• MagnusAIK

    Nån som kan rekommendera tandblekning-hemma-produkter?

    Jag funderar på att beställa hem tandblekningsprodukter, vet inte riktigt vad jag ska köpa än, men nåt måste göras åt kaffefläckarna.
    Är det nån som har testat? Nåt speciellt ni kan rekommendera?
    Finns hur mycket som helst

  • Svar på tråden Nån som kan rekommendera tandblekning-hemma-produkter?
  • EJL

    Crest Whitestrips! Då händer det grejer (om man använder nivå 5). Man får sju strips, jag var nöjd efter två omgångar.

  • kattluna79

    Både jag och min man har blekt tänder hemma och vi är jättenöjda med hur det har gått. Du kan beställa från flera hemsidor men tänk bara på att beställa produkter som är peroxidfria. Annars är det väldigt enkelt att göra det själv.


    Min man beställde från truewhite.se och de har ett erbjudande där du får första beställningen gratis. Hans tänder var ganska missfärgade eftersom han både snusar och dricker kaffe men de blev jättefina efter behandlingen. Här finns erbjudandet: http://truewhite.se/erbjudande/

  • snilla

    Upplever att mina tänder blir finare när jag använder miswak regelbundet. En bra vana hursomhelst för munhygienen.

  • Tulipa 01

    Jag tycker att Crest Whitestrips funkar bra för att göra gula tänder vitare. När det gäller "kaffefläckar" och andra missfärgningar på tänderna så tycker jag dock att det enda som hjälper är att gå till tandläkaren/tandhygienisten och få dessa bortputsade. Det kan antingen göras genom "saltblästring" eller genom putsning/skrapning. Denna behandling gör en enorm skillnad på riktiga missfärgningar, går inte att jämföra med tandblekning!

    Bor man i Stockholm kan man passa på att köpa ett billigt tandläkarbesök inkl. borttagning av missfärgningar och kanske också tandsten som dyker upp på Groupon och letsdeal säkert varje månad. Då kan man få behandlingen inkl. röntgenundersökning för kanske 250 kr.

     

  • tooschoolforcool

    Jag har testat flera, men de som verkligen tog högsta poäng var detta: www.lusterpremiumwhite.com/&gclid=CNqfyrahhroCFaNaMgodmAgA-A

    Vet inte om de säljs i Sverige, annars kolla om du kan beställa från USA. Tänderna blir kritvita och man kan köra hela processen samma dag på endast nån timme. Man får blekmedel och även en lampa man håller framför tandraderna. Det var lika effektivt som att gå till tandläkare och bleka. Gjorde inte ont alls heller, annars brukar strips göra apont på mig och tar sån lång tid.

Svar på tråden Nån som kan rekommendera tandblekning-hemma-produkter?