• EstherH

    Har min fru ovanligt lite könsbehåring?

    Jag har väldigt lite könshår. Väldigt glest på blygdläpparna, lite mer på venusberget. Har aldrig behövt raka bikinilinjen, har inte heller något mot lår och rumpa. Syrran och mamma har likadant!

  • EstherH
    Zizzy Zimsson skrev 2013-07-06 16:45:20 följande:
    Låter normalt. Jag behöver inte heller ansa någon bikinilinje.  Håret går definitivt inte ner på låren (eller mot rumpan??).

    Jag rakar smalbenen när det är sommar, men mest av gammal vana eller snarare för att samhället "kräver det".

    En rätt ovanlig sak är att jag har typ inget hår alls under armarna. Om man stirrar riktigt nära kanske man ser några ljusa fjun. Har aldrig behövt raka mig under armarna men folk tror nog jag gör det.
    Jag har inte heller nästan något hår under armarna! :D Slutade raka mig där för cirka 3 år sedan och det är typ bara tio hårstrån under varje arm. Bekanta brukar kommentera att det är lite lustigt att jag inte rakar benen, men ändå väljer att raka armhålorna. När jag får förklara att jag faktiskt inte rakar armhålorna så är det många som inte tror på mig. Min pojkvän trodde länge att jag noppade håret där, haha. Hårväxt kan vara så olika!
  • EstherH
    Drace skrev 2013-07-07 01:23:54 följande:
    Har varit tillsammans med ett par tjejer från Asien som bara hade nåt enstaka strå under armarna och könshår som slutade vid halva slidan ungefär.
    Men är du ursprungligen från Norden?
    Kan ju inte vara vanligt bland nordbor att ha så lite hår....  
    Mamma är halvfinsk, i övrigt är hela släkten från Norrland. När jag var yngre trodde jag att alla kvinnor hade sådana där tjocka buskar under armarna och mellan benen, men när jag blivit äldre har jag insett att det kan vara så olika. Jag har sett kvinnor vars hårväxt sträcker sig långt ut på lår och skinkor, och kvinnor som knappt har någonting alls. Jag har kompisar med riklig hårväxt under armarna och somliga med så lite hår där att de bara nyper tag i de 10 stråna med fingrarna och rycker istället för att raka.
  • EstherH
    marjon11 skrev 2013-07-07 01:55:50 följande:


    Det är.mycket vackert och sexigt med kvinnor som av naturen har lite hår på kroppen och vill visa det utan att raka sig. Har man en djungel under armarna bör man nog raka sig. Men med bara några strån är det sexigt. Så även med könshår om det är lite. Du skriver att det är glest på blygdläpparna, men har du hår runt hela slidan eller är det bara en bit?
    Bör och bör. Jag tycker både kvinnor och män ska göra som de själv trivs med sina kroppar. Personligen gillar jag både håriga män och kvinnor, men vill man raka sig så ska man självklart raka sig.

    Jag har hår på blygdläpparna och på venusberget. Ingenting mot röven.
  • EstherH
    paret skrev 2013-07-07 18:28:37 följande:
    Väldig olika, men kanske är det så att mörka har mera hårväxt än blondiner?
    Jag är mörkhårig och har lite hårväxt :)
Svar på tråden Har min fru ovanligt lite könsbehåring?