• Jenkis

    Vi som gör äggdonation hösten/vintern 2013/2014

    Finns det några som precis börjat sin behandling eller som är på gång att börja snart? Vore kul om vi kunde följas åt.

    Jag väntar på spraystart och kommer förmodligen få min donation efter nyår. 

  • Svar på tråden Vi som gör äggdonation hösten/vintern 2013/2014
  • Jenkis
    hoppfull03 skrev 2013-10-15 22:16:22 följande:
    Ska till instituto bernabeu i Alicante, Spanien nästa vecka för ett första besök. Hoppas på att få göra ET innan året är slut. Blir våran tredje gång, så hoppas på tredje gången gillt ;)
    Tredje gången gillt lyckades vi bli gravida på, men senare gick det åt skogen, så nu är jag tillbaka här igen...

    Jag håller tummarna för din tredje gången gillt  
  • Jenkis
    Längtan 1970 skrev 2013-10-16 15:41:29 följande:
    Hej alla här. Vi kommer att åka till IVI Valencia till 2-10-13 för första besök. är det några som känner till IVi? Idag gjorde alla nödvändiga blodprover. Gick på 2000 kr. Några råd eller tips? vill gärna hänga me er här och kan vara stöd förvarandra. Kramtill er alla. 
    Känner inte till IVI, men det finns nog mycket info i andra trådar.

    Råd eller tips är väl att vara utrustad med ett bra psyke

    En del vill göra så mycket av sina försök de bara kan och tar hjälp av läkare i Aten t.ex. för kolla immunförsvar o.s.v. De flesta hoppas nog på det bästa oavsett  
  • Jenkis
    Lillan15 skrev 2013-10-15 21:06:54 följande:

    Här är en till...
    Väntar på Donator. Går på Fertinova i Åbo. 
    Spännande!
  • Jenkis

    Kul att det är full fart här! Hej alla nya och nygamla! Vi väntar på donation i Sverige. Det blir vår andra donator och vårt fjärde försök. Mycket spänning kan man vara utan ja. Alltifrån paket som är fast i tullen till donator som svarar dåligt eller att ens egen kropp spelar spratt. Vi får hoppas på 2014 helt enkelt. Håller tummarna för oss alla!

  • Jenkis
    camillab74 skrev 2013-10-28 14:21:22 följande:
    Hej alla kämpare! Gjorde min första ÄD i oktober och testdagen visade minus i fredags 25/10. Började m bruna flytningar dagen innan. Tillbaka till väntelistan igen och hoppas att det blir inom 6 mån igen :) Det är bara ta nya tag och kämpa vidare ! Jag tänker gå kvar på samma klinik i Danmark. Underbar personal och inte så långt heller och väntetiden e ok där 😀 Klinikens hemsida www.lundstrom.dk Lycka till alla kämpare 😃
    Trist...

    Bruna flytningar och blödningar kan dock även betyda att man är gravid. Såg dock att du testat, men vad jag menar är att inte ge upp för man blöder och inte ännu har testat.  
  • Jenkis
    UG82 skrev 2013-10-28 00:25:12 följande:
    Vi ska göra vårst fjärde försök om några veckor
    Halloj! Är du kvar här... Trodde du kommit vidare till dem som var gravida eller fått barn. Kul! Men synd för dig såklart...
  • Jenkis
    camillab74 skrev 2013-10-28 19:18:33 följande:
    Är det någon av er som testat akupunktur innan och inför ET? Funderar på att testa det inför nästa ÄD. Har läst om många som först misslyckats men lyckats bli gravida i samband med akupunktur inför ägginsättning.
    Jag har testat, men kan inte ge något tillförlitligt svar eftersom vår donator svarade dåligt och insättningen blev en vecka sen. Tror att min slemhinna inte var helt OK vid det försöket och därför funkade det inte.

    Körde regelbundet akupunktur sex månader före detta försök och försök nr 3 lyckades. Hade då inte fått akupunktur på fem månader när vi väl plussade.
  • Jenkis
    camillab74 skrev 2013-10-29 22:16:24 följande:
    Jenkis skrev 2013-10-29 18:56:58 följande: Jag har testat, men kan inte ge något tillförlitligt svar eftersom vår donator svarade dåligt och insättningen blev en vecka sen. Tror att min slemhinna inte var helt OK vid det försöket och därför funkade det inte. Körde regelbundet akupunktur sex månader före detta försök och försök nr 3 lyckades. Hade då inte fått akupunktur på fem månader när vi väl plussade. Hur ofta gjorde du akupunktur en el flera ggr i veckan? Man läser ju om allt som kan hjälpa för att lyckas, men det e ju så olika hur det lyckas ändå. Hur tjock ska slemhinnan helst vara vid ET? Min var 12 mm och de sa att den var fin.
    Jag gjorde till en början en gång per vecka, men sedan glesade vi ut till varannan och så tror jag vi hamnade på en gång i månaden tillslut. Fördelen med att börja i tid är väl att man hinner rensa ut gammalt skit och fixa till obalanser i kroppen. Hålla på att rensa fysiskt och psykiskt kanske inte är en höjdare för ett ev foster.

    12 mm är ju jättefint! Åtta vill de att den skall vara i Sverige och jag hade över 10 mm när jag blev gravid och under de gånger jag inte blev det, men det skall inte spela någon roll säger de. 
  • Jenkis
    Tom kartong skrev 2013-10-30 08:52:37 följande:
    Vi har gjort sex insättningar med donerade ägg från tre olika donatorer, ingen har lett till graviditet. Nu har vi två embryon kvar i frysen, ett femdagars som ska sättas in på tisdag och ett sexdagars. Jag önskar så att det fanns något vi kunde göra, men läkarna säger varje gång att vi bara ska vänta och se. Det är svårt att tro att det någonsin kommer att fungera... Vi håller tummarna för att det blir sjunde gången gillt (eller elfte totalt). Lycka till alla!
    Oj! Ja, jag förstår om det känns mer eller mindre hopplöst. Vi måste haft en enorm tur som lyckades på tredje, men så gick det ju inte så bra sen i stället. Det är nog mycket slumpen som avgör tyvärr...

    Stort lycka till! 
Svar på tråden Vi som gör äggdonation hösten/vintern 2013/2014