Inlägg från: Anonym (sant) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sant)

    Gnälliga föräldrar på förskolan

    Cogito ergo sum skrev 2013-10-15 07:27:30 följande:
    Alla kanske inte vabbar jobb vabbar..jag tex pluggar och har kurser med massa labb..missar man så kan det bli så illa att man måste vänta ett år. Kursen blir inte färdig och man får inga lån.
    Självklart ska man ha sjuka barn hemma om man misstänker att de är på väg att bli sjuka. Något jag varit noga med men fått skit av personal då de har ringt hem mig en fredag för att alla andra barn redan har gått hem och de hade inte räknat med att han skulle komma tbx en fredag och de skulle få en längre dag.  Sade han var sjuk..jag kom dit..han var frisk som en nötkärna utan snuva och feber. Trots man ringer dagen innan så har de gjort privata planer.  Med andra ord..det utnyttjas.  Ja jag har klagat mycket hos kommun men vet även mitt ansvar. Räknade ut förra hösten att han på 3 månader var där 9 dagar. Men ringdes hem trots att han var frisk så de kunde gå.
    Håller med fullständigt,personalen ringer efter föräldrar för struntsaker,tyvärr verkar det vara just för att få gå hem tidigare,eller för att det är så "jobbigt".
  • Anonym (sant)

    Skrämmande att kalla föräldrar för värdelösa,få psykutbrott  för att nån kommer lite sent för att ha handlat cigg.

  • Anonym (sant)
    Moolie skrev 2013-10-17 10:59:50 följande:
    Vad är viktigast? Ciggen eller barnet?
    Det handlar väl inte om flera timmar,många pedagoger verkar stressa upp sig själva.
Svar på tråden Gnälliga föräldrar på förskolan