro. Ja e i v 15+2 å ska på ul nästa vecka. Då detta e min första graviditet så vet ja inte hur de känns om de e en lr två som sparkar. Oron finns där Men ja försöker bara tänka positivt å känslan säger att de är bra:)

    Ja berättade för dom på mitt jobb för 2 v sen då det underlättar om dom vet ( jobbar på industri )
  • Blivandetvillingmamma
    majken30 skrev 2013-08-26 09:46:17 följande:
    Hej, jag är också i v 16 (15+2) 
    Detta är min första graviditet och emellanåt blir jag väldigt orolig för att vissa dagar känna mig trygg och lugn.

    Det som hände förra veckan var att jag började få sammandragningar. Jag jobbade nog lite för många timmar med för lite sömn. Jag blev så orolig i lördags, så efter jobbet åkte vi till gyn-akuten. Där kunde hon se att allt var normalt och vi fick se våra små mirakel igen, vilket alltid är skönt. De hade vuxit såg vi och som vanligt var en väldigt aktiv medan syster eller bror låg och vilade under :)

    Men läkaren ville ändå sjukskriva mig på 25 procent. Hon sa att det är viktigt att vila när man får sammandragningar, men att det inte är farligt. Och jag har inte ont, så jag får väl lita på att allt är bra.

    Jag blir bara orolig, visste inte att man kunde få det så här tidigt!? Har ni känt sammandragningar än? 
    Åh va kul att vi ligger jämt!;) har din mage vuxit mkt? Ja tycker att sen vi fick reda på att de va tvillingar v 13( kub) så växte magen ordentligt! Nu kan ja inte dölja att ja e gravid, vilket e skönt:) nu måste man köpa nytt för inga byxor passar längre...

    Nu längtar ja till tors nästa vecka då ja får se dom små liven igen! Någon mer som ska ta reda på/ fått reda på vilket/vilka kön dom har??
  • Blivandetvillingmamma
    majken30 skrev 2013-08-26 15:41:45 följande:
    Ja jättekul att kunna följas åt, bor du i Stockholm? Vi ska på tvillingkurs i höst :)

    Jo, min mage har tagit en ny form. Förra veckan gick jag över till mammabyxor och snart måste jag även köpa ny BH. Jag har nu passerat 60 kg, (+3 kg sen inskrivning) tror att det är en rätt normal ökning.  

    När har ni RUL, ska ni kolla kön?
     
    Rul har vi den 19 sep men vi ska kolla könen redan nästa vecka på vanligt ul, man vill ju va lite förberedd nu när de e två:) bl.a. Namn mm..

    Har gått upp ca 1,5 kg sen inskrivning, så nu väger ja strax över 60 ja oxå. Jag bor i Jönköping. Tänkte kolla upp om de blir av några tvillingträffar (beror på hur många de

    blir)

    Vet du om de e enäggstvillingar lr tvåäggs?

    När ska ni på rul? Några ul innan de?
  • Blivandetvillingmamma
    majken30 skrev 2013-08-26 20:17:16 följande:
    Å vad spännande!! Visst hade det varit kul att kolla könen, men vi har sagt att vi sparar den överraskningen! Det är så kul för att redan nu är de så olika. Den ena är livlig och rullar runt varje gång vi sett våra älsklingar, syster eller bror ligger cool därunder och man undrar verkligen ifall det är olika kön!?

    Vi ska på RUL 12 sep. Då kanske vi "råkar" se nåt på ultraljudet ;) Med största sannolikhet är det tvåäggs. De har sett två moderkakor och en tjock skiljevägg. Så det känns bra! Vet ni om det är enäggs eller tvåäggs? 
    Dom såg först inte om dom låg i samma säck men efter ett andra ul så såg dom en tunn skiljevägg mellan dom *pust* . De delar samma moderkaka å vi har fått de bekräftat att de e enäggstvillingar :) känslan säger pojkar men vi får se!;)
Svar på tråden Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?