Inlägg från: Frida Andersson |Visa alla inlägg
  • Frida Andersson

    Julibebis 2014

    Halloj!

    Tog ut spiralen 16 september då vi ville ha tillökning i familjen.

    Plussade i morse bim-2... så får man hänga på här ?  Glad

    (var in och köpte ett extra test med sån där veckoindiktator så ska kolla i morgon bitti) 

      

  • Frida Andersson
    Lyrasmamma skrev 2013-11-13 20:19:24 följande:
    Haha jo tack!! Somnar i dotterns säng varje gång det är min läggning. Och även när jag inte lägger henne slocknar jag i soffan innan nio.

    Skönt att höra att man inte är ensam...  men just idag känns extra härligt att lägga sig när man fått ett sånt underbart besked.

    Barnen så otroligt glada!!  
  • Frida Andersson

    04.00 Kunde inte låta bli att gå upp samtidigt som gubben och göra ett till test.

    Är verkligen GRAVID i v 2-3 stod det..... glädjetårarna kom när vi stod där och återigen fick det underbara resultatet!

    Försöka sova en stund till nu men saknar redan gubben... efter tio minuter Gråter jaha ska man bli kännslig nu också??      

  • Frida Andersson
    Jo anna skrev 2013-11-14 14:43:26 följande:
    Gjorde vul pga av en blödning. Allt såg bra ut sen sa han "oj, där är en till". Såg två små tickande hjärtan. Känns helt overkligt. Han fick dom till 6+4. Skulle vart 6+6 enligt mensen.

    Oj så avis jag blir, skulle gärna få två till med en gång.
    Har ju bara tio månader mellan mina flickor och det har vart så kul med två små p samma gång

    GRATTIS  
  • Frida Andersson

    Orolig...Rynkar på näsan

    haft ont i magen nu typ i snart tre veckor, ända tills idag... Kan det vara så att idag skulle min mens ha kommit men gjorde ju inte det eftersom jag har en liten bebis därinne så kan det ha vart typ mensvärk? Som nu släppte?

    Är ju orolig att den lilla inte vill stanna......Gråter    

  • Frida Andersson
    Surrih skrev 2013-11-15 06:37:59 följande:
    jag har också värk men det är vanligt enligt svägerskan som har 3 barn :)  jag kände knappt någonting med första, nu i andra graviditeten känns det som molvärk, men det växer ju där inne, så du behöver nog inte vara orolig :) så läste jag att det kan känna som mensvärk när mensen skulle kommit. :) är också orolig för mf och så vidare men försöker ta det lugnt och ta dag för dag.

    Blir lite orolig d jag inte kände såhär vid mina andra två graviditeter.... eller så har man bara glömtTungan ute

    Nu längtar jag tills man får komma och se om den lilla stjärnan har det bra därinne... Läkaren ska ringa idag så får jag se när jag får komma. Brukar det ta lång tid innan första besöket, minns ju inte och mycket har kanske ändras de senaste 7 åren hehe 
  • Frida Andersson
    Surrih skrev 2013-11-15 06:59:23 följande:
    haha, jaa jag tycker också man glömt typ allt! Googlar tills fingrarna blöder typ ^^ fick inte tid för inskrivning för än 17 dec! :( och det var tydligen första bästa tiden :o funderade på ett privat vul, men det gör dom tydligen inte här i eskilstuna. Då får man dra till akuten och säga att man blöder och har ont för då måste dom tydligen göra ett vul. Men det känns ju dumt då det säkert finns andra som behöver dom tiderna bättre! :p Så får nog tålmodigt väänta :p

    haha ja eller hur, tror aldrig jag googlat så mycket som jag gjort de senaste veckorna. Helt glömt det mästa känns det som, det här får bli en riktig njutbebis =)

    A okej Eskilstuna, där har jag fött mina brudar.

    Är nog tyvärr samma problem med tider här i Katrineholm,  här har dom inga läkare så vi blir skickade till Eskilstuna till gyn akuten om det skulle vara nått som behöver kollas    
  • Frida Andersson
    Surrih skrev 2013-11-15 07:16:35 följande:
    va jobbigt att behöva åka den biten om det skulle vara något. första grav så födde jag på danderyd, va typ 10 mil dit från stället jag bodde på då. var ingen höjdare att sitta i bilen med värkar den biten haha! skönt nu att det är nära. :) ja känns så kul nu för den här bebisen är planerad, det var inte första men det gick ju bra endå, men kändes inte på länga vägar att man var gravid då, som nu :)

    Ingen av våra två första var planerade. Blev gravid redan en månad efter första, då kände jag direkt att oj nu är det visst nått på gång haha

    Jobbiga blev då vikten, gick upp 30 med första och blev ju gravid så snabbt s han inte gå ner nått nästan innan det blev 30 upp till!!!

    Har lagom nu lyckas komma ner så man kunde känna sig någorlunda okej, så får väl se om det blir 30 upp igen...hua   
Svar på tråden Julibebis 2014