• Anonym (TS)

    SNABB HJÄLP TACK! biomamma skickar okända att hämta på dagis!

    Nu var det ett tag sedan jag startade denna tråd. Som vi har kämpat, men sedan 10 månader tillbaka har min sambo ensam vårdnad. Biomamman har under denna period blivit omhändertagen ett flertal gånger av polis mitt på dagen full & narkotika påverkad, grannar har även lämnat in oro-anmälningar till soc om att dom har varit rädda att det skulle vistas barn i biomammans lägenhet pga skrik,slagsmål hela nätter, & att dom även misstänkte missbruk! Oavsett hur hemskt det är så är det på något vis skönt att andra också reagerat! Biomamman ringer var 3 månad ungefär, det är den kontakten dom har nu! Skulle vilja påminna er alla där ute att det faktiskt finns pappor också som kämpar & kämpar för att skydda sitt/sina barn från olämpliga mammor! Glöm inte bort att krama alla duktiga pappor <3! Tack för alla stöttande kommentarer än en gång!

  • Anonym (TS)
    Anonym (Suck) skrev 2015-02-01 09:40:34 följande:
    Skiter i det? Mamman är SJUK!!!!!

    Hoppas hon får hjälp och kan få vara mamma till sitt barn igen! Jag tycker väldigt synd om både barnet (som med största sannolikhet saknar sin mamma) och mamman (som alla verkar ha övergett åt sitt öde).
    Det är ingen som har övergett modern till hennes öde på något sätt & vis,hon är snart 40 år gammal & har blivit erbjuden hjälp att komma ur sitt missbruk/hjälp med sjukdomar ett flertal gånger men vägrat ens erkänna missbruk & tyvärr är det inte bara missbruk som är problemet i hennes fall utan många psykiska sjukdomar som finns dokumenterade sedan länge! Att hon flyttade 5 mil bort var enbart för att hennes nya missbrukande pojkvän bor där!
  • Anonym (TS)

    Klart pojken saknar sin mamma, men vad ska vi göra? Tvinga mamman att vilja ha kontakt ? Lämna honom vid sin mamma som både är onykter & narkotikapåverkad ? Vi gör allt för att han ska ha det så bra han bara kan med oss & sen kan vi tyvärr inte göra så mycket mer än att bara finnas för honom alltid!

  • Anonym (TS)
    Förtryckt skrev 2015-02-01 18:14:42 följande:

    Gud alltså... vissa i den här tråden... Spöke.....suck. Jag kommer inte över hur korkade vissa är.

    JA vi kommer fortsätta tycka det är jättebra, duktigt, och heja på, när en pappa tar 100% ansvar för sitt barn.
    JA vi kommer fortsätta tycka det är fruktansvärt när en mamma tar 0% ansvar för sitt barn.

    FRÅGOR PÅ DET?


    Skönt att se att det finns vanliga vettiga människor :) !
  • Anonym (TS)
    spirituality skrev 2015-02-02 11:15:30 följande:

    Tycker att det är jättebra att ni finns där för pojken {#emotions_dlg.flower}
    I övrigt så tycker jag inte att det har med kön att göra. Jag hade tyckt att det vore lika bra om det var en mamma som kämpade.


    Visst är det så, men det är väldigt lite uppmärksammat att pappor också kämpar för sina barn kan jag tycka :)
Svar på tråden SNABB HJÄLP TACK! biomamma skickar okända att hämta på dagis!