Inlägg från: Spartacus |Visa alla inlägg
  • Spartacus

    Gnälliga föräldrar på förskolan

    för att förhindra missförstånd och t om få lite goda råd kan det kanske vara en god idé att ta upp saken med berörda/a föräldrar och om det är ständigt återkommande som ämne på föräldramötet verkligen våga ta upp dessa saker som ett återkommande bekymmer, förklara utifrån er situation och därefter se om någon av föräldrarna har några bra tips för framtiden? jag tror det är ett bra sätt att få med alla på nya rutiner...

    de föräldrar som inte kunnat delta på föräldramötet får brev med överenskommelserna som gjorts och får väl avlägga en personlig protest om det är något som inte alls för denne i smaken?   

    för min del är alla de punkter du nämnt ovan föräldrarnas ansvar... kläderna vid den här ojämna årstiden ska vara lager på lager så man kan utgå från kallt och sen ta av sig vid soliga dagar. märkning och accessoarer är helt och hållet föräldrarnas ansvar. sjukskrivning ska det finnas rutiner för... på vår förskola sjukskriver man barnet och ringer därefter dagen innan/tidig morgon då barnet ska komma tillbaka. man behöver alltså inte ringa varje sjuk dag.

Svar på tråden Gnälliga föräldrar på förskolan