• Nawifa

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Hej tjejer! Jag vill gärna vara med här också :) BF 15 maj ofattbart men så roligt!!

  • Nawifa
    MadeleineH skrev 2013-09-05 20:48:30 följande:

    Känns som att jag i är sjunde månaden just nu. Magen är enormt svullen. 

    Just nu har jag en jättetung jobbperiod, men det är lite svårt att koncentrera sig när man titt som tätt kommer på att man är på smällen! smile1.gif  

    Tränar ni nåt? Jag försöker gå till gymmet varje lunch, men jag mår sjukt illa av konditionsträning!  


    Jag har inte tränat på hela veckan, är så galet trött och igår kräktes jag efter både frukost och lunch, tråkigt för man vill ju gärna hålla i träning :)
  • Nawifa

    Hur har ni gjort här inne? Har ni redan ringt er mödravårdcentral för inskrivning? Jag är i vecka 5 nu, funderar på att vänta lite eller om

    Man borde göra det direkt?

  • Nawifa
    MadeleineH skrev 2013-09-08 09:21:56 följande:

    Nawifa jag har tid den 23/9. Ringde direkt. Jobbar mycket och reser i perioder så jag kände att jag behövde boka in direkt.

    Är i 6+1 idag. Fruktansvärd "mensvärk", känner mig orolig. Illamående också.

    Är egentligen för trött, men måste in och helgjobba på kontoret... Zzzzzz!


    Jag har också haft jätte mycket värk idag. Fick lite ljusrosa på pappret också, så rädd att det inte ska gå vägen :( har ni andra också ont i magen? Det riktigt värker och ilar emellanåt
  • Nawifa

    Fick tid för inskrivning 26 september! Känns så spännande! Men läste att man sen bara har ultraljudskontrollen i vecka 18 och sen är nästa besök i vecka 25! Tycker det är lång tid att vänta, man har ju så mycket tankar så ett besök på 25 veckor känns lite, vad tycker ni?

  • Nawifa

    Hej allihop! Hur går det med magarna? Vi har precis kommit hem ifrån en vecka i Turkiet, och under den veckan så verkar hösten hittat hit. Jag har haft lite blodblandade flytningar under semesterns första dagar så måste kolla upp det.

  • Nawifa
    MadeleineH skrev 2013-09-22 19:11:07 följande:

    Härligt med Turkiet! Jag har precis kommit hem från galen jobbresa i London, helt slut. Är i 8+1 tror jag nu, går sakta med säkert framåt. smile1.gif

    Ska på inskrivning imorgon. Ska fråga om ett bekräftande ul om möjligt. Har haft väldigt mycket "mensvärk", men på senaste har det avtagit. Vill gärna veta om det är ok eller inte! Har ingen lust ett gå runt och tro att jag är gravid om det avstannat. Men men, det är nog bra.

    Nu längtar jag efter att komma igång med träning. Men hur ska man orka masa sig till gymmet..? smile1.gif


    Jag försöker få telefontid på Gyn, är inte det lättaste vill jag lova. Jag försöker också ta mig till gymmet! Efter att ha frossat i onyttigheter en hel vecka så antar jag att jag bör röra lite på mig nu :)
  • Nawifa
    MadeleineH skrev 2013-09-23 19:36:34 följande:

    Haha, januari ska det gymmas efter två och en halv veckas uppehåll!

    Jag var på inskrivning idag. En liten milstolpe i alla fall. Fick tid för bekräftande ul på tisdag nästa vecka! smile1.gif


    Vad skönt för dig att få ett ul! Det blir mer verkligt då :) hoppas också på att vi får komma och kolla om det finns någon där inne. Mitt illamående säger att det är så men blödningarna oroar lite! Jag ska in en sväng på gymmet i morgon efter jobbet! Se hur mycket man orkar :)
  • Nawifa
    MadeleineH skrev 2013-09-24 13:45:09 följande:
    Nu har jag varit på gymmet första gången sedan jag började mitt stora jobbrace, mycket skönt! Pass imorgon och PT på fredag. Ska hålla i min goda trend nu. Det märks ju verkligen att man har mer blod i kroppen - jag blir så sjukt anfådd. 

    Ja det var verkligen skönt att jag fick en tid för det. Är rätt orolig som person, och jag tycker att min m"mensvärk" minskat. Men det är bara att hoppas på att hjärtat slår nästa vecka.

    Vilken vecka är du i nu Nawifa?  
    Har idag varit på vul för att kolla upp mina blödningar, det visade sig att bebisens hjärta börjat slå och att jag är i vecka 7+2 blödningen satt en liten bit under fosterblåsan och han pratade om att det hade lossnat lite där? Men att det inte hade nått bebisen och att jag kunde vara lugn, men ju mer man funderar på det festa mindre lugn är man, inte nått bebisen? Kan det nå bebisen? Och vad händer då? Jag skulle ta det lugnt med träningen så en powerwalk blev det i höstvädret idag :) härligt att du fått igång träningen igen!!
  • Nawifa
    MadeleineH skrev 2013-09-24 19:28:57 följande:

    Oj vad konstigt det lät! Men läkaren skulle garanterat sagt nåt om hen trodde att det skulle nå fostret, så att säga. Skönt att det såg bra ut annars!

    Hur gör ni, ska ni göra kubtest? Vi pratade om det igår här hemma. Jag är rädd för trisomi 13 och 18 eftersom det är garanterad död i magen eller direkt efter förlossning. Jag är personligen inte rädd för Downs syndrom och skulle nog med 99% säkerhet kunna säga att jag skulle behålla ett barn med DS. Men jag vill nog veta innan, så att jag kan förbereda mig.


    Jag fick prata med en tjej som förklarade lite bättre, så nu känner jag mig lugn :) här får man inte gör kub i min ålder även om jag gärna hade gjort det, som du säger så vill man gärna vara så förberedd som det går ifall om något skulle gå fel.
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3